Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Kendisini 1 hafta önce sokak ortasında dövüp tekme atıp bir kaç insan müsveddesinden kurtardım. Veterienre gitti piri biti bir sorunu yok. Evimdeki kedimle anlaşamadığından, çok sevecen bıraksam ölecek bir kedi oldugundan sokağa bırakamadığımdan dolayı kendisine yeni bir yuva arıyorum. Hayvan hakikaten fazla sevecen bir hayvan, aranızda alan olursa sokağa bırakmanızı tavsiye etmiyorum. Yılışık değil ama fazla iyi niyetli bir hayvan sevilmekten başka arzusu yok, hani kendine değilde daha çok çoçuğuna almak isteyen olursa aranıza onun için çok uygun bir hayvan. Ankara-Çankayadayım, kediyle ilgileniyorsanız buraya yazar veya öm atarsanız ulaşırım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 çok tatlıymış (reklam yaptım) bi de sevecen kedi suratından belli oluyo bu baya sevecen duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ben alirdim da tek basina sıkılır hayvan tum gun evde bir de ilgi istiyormus zaten neyse kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 istanbul olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bende reklama devame deyi melbet biri beğenir :) benim kedim gelip kucağımdan atana kadar kucagımda yatıyordu, şimdi kanepeden kucagımda yatan benim kediye bakıyor. bu arada ilk mesajda yazmayı unutmuşum, kendisi dişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 götlük yapmıcak kedi tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Burayada yazayım, kendisine hala sahip arıyorum. Bir ihtimal yılbaşında, olmazsa ocağın 1 veya 2inci haftasında mutlaka istanbula yolum düşecek. oralarda ilgileneniz var ise kediyi getirebilirim. yarın öbür gün yeni bir kaç fotoğrafını koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Veteriner fakültesindee küçük hayvan kliniğine git. Orada bir pano olacak, oraya not bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Lan kedinin bakisi direkt "ne bakiyonuz avradini optuklerim" gibi. Hayatta alinmaz bu. sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 "yaklaş patileyecem suratını hımığıgıdğm" esintisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Sonunda yuva buldam kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Allah kurtarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar