Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4v4 Dediniz Geldik!

sanver

Öne çıkan mesajlar

iki efsane ve birbirinden kötü kaptanın maçlarını izlemek isterim gerçekten.

heris, maçta bişe söyler, birisi o anda yapmaz ya da yapamaz, sonra heris kızar ve küser, oyunu geyiğe vurur ve mkp, mc ve leenock triosu takım arkadaşı olsa kaybettikleri her maçın suçu trionundur.

oyman, acaip acaip taktiklerle çıkar gelir maçtan önce. şunu söyle yap, bunu böyle yap der. sen şunu şöyle yaparsın, bunu böyle yaparsın; ama gene de kaybedersiniz maçı. sonra oyman gelir başlar vıdıvıdıya abidik gubidik kritiklerle kafanı yorar falan
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

heris, maçta bişe söyler, birisi o anda yapmaz ya da yapamaz, sonra heris kızar ve küser, oyunu geyiğe vurur ve mkp, mc ve leenock triosu takım arkadaşı olsa kaybettikleri her maçın suçu trionundur.

heris bu konuda artık öte bi seviyeye taşıdı kendini ya. kendisi bi hata yapınca da etrafına sövüyor artık.

Exposuna drop yiyor , bütün isciler falan ölüyo , başlıyo sövmeye.

ilginç bir durum oluşuyor haliyle ne dicemi bilemiyorum. Durum böyle olunca herkesin asabı bozuluyo , sinirlenip gaza geliniyor , hep beraber apmler 300 e cıkıyor (benim normal 300 zaten , 500 e cıkıyorum bu durumda) ve en fazla 3dk içinde maç bitiyor.

Hep aynı hikaye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...