KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 selam kurulumunu yaptığımız makinaların yedeklemesini yapmak istiyorum. kısaca soracağım. kurulu olan yazılım 200 300mb boyutunda. zaten hazır kurulu geliyor. toplu olarak usb stick almak istiyorum firma firma depolayabiliriz böylece. henüz PC boşken (yani bir işlem yapılmamışken) image alsam bunun boyutu takribi ne olur? kaçlık usb almam gerekir? ya da usb almamam mı gerekir?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Norton Ghost kullanıyorum. Sıfır XP 2-3 GB civarı oluyor genelde. Ayrıca USB de sanıyorum sıkıntı çıkmaz. Boyut olarak diğer işletim sistemlerinden emin değilim ama 8GB ideal olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hmm 8 diyosun. bu norton ghost ücretsiz bir yazılım değil mi? ben 8'lik için bir fiyat araştırmaya başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Fiyat arastiraak bir sey yok, 10-15TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 birim değil de toplu almak istiyorum mesela 100 adet gibi ondan araştırayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Norton ghost ile alınan back-up nasıl geri yükleniyor_? -format atılmış makinaya uygulayabilirmiyiz? Yoksa Ghost install edilmiş bilgisayarda, işletim sistemi yüklenmeden mi backup geri yüklenebilir ? Edit: Harici Hdd ye aldıgım back-upı uygulamam mümkün mü? yoksa sadece bu işe özel bi flashdisk/hdd olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Norton Ghost ücretli sanırım. :) Ayrıca sıfır windows yüklüyorsunuz, ayarları yapıyorsunuz, gerekli yazılımları yüklüyorsunuz NG ile backup alıyorsunuz. Daha sonra format atmanız gerektiğinde varolan bilgilerinizi yedekliyorsunuz. (Belgelerim vb.) Sonra NG ile max 10 dakikada backup aldığınız zamana geri dönüyorsunuz. Herhangi bir hdd'ye yedek alabilirsiniz. Harici, dahili fark etmez. Yamulmuyorsam networkten bile image yükleme desteği vardı o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Acronis'in 250gb online depolama hizmeti varmış aylık 50dolara bundan faydalanmak için image'ı alınacak makina nete bağlı olmalı mı yoksa hariciye aldığımız image'ı sonradan mı yüklüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar