Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mining...

electra

Öne çıkan mesajlar

Malesef dağda bayırda bulunuyor maden sadece... Yani "hayde madene gidelim, maden kazalım" şeklinde bir olayımız yok...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda var. Yani belli bolgelerde ozellikle cok maden oluyor. Silverpine forestta o Berin questinin oralarda asiri fazla maden bulabilirsin. Ama genel olarak enonun da dedigi bigi, quest yaparken, dag, tas, bayir gezerken gorudugum minelari kacirmamaya calis. Zaten bol bol buluyorsun etrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm sağolun böyle yerlerin olduğunu bilmiyordum..
birkaç madene girdim, madenin içinde hiç maden yoktu :) öyle söyleyeyim.. arkadaşlara da sordum, onlar da yok diyince emin oldum çok seyrek olduğuna madenlerin..

ama var diyorsanız, sevindim. tırmalamak gerekmeyecek :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 12 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
Blacksmithingi nasil artirmayi onerirsiniz, en dusuk malzeme gerektiren seyler yapmakmi en iyisi? Birde zorluk renkleri var sanirim, nerden sonra hangi renk yapmak daha mantikli gain acisindan?

1-) Yapacakların turuncu renk olsun
2-) Yapman için gereken parçalar kolay temin edilebilir olsun. (Mesela sadece maden gerektiren veya maden+vendordan rahatlıkla bulabileceğin türden şeyler.)[signature][hline]pff
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bana su minigni iyice acıkllarsmisiniz
Ben skillerimi teachledim minig ve bs yi
simdi nasıl minig yapıcam kazma felan almam gerekiosa nerden alcam vede bu madenler nasıl oluorlar yani magaralarmı sadee yoksa dıasarlarda da oluormu vs vs[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chrysaor, 13 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
Ben sari copper arms yapiyodum 1 copper diye :) yaklasik 2 yapista 1 gain veriyordu, bundan sonra turuncu denerim, saolun.

Ahahaha kimleri görüyorum ve ne yaparken görüyorum LOL olm sen hunter açsana pis tamer lol
biz hunter olmuşuz yılların tamer i madenci olmuş dünya tersine dönüyo =P[signature][hline]I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...