BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BEN DE BAŞINI OLUŞTURURUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 çok çalıştırıyolar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Kapımız herkese açık, boş masamız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 masaya gerek yok, yere otururum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 zynga 100 milyon dolara peak games'in 3 oyununu satın almış. siz daha şu kodu nasıl yazarım, bu program niye çalışmadı takılın burada fsdf https://www.dunya.com/sirketler/peak-gamesten-100-milyon-dolarlik-satis-haberi-389970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 uretim sart..bence yemek sepetinden daha buyuk satis internet dunyamiz icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Türk oyun sektörü için çok önemli bir konu aslında. Ülkeden hala bir unicorn çıkmadı diye hayıflanırken oyun sektöründen biriler çıkacak herhalde bu gidişle 2 3 seneye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 helal olsun ya adam okey oynatarak 100 milyon dolar kazandi, hakan bas'ti sanirim kurucusu bi konusmasina gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bizdeki insanın huyu şahin yapmadan ferrari yapacak şeyleri beklemesi ve aksini yapanla da dalga geçmesi. sidar mıydı neydi sahibinin ismi bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bir neslin calisanlari mynet okeyde ne zaman oldurduler bee.. simdi aklima geldi de..okey de hala is var..canaklisini yapacaksin..101 151 201 yapacaksin..gideri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Var da işte facebooku, mobili peak cover etti artık, sıfırdan çıkacak okey oyunları çok iş yapamıyor. 4 5 milyon kayıtlı üye var adamlarda, 2 milyon aktif Facebook oyuncusu var aylık. Sıfırdan bir okey oyunu yaratıp deli reklam basmak lazım o kitleye ulaşabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yok yaa..canakli yaparsin..101 151 201 degisik alternatifler getirirsin..ozel odalari da olur..-millet bildigin kumarhane gibi kullanir- oyuna girmeden once kredi attirirsin ortaya kazanan hepsini alir vs.. gor o zaman kullaniciyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 işte başarıyı görememe nedenlerimizden birini arkadaşlar burada özetlemiş. tutan bişey mi var? hemen taklit et. orijinalliğimiz sıfır. oo adamlar okeyi mi satmış, biz de yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar