sanver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Dedik takım kuralım 4v4 de eğlenelim.Bi baktık ki bizi diamonda attı(20 maçta 20 win) biz de bare master olalım dedik ki demez olaydık sonra böyle dünyanın en iyi 4v4 takımı olduk. :( http://img820.imageshack.us/img820/9895/best4v4team.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hahah 4v4 ne çirkin bi mevzu ya. Baya keyifli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yeto oldugum icin hep 4vs4ten zevk alıyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 2v2 3v3 4v4 baya eğlenceli ya esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 1. olmanızın tek bi açıklaması var : sadece (8 pool)+(8 pool)+(fast dt)+(fast helion) taktiği oynayan ve 4v4'ten başka oyun oynamayan psikopatlar bırakmıştır oyunu. Ben de bi ara 4-4 takıldım sadece, 3000 oyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 İyisiniz hoşsunuz da 2. sıradaki ekibin ratiosu nedir öyle? %97.5 Acil yıldırımı alın ekibe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Henuz bu takimla karsilasmadigi icindir , ayrica o anlattiginiz erken acilislar falan yalan oldu artik 2 bunker atiyon rush falan oluyor. Bu takim yetenekli cocuklari barindiriyor demekki , helal size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oldboyharris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 takim kaptani harris ya o degil de oyun harbi ölü ya 4v4 liginde nasi competitive bi ortam olmaz anlamıyorum. çok keyifli halbuki. 2 marine drop yapalim dedik 1. olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Overlord'un vision'dan yararlanılıp yapılan canon, dt var. Overlord olmadı comsat scan'i var. Helion drop var. Rush falan yalan değil abi 4-4'te, hiç bi zaman da yalan olmaz. Arada bi tutmayabilir, o ayrı. Tabi ki adamlar yetenekli, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 4v4'ü team olarak oynayan çok az adam var artık.Ondan 1. olmak normal yani.Oynayan da zaten random 4v4 oynuyor bir seviyeden sonra 15 dakika bekliyorsun maç bulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 inyourmind said: bir seviyeden sonra 15 dakika bekliyorsun maç bulmak için. en iyi olmak sabır ister :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 4e4'ü bilmemde 3e3 teki sanveri ve saz arkadaşlarını ladderda mapten sildiğimizi belirtmek isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 4v4deki kadro ile 3v3teki saz arkadaşlarım bir değil:D.Ayrıca 3v3 ve 4v4 çok farklı.Mapler felan çok küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sanver said: 4v4deki kadro ile 3v3teki saz arkadaşlarım bir değil:D.Ayrıca 3v3 ve 4v4 çok farklı.Mapler felan çok küçük. mesajı aldım. hemen yarın 4e4 yapıyoruz takımım baybety sensei inurmind me. topla kankilerini bizim toprak sahaya gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kankalarini check etmedin heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Oymanq said: mesajı aldım. hemen yarın 4e4 yapıyoruz takımım baybety sensei inurmind me. topla kankilerini bizim toprak sahaya gel :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Geri döndüm. mesaj alınmıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 HARRİS'in takımı vs OYMAN'ın takımı stream isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 iki efsane ve birbirinden kötü kaptanın maçlarını izlemek isterim gerçekten. heris, maçta bişe söyler, birisi o anda yapmaz ya da yapamaz, sonra heris kızar ve küser, oyunu geyiğe vurur ve mkp, mc ve leenock triosu takım arkadaşı olsa kaybettikleri her maçın suçu trionundur. oyman, acaip acaip taktiklerle çıkar gelir maçtan önce. şunu söyle yap, bunu böyle yap der. sen şunu şöyle yaparsın, bunu böyle yaparsın; ama gene de kaybedersiniz maçı. sonra oyman gelir başlar vıdıvıdıya abidik gubidik kritiklerle kafanı yorar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 huun said: heris, maçta bişe söyler, birisi o anda yapmaz ya da yapamaz, sonra heris kızar ve küser, oyunu geyiğe vurur ve mkp, mc ve leenock triosu takım arkadaşı olsa kaybettikleri her maçın suçu trionundur. heris bu konuda artık öte bi seviyeye taşıdı kendini ya. kendisi bi hata yapınca da etrafına sövüyor artık. Exposuna drop yiyor , bütün isciler falan ölüyo , başlıyo sövmeye. ilginç bir durum oluşuyor haliyle ne dicemi bilemiyorum. Durum böyle olunca herkesin asabı bozuluyo , sinirlenip gaza geliniyor , hep beraber apmler 300 e cıkıyor (benim normal 300 zaten , 500 e cıkıyorum bu durumda) ve en fazla 3dk içinde maç bitiyor. Hep aynı hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 harrisin yanına stephano , creator , polt'u versek ve yenilseler harris şu cevabı verir; "abiii ally'lerim fıstı ben napim tek başıma" teklifim halen geçerli 4v4 tostumuzu yedik bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 haci hergün ladderdayiz mmr yetiyosa zaten blizzard gerekeni yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yusuf yusuf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ladder değil, tarih belirleyin stream sokalım herkes izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar