acgur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arkadaşlar beni de friends listenize eklerseniz takılırız: Ferunna - NE - lvl 13 - Hunter[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Test 4 Nightelf Hunter name: Daggerfall[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 benide otomatik olarak test 29 a attı yada 28 miydi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 test 40; lvl 6, dark elf hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 test 9 fena lagli test 40 'dayim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 test 4 dede gündüzleri (saat 5 ile 12 arası fln)baya bir lag (2000 2300 arası) oluyor ama geceye doğru 700 e iniyor ve nispeten oynanabilir bir duruma geliyor server. [signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 12 Kasım 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 daha şimdi girdim baktım herkez test 9 bende orda başladım[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Euro beta server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Benim merak ettiğim, rahatça oynayabiliyor musunuz US Serverlarda? Lagınız falan kaç yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Elufulec, 12 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Benim merak ettiğim, rahatça oynayabiliyor musunuz US Serverlarda? Lagınız falan kaç yani? 1200-1300 e kadar pek fazla hissetmedim lag ı ancak rakam 2000 e yaklaştıkça bariz hissediyorsun.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya lütfen biri serverlara girmeden latency'leri öğrenmenin yolunu söylesin. dene dene bi hal oldum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 test 9 level7 dwarf-priest yine test9 level1 night elf rogue =) aksamustu cok iyiydi lag durumu simdi character selection screene bile gelemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Test 6 lvl 5 shaman, grafik sorunum olsa oynayacagim insallah :l[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar