thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 2006 dan beri oynamakta olduğum EVE-Online'i özel hayatın yoğunlaşmasından dolayı bırakmayı düşünüyorum ve bu doğrultuda elimde mevcut olan 3 charımı satmak istiyorum ( TL karşılıgında ) ( PW:1234 ) thebaltaci 4 ırkı perfect sekılde bıner ve aynı zamanda aeon pılotudu slave ve crystal set olmak uzere 5 clonu mevcuttur rfj1 titan pilotudur Barbaros Hayrettin hem JF pilotu hemde Carrier / Dread / Super carrier pilotu olark trainleri devem ediyor Asset ve walleti ile birlikte satılacaktır her char.Ilgılenen arkadaslar oyun ıcınden thebaltaci'ya mail atsınlar online oldugum zaman cevaplarım yada convo acarım Selamlarımla
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 thebaltaci Barbaros Hayrettin rfj1 şifre:1234 Linkleri koymayı unutmuşum ..Char linkleri yukarıdadır
destur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 haydaaa abicim bari baltayı satma sadece skilini kas ve soluklan ,daha karpuz kesecez bence acele etme hadi 2 çarı sattta baltacı dursun demedi deme baki selamlar
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 barbaros hayrettin ile yakınen ilgileniyorum hüseyin abi :)
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 başka bir karakter buldum hüseyin abi bu arada vazgeçtim iyi şanslar sana :)
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 UP UP TL,USD,EUR her türlü döviz karşılığı satılık Charlar...
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 CHF yazmamissin, o yuzden ilgilenmiyorum bile B)-
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 "Captain Logar" said: CHF yazmamissin, o yuzden ilgilenmiyorum bile B)- Sen alcaksan sana YEN bile gecerli hasocum =)
destur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bulgar levası olur mu bak pala bıyık hemde tabi latife bir yna baltayı satma yav
Öne çıkan mesajlar