LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 49 milyon aylik , 5 gb dl edebiliyonuz peki bunun hızı nedir ? 256 k degil heralde limitsiz 256k da 49 milyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 512[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Dalga geçiyolar heralde chat yaparak doldururum ben 3gb yi 256k da 5gb de 512k hız için çok az[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Vodan abartmayalım :) Bilgisayarı download amaçlı kullanmayan ama hep internete bağlı olmak isteyen insanlar için gayet iyi bence. Sonuçta dial-upa bi sürü para verenler bu bağlantıya geçsin diye düşünülmüş[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 iyide arada sırada nete giren adam için 512k 5gb 49mil çok değil mi 256k sınırsız 49mil verir sonuçta çok dl yapan birisi değil web siteleri için 64k bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kendi ihtiyaclariniza gore degerlendirin iste[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bilgisayarı webde gezinmek, chat yapmak veya oyun oynamak için kullananlar için güzel bir hadise. gerçi oyun dışında, ha 512, ha 256.. ama yine de abzürd biraz. benim de sadece yukarıda belirttiğim işler için kullandığım dönemler oluyor. ama sonra ne bileyim, arkadaşlarım film istiyor, veya ben bi sürü film çekmek istiyorum birden,(albüm, oyun, vs..) olmuyor pek tabii.. bu hadise biraz otomatik olsa, yani ne bileyim, adam 512 alır. eğer iki fatura arasında 5gb'ı bitirmezse 49 gelir, geçerse 90 küsür.. daha mantıklı sanki böyle? ya da dialuptaki "girdiğin kadar öde" mantığı yerine, "indirdiğin kadar öde" mantığı oturtulabilir; pek tabii ki sabit bir fiyat üzerinden. hatta bu şekilde fiyat aşağı çekilip, misal 30 küsürlere, direk gb başına belirli bir fiyat biçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: slayer__, 13 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: iyide arada sırada nete giren adam için 512k 5gb 49mil çok değil mi 256k sınırsız 49mil verir sonuçta slayer'a katılıyorum. 256k zaten surf için gayet yeterli, 64kya göre çok farketse de, 512k ile kıyaslanınca çok bir hız farkı olmuyor. 5gb limiti gerçekten az. 512k ile ben birkaç günde bitiririm o limiti. 10gb makul bir kota olurdu bence.[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Limitsiz 256k herkese uygun bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: SilphatosIce_, 13 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Limitsiz 256k herkese uygun bence. bencede zaten 512 99 milyon kim alırki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 512k 99YTL, her halde bağlantı ücretiyle (kayıt hedesi) karıştırdın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 5 gb dl az gercektende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 13 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki: bencede zaten 512 99 milyon kim alırki ben alırım, almamak için bi neden göremiyorum. In kilobytes per second, we trust.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Kablo'da da ındırım olsun 512'ye gecıcem dırek bende.O da 90 kusur olacakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar