Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 scarlett, harris, scarlett, harris bilemedim şimdi
sanver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 OwnageFactor said: ahahaha harry eski harry değil ya , oynadıgımız macların yarısından fazlasında cannon rush denedi ve o cannonları tek bir marin kesemeden iptal edildi. Ordan sonrada macroda toparlanmaya calisirken , yaptigi en etkili sey bize sövmek oldu. !!!!!!!!!1111111111!111 ve o maçlar , ownage ın aynı anda 3-4 yere drop yapması sayesinde çevrildi hahahah.
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 zaman ayarlayin madem ole , takimlar bulussun oynansın.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 harristhegosu said: zaman ayarlayin madem ole , takimlar bulussun oynansın. perşembe yada cuma akşamı ideal mi size?
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bakalim herkes bos olursa persembe , olmadi cuma 6-7 gibi oynariz.
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Sleeep said: scarlett, harris, scarlett, harris bilemedim şimdi Sleeep sen bir turnuvaya katilmiştin cokta iyi gidiyordun , ne oldu o turnuva sana :(( ?
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 harristhegosu said: Sleeep said: scarlett, harris, scarlett, harris bilemedim şimdi Sleeep sen bir turnuvaya katilmiştin cokta iyi gidiyordun , ne oldu o turnuva sana :(( ? Uploaded with ImageShack.us
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 harristhegosu said: Sleeep said: scarlett, harris, scarlett, harris bilemedim şimdi Sleeep sen bir turnuvaya katilmiştin cokta iyi gidiyordun , ne oldu o turnuva sana :(( ? haberin yokmu en iyi fotoğraf çektiren oyuncu ödülünü aldı cahel ayı..
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yok o turnuvadan bahsetmiyorum , o biliyor hikayeyi .
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Oymanq said: olm harris başka bişe dedi anlamadın ya adsadsadas huun said: düşün işte bi de böyle allylarla oynayacak...adam baştan kaybetmiş.
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 allylarim beni gayet iyi anlamiş lan haha kekolar sizi.
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 harristhegosu said: allylarim beni gayet iyi anlamiş lan haha kekolar sizi. sorma ya her yaptigimiz geyik icin 1 paragraf yazarak anlatmamiz gerekiyo neyi ,nerde , ne için dedik diye.... isin kötüsü huun seni yıllardır tanıyo o bile anlamamıs HUUN 1v1????????????
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harristhegosu said: yok o turnuvadan bahsetmiyorum , o biliyor hikayeyi . Ohooo forumda herkesin anlıcağı dilde konuşsak ya hani? Neymiş lan hakkat merak ettim.
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aceace said: harristhegosu said: yok o turnuvadan bahsetmiyorum , o biliyor hikayeyi . Ohooo forumda herkesin anlıcağı dilde konuşsak ya hani? Neymiş lan hakkat merak ettim. ya ggcupların birinde sleeep bu bizim kekoya denk geliyo ve yeniliyo iste ... yaklasik 9 aydır o tek mactan bahsediyor harris. bu gidişle Sc4'te de sleeep e hala aynı iğnelemeyi yapmaya devam edecek
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 THIS FRIDAY WINTER IS COMINGVERSUS Not: streamci ve yorumcu aranıyor - cuma 19-20.00 civarına
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 iyide sizdeki gözlüklü tip daha komik lan hahah
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 desu olaydı simdi.. ilk türk pro streamerimiz :(((((((( sleeep yorumcu olur ya
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harristhegosu said: iyide sizdeki gözlüklü tip daha komik lan hahah o nalra :X
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Nal_ra'yı ve canon rush sanatını bilmez onlar.
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ulan bebeler herkesten iyi biliyorum kimin ne oldugunu , o amerikali gerizekali idra dan bahsediyorum ben . Karizma diye sizin takim resimlerini koymussunda herif sc tarihinin en cok dalga gecilen adami. Ne kadar düsük seviye forum la burasi ?
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 harristhegosu said: ulan bebeler herkesten iyi biliyorum kimin ne oldugunu , o amerikali gerizekali idra dan bahsediyorum ben . Karizma diye sizin takim resimlerini koymussunda herif sc tarihinin en cok dalga gecilen adami. Ne kadar düsük seviye forum la burasi ? panpa öle diyosunda idra'nın fanı bir ton adam var burda sokağa çıkarken dikkat et bıçaklamasınlar seni.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 E ne oldu şimdi, daha maç başlamadan rage'e girdin, dalga geçtiğin adam İdra gibi etrafa çemkirmeye başladın, seviyesini mi yükselttin forumun ?
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 olaylari gec anlamiyim yeter birader , anladin ?
Öne çıkan mesajlar