Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Remus said: 1.5 ay gibi bir zamanda 106 kilodan 95'e indim. Hergün ya 2 saat kadar yüreüyorum yada 30 dakka koşuyorum. (Daha extra şeyleri vucudum pek kaldırmıyor.) son 7-8 gündür kilo verme olayım feci yavaşladı. Birde kaslarımda yorgunluk başladı, ne yapsam? (90'ın altına inince spor salonunda fitnessa başlamak planım öncesi zor gibi şimdiki vucumla.) Edit: vucut topiğine yazıcaktım mal gibi buraya koymuşum. Madem kilolu ve fitnessa henüz başlayamayacak hissediyorsun, o koşuyu nasıl yapıyorsun yahu? Koşabiliyorsan zaten fitnessa da yetersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 @red : Alma, içinde şeker var. Üstünde yazanlara da osmanabi fıstık ezmesi olmadığı sürece inanıyoruz, hatta onlara bile inanabiliriz. En boktan ürünlerin bile üzerinde koca koca yazıyor zaten biz bunun içine dolgu malzemesini renklendiriciyi şekeri şurubu bastık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Remus said: 1.5 ay gibi bir zamanda 106 kilodan 95'e indim. Hergün ya 2 saat kadar yüreüyorum yada 30 dakka koşuyorum. (Daha extra şeyleri vucudum pek kaldırmıyor.) son 7-8 gündür kilo verme olayım feci yavaşladı. Birde kaslarımda yorgunluk başladı, ne yapsam? (90'ın altına inince spor salonunda fitnessa başlamak planım öncesi zor gibi şimdiki vucumla.) Edit: vucut topiğine yazıcaktım mal gibi buraya koymuşum. Madem kilolu ve fitnessa henüz başlayamayacak hissediyorsun, o koşuyu nasıl yapıyorsun yahu? Koşabiliyorsan zaten fitnessa da yetersin. 100m'yi 10 snde koşmuyoruz :) Ara sıra durup dinleniyorum. yavaş yavaş koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 remus siskoymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 94'tüm sabah haffis şişman oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 boy kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 şimdi hangi yer fıstığı ezmesini yiyoruz bi söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Allah izin verirse ben de sene sonuna 90 görmek istiyorum, 2015 hedefim de 105. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben bi kere kendim yapayım dedim bok gibi oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 94 demek bişey ifade etmiyor. 1.95 boyla 94 kg olmak var 1.70 ile 94kg olmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Red said: o parçalı olan beni acayip baydı ya yiyemedim. migros yer fıstığı ezmesi alıyorum son dönemde. onlar gevur işi olm, al koskanın tahinini keçiboynuzu pekmezini karıştır hem guvvet verir hem de direk mala gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 her sabah bi çorba kaşığı atıyorum ya kahvaltı öncesi keçiboynuzu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bunlardan birini alın yiyin işte https://static.visplash.com/i/calve-fistik-ezmesi-289529.jpg http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/68/668_buyuk.jpg http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/70/670_buyuk.jpg Diğerleri %30 şeker %70 fıstık fındık vs. oluyor, tam gereksiz şeker bombası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 vay it, ondan sonra yok 40 dakka yok 80 dakka diye at tut sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 1.83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben de 1.83 üm ama 75 kiloyum şişkoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Red said: o parçalı olan beni acayip baydı ya yiyemedim. migros yer fıstığı ezmesi alıyorum son dönemde. kimdi ya biri demişti kabuk çıkıyor migros fıstık ezmesinde diye var mı öyle bişey? gerçi fındıktı o pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Fistan said: ben de 1.83 üm ama 75 kiloyum şişkoo az kilo al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yoo niye alayım david beckhamla boy kilom aynı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 1,77 69 Kiloyum. filinta gibiyim. remus siskosun. muhtemelen memelerin var. göbekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 var var küçültüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 yağ kas oranıda önemli tabi 1,83boy 83kg fitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Fistan said: yoo niye alayım david beckhamla boy kilom aynı asd bekimin vucuduyla kiz arkadasim dalga geciyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sağbekinin mi solbekinin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 tömbekinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar