electra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Dawrf ile mining kasabileceğimiz, madeni bol bir yer bilen var mı acaba (Ironforge civarında). Dağlarda bayırlarda copper aramak çok uzun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Malesef dağda bayırda bulunuyor maden sadece... Yani "hayde madene gidelim, maden kazalım" şeklinde bir olayımız yok...[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Aslinda var. Yani belli bolgelerde ozellikle cok maden oluyor. Silverpine forestta o Berin questinin oralarda asiri fazla maden bulabilirsin. Ama genel olarak enonun da dedigi bigi, quest yaparken, dag, tas, bayir gezerken gorudugum minelari kacirmamaya calis. Zaten bol bol buluyorsun etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 duskwooddaki dancinlarin hepsi "hayde madene gidelim, maden kazalım" şeklinde 10-12 tane copper , tin ore madenine sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hmm sağolun böyle yerlerin olduğunu bilmiyordum.. birkaç madene girdim, madenin içinde hiç maden yoktu :) öyle söyleyeyim.. arkadaşlara da sordum, onlar da yok diyince emin oldum çok seyrek olduğuna madenlerin.. ama var diyorsanız, sevindim. tırmalamak gerekmeyecek :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çok teşekkür ederim... Peki şunu soracağım acaba maden bulma skill'imiz level yükseldikçe kuvvetleniyor mu? Yoksa tüm level'lar için aynı derece mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Cüce olana Heryer maden, lutfen dwarfsunuz madem gelip burda elflere humanlara maden sormıyalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tabiki yukseliyor hem daha kral madenler cikariyosun irondi mithrildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Blacksmithingi nasil artirmayi onerirsiniz, en dusuk malzeme gerektiren seyler yapmakmi en iyisi? Birde zorluk renkleri var sanirim, nerden sonra hangi renk yapmak daha mantikli gain acisindan?[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 aklıma free uo sunucularındaki dagger mı plate mi tartışması geldi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 wow'da, yapabildiginin en iyisini yap mantigi soz konusu. bu sekilde neredeyse her yapisinda gain alma ihtimalin var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Kırmızı: Yapamazsın Turuncu: Yapınca kesinlikle 1 skill gain alırsın Sarı: Yapınca belki 1 skill gain alırsın ya da alamazsan kesin 2. kez yaparsan alırsın. Yeşil. Bir kaç kez yapınca 1 skill alırsın. Gri: Yok sana skill mkill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Chrysaor, 12 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: Blacksmithingi nasil artirmayi onerirsiniz, en dusuk malzeme gerektiren seyler yapmakmi en iyisi? Birde zorluk renkleri var sanirim, nerden sonra hangi renk yapmak daha mantikli gain acisindan? 1-) Yapacakların turuncu renk olsun 2-) Yapman için gereken parçalar kolay temin edilebilir olsun. (Mesela sadece maden gerektiren veya maden+vendordan rahatlıkla bulabileceğin türden şeyler.)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ben sari copper arms yapiyodum 1 copper diye :) yaklasik 2 yapista 1 gain veriyordu, bundan sonra turuncu denerim, saolun.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Arkadaslar bana su minigni iyice acıkllarsmisiniz Ben skillerimi teachledim minig ve bs yi simdi nasıl minig yapıcam kazma felan almam gerekiosa nerden alcam vede bu madenler nasıl oluorlar yani magaralarmı sadee yoksa dıasarlarda da oluormu vs vs[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Chrysaor, 13 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki: Ben sari copper arms yapiyodum 1 copper diye :) yaklasik 2 yapista 1 gain veriyordu, bundan sonra turuncu denerim, saolun. Ahahaha kimleri görüyorum ve ne yaparken görüyorum LOL olm sen hunter açsana pis tamer lol biz hunter olmuşuz yılların tamer i madenci olmuş dünya tersine dönüyo =P[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Kazma alıyorsun bir tane. Sonra maden filizi gördüğün yerde yanına gidip sağ tuşla tıklayın. Maden filizleri böyle içinden renkli madenler çıkan, karakteriniz boyutunda taşlar gibi ve her yerde olabiliyor. World Atlas'da maden yerleri vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar