Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Çeşme sularının zararsızlığı bölgeden bölgeye değişiyo sanırım. Kuzenim üsküdarda oturuyo, apartmanda haftada bir su deposunun mu ne orda çalışma denetim oluyomuş. İçebilirsiniz çeşme suyunu diyolarmış. Firmaların dağıttığı sudan daha sağlıklı ama yüksek devirdaim olduğu için mineral eksiği varmış sanırım. Evine arıtma motoru takrııp ayrı çeşme kullananlar var. Bizde var mesela, takan adam içebilirsiniz dedi. Meyveleri falan orda yıkıyoruz, ben makarna suyunu falan ordan koyuyorum. İçmiyorum ama içilir heralde yani. Plastik su şişelerinin içinde yüksek miktarda kanserojen madde var diyolar. Zaten plastikler güneş ışığına maruz kalınca içindeki madde suya karışıyo olayı var. Bide artık büyük damacanalar tekrar tekrar kullanılıyo. Biraz sıkıntılı bir durum. Görüşler plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Arıtma olayını biz de kullanıyorduk da o aletlerin filtre ömürleri söylendiği kadar uzun değil bence, 3 ayda bir değiştirilmeli diyorsa 2. aydan tadı değişiyor. Şuan içi en iyisi adam akıllı bir firmadan damacana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 taşdelen alıyoruz da biz bu arada anket girişleri yanlış oldu ya. Çeşme yerine musluk olması lazım aslında, çeşme de var dışarda falan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 su icmek cok mainstream su ihtiyacimi americano'dan veya malt viskiden aliyorum./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Valla plastik şişe olayını şu şekilde çözdüm ben http://urun.gittigidiyor.com/saglik/coolgear-paslanmaz-kapali-matara-940-ml-kir-68622174 Daha bugün sipariş verdim evde plastik sürahiden içiyordum hep o bi kere iptal Spordada normal şişeden içiyordum o da iptal Dışarı çıktımıda cam alırım oda öyle çözülür Su arıtma için çok param yok şu an ama araştırmıştım en iyileri ters ozmos metodu kullanan arıtıcılarmış http://www.bmbsuaritma.com.tr/su-aritma-fiyatlari.html Şöyle bir site bulduydum. Damacana aklandı diye bir yazı var ama hiç hiç inanasım gelmiyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 İyi firmalardan damacana alıyoruz, sürahiler falan da cam evde. Yalnız eski taşdelen, sırma, hamidiye cam damacanalar kadar lezzetli değil şimdiki plastik damacanaların suları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 cam damacana görmedim sanırım hiç. musluk suyuna ne diyosunz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Myshkin said: Arıtma olayını biz de kullanıyorduk da o aletlerin filtre ömürleri söylendiği kadar uzun değil bence, 3 ayda bir değiştirilmeli diyorsa 2. aydan tadı değişiyor. Şuan içi en iyisi adam akıllı bir firmadan damacana abi onun bakımını yaptırıyosun zaten 2 3 ayda bir. sürekli kullan değil o. 30 tl falan bakımı da yaptırıyoruz biz ama içmiyoruz ordan. dün baya kuzen söyleyince kıllandım yani damacana var plastik erikli, gelen giden için tutuyo sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Aritma unitelerinin kalitelisi olucak o zaman iyi. Staj yaptigim fabrikada var unite, tabi o sanayi tipi ama ev tipleri de var. Ters osmozu olucak yumusatma olucak klorlama fln filan cok pahali o is. Ama cikan su imba. Tat olarak da temizlik olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Killer said: musluk suyuna ne diyosunz ? dediğin gibi musluk sularının zararsızlığı bölgeden bölgeye değişiyor. arıtma tesisine bağlı. ama yemeklerde kullanmak/kullanmamak falan o kadar takılmaya gerek yok. kimyasalı bazen fazla da olsa sonuçta su temiz. içsen de öldürmez ya da hasta etmez. fakat içmiyoruz tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 cam damacana satan firmalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ayrıca sudan ölen yok yani vucut savaşamyı öğreniyor mikroplarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sarılık vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 cam damacanalı firmalar hangisi? pınarın var gibi ama bilgi lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 biz çatıda yağmur biriktirme sistemi kurduk yağmur suyu içiyoruz, böbreklere de iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yes oylar go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sakınılan göze çöp batar. İnsanlar aman o mikrop bulaşmasın, bu virüs girmesin, şu bakteri cozurtmasın diye diye bağışıklık sistemlerinin azına sıçtılar çok afedersin. Arada mikrop lazım. Elmayı avucunda parlatıp dişlemek lazım. Yüz yıl öncesine kadar insanlar çeşme suyu nedir bilmezdi. Kana kana pınardan (marka değil), şırıl şırıl derelerden, buz gibi dağ kaynaklarından içerdi suyunu. Dalından meyvesini koparıp dişlerdi. Kanser nedir bilmeden 100 yıl dinç yaşardı. Şimdi neremizi tutsak dökülüyor emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 pınar 5 litrelik cam damacana çıkarttı bakalım henüz kullanmadık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ne mikrobu ne diyonuz ya direk virüs bakteri bazlı hastalık bulaşıyor, yok öle bağışıklık falan filan en iyi ihtimalle cır cır olur wc ye çadır kurarsınız 3 gün bağışıklıkmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bizim meyvey suyla yıkamamızın sebebi bakteri değil, ilaçlama ve kimysalları yıkamak için o karışmasın :) bi de bahsettiğin zamanlarda içme sularına kanalizasyon karışmıyordu, bu yüzden yiğitlik yapmayın tuvalete kamp kurarsınız mazallah ..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 evian iciyorum ben.var mi arttiran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 damacana jack daniels alıyorum ben eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 en son cesmeden su ıctıgımde hasta olduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Cesme suyu temiz olsa da cok kirecli olabiliyor ve bu da bobrekleri ele verebilir uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 deadwoll said: İyi firmalardan damacana alıyoruz, sürahiler falan da cam evde. Yalnız eski taşdelen, sırma, hamidiye cam damacanalar kadar lezzetli değil şimdiki plastik damacanaların suları. Cam Taşdelen var hala 3 litre x 4 lü kasa halinde 12 kasa bırakıolar bizim eve :) 10 numero su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar