Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Örnek siteyi aratıp, Önbellek gibi ek seçeneklerin olduğu yerde "benzer siteler" tarzı bir şey var ona tıklıyorsun.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 buldum ya tenks. [related:sdfsdf.com] la da oluyomus patatespresi said: yer gelmemiş abi, kendin söyledin. burasi garbage burda hersey gercek
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Marty said: ya bu arada, hazir yeri gelmemisken sorayim. bir site linki koyup, su tarz baska siteleri de bul bana allahsiz diye aratabilecegimiz birsey var mi? sanki boyle birsey vardi googleda ama nerdeydi bulamadim stumbleupon sanki öyle işlere yarıyordu . ama değil ise sana şurayı vereyim işine yarar : http://www.theuselessweb.com/
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yok, stumbleupon gibi degil. buldum ben aradigimi da, bu site de guzelmis ahah http://eelslap.com/ cikardi ilk tikda. gercekten isime cok yariycak sdf.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Noyzura said: Baggio said: Türkçe'nin ilkokul seviyesinde kurallarına uyabilmek için özel efora ihtiyaç duyan, "kasmadığı" zaman uyamayan ve bunu "rahatlıktan" diyerek toparladığını zanneden insanlara bir yandan çok acıyorum, bir yandan hiç acımıyorum ben de. Huyum kurusun. "Ehuehue nerden kapanıyorsan kapan git burdan xDDDDD;)))" demiş bir de SS koymuş, üstüne "işte böyle göt ediyorum insanları naber ;oP)))" diye lanse etmiş ya eheh, sıfır öz eleştiri, maksimum yüzsüzlük, çöp yaşam. işte bunlar hep össy'ye hazırlanırken çok 31'in zararları. Sana bir fıkra anlatayım bu konu ile ilgili : Günün birinde Oxford üniversitesinden bi edebiyat profesörü yolda bir grup zenciyi sohbet ederken görüp kulak misafiri olmuş. Ve sonra onların yanlarına gidip -"İngilizceyi ilk okul seviyesinde bile konuşamıyorsunuz sizlere acıyorum" demiş Zencilerde önce gülmüşler sonra bu edebiyat profösörünü dövmüşler ve "fuq off" deyip paketleyip yollamışlar . Nasıl fıkra ? şimdi uydurdum ;D Ahahahah
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 lan bi caps için topik açtık. birbirinizi dövmeyin
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 fede said: lan bi caps için topik açtık. birbirinizi dövmeyin mea culpa fede. ben post attığımda sorun oluyor hep atmamalıydım belki ama çok eğlendim yine tutamadım kendimi =)
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Noyzura said: Baggio said: Türkçe'nin ilkokul seviyesinde kurallarına uyabilmek için özel efora ihtiyaç duyan, "kasmadığı" zaman uyamayan ve bunu "rahatlıktan" diyerek toparladığını zanneden insanlara bir yandan çok acıyorum, bir yandan hiç acımıyorum ben de. Huyum kurusun. "Ehuehue nerden kapanıyorsan kapan git burdan xDDDDD;)))" demiş bir de SS koymuş, üstüne "işte böyle göt ediyorum insanları naber ;oP)))" diye lanse etmiş ya eheh, sıfır öz eleştiri, maksimum yüzsüzlük, çöp yaşam. işte bunlar hep össy'ye hazırlanırken çok 31'in zararları. Sana bir fıkra anlatayım bu konu ile ilgili : Günün birinde Oxford üniversitesinden bi edebiyat profesörü yolda bir grup zenciyi sohbet ederken görüp kulak misafiri olmuş. Ve sonra onların yanlarına gidip -"İngilizceyi ilk okul seviyesinde bile konuşamıyorsunuz sizlere acıyorum" demiş Zencilerde önce gülmüşler sonra bu edebiyat profösörünü dövmüşler ve "fuq off" deyip paketleyip yollamışlar . Nasıl fıkra ? şimdi uydurdum ;D AHAHAHAHHAHAHAHHAH
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 fede said: lan bi caps için topik açtık. birbirinizi dövmeyin seni mi dövelim kardeş
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 biz karşı karşıya gelsek gülmekten dövüşemeyiz ama istersen adres vereyim gel yiyosa gel lan.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 fatih once sigortala sonra dov panpa
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yasalara aykırı öyle. önce dövüp sonra sigortalıcam
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sigortalayıp döversen sigortadan para alırsınız lan
Öne çıkan mesajlar