Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Image alma

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

selam

kurulumunu yaptığımız makinaların yedeklemesini yapmak istiyorum. kısaca soracağım. kurulu olan yazılım 200 300mb boyutunda. zaten hazır kurulu geliyor. toplu olarak usb stick almak istiyorum firma firma depolayabiliriz böylece. henüz PC boşken (yani bir işlem yapılmamışken) image alsam bunun boyutu takribi ne olur? kaçlık usb almam gerekir? ya da usb almamam mı gerekir?:)
Sosyal ağlarda paylaş

Norton ghost ile alınan back-up nasıl geri yükleniyor_?

-format atılmış makinaya uygulayabilirmiyiz?

Yoksa Ghost install edilmiş bilgisayarda, işletim sistemi yüklenmeden mi backup geri yüklenebilir ?

Edit: Harici Hdd ye aldıgım back-upı uygulamam mümkün mü? yoksa sadece bu işe özel bi flashdisk/hdd olmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

Norton Ghost ücretli sanırım. :) Ayrıca sıfır windows yüklüyorsunuz, ayarları yapıyorsunuz, gerekli yazılımları yüklüyorsunuz NG ile backup alıyorsunuz. Daha sonra format atmanız gerektiğinde varolan bilgilerinizi yedekliyorsunuz. (Belgelerim vb.) Sonra NG ile max 10 dakikada backup aldığınız zamana geri dönüyorsunuz.

Herhangi bir hdd'ye yedek alabilirsiniz. Harici, dahili fark etmez. Yamulmuyorsam networkten bile image yükleme desteği vardı o derece yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...