Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimin ne Hayvanı var? hangi ability leri var ? Hunter Sorusu.

Quo-Vadis

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben Dwarf Hunter (level 13 oldu ) açtım , warlocktan gına geldi.
Şu andaki hayvanım Wolf -Coyote Pack leader den tame ability Bite onda.
Onda once İce Claw Bear vardı onun ability de atack damage yi %50 düşüroyurdu da hıyarlık yapıp abandon ettim.
Elder Bear tameledik sözde daha iyi olur diye onda da ability yok.

şu an hangi hayvanlar kullanıyorsunuz.?
Abilityiler neler o hayvanlarda ?
Bazılarında var bazılarında yok çünkü.

amac ileride hangi hayvanın hangi ability kullandığını görmek ,
lazım olur.

ha birde Raptor tameleyen var mı ? herhangi bir ability si var mı o hayvanın.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 13 Kasım 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Troll hunterımla silverpineden warg tame ledim(siyah kurt) onda su taunt var iste herkesi kendine cekiyor (growldu galiba skillin adı) birde bite var ama anlamadıgım neredeyse 100 training point topladım bir ise yaradıgını gormedim bu pointlerin acaba bilgisi olan vermı yeni özellik ogretebilmek için ne yapmamız lazım[signature][hline]Tauren Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

onu bende anlamadım da ,hayvan savastıkca artıyor ama ne işe yaradığını cözebilmiş değilim.Gerçi pet trainere bakiyorum ara sıra belki bir şey oğretir mi diye.Growl dan başka bir şey yok.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...