Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Ben bu ara lora abandım. Tahsildaroğlu'nun lor peyniri var ince çekilmiş, kaşık kaşık yiyorum.

Yulaf kepeği + lor + süt + çilek/muz deniycem yarın bir aksilik olmazsa. Güzel olursa sabah kahvaltısı çok çok kolaylaşacak :>

yatmadan 3e bölüp tek bölüm yiyodum bi ara ne tükenmiştim ya. 5 güne bayarsın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

korkudan çok beslenemedim küçük küçük ısırklar aldım yumurtadır peynirdir falan yogun proteinli çünkü serum %10 dextroselu bişi karb alıyodum yani bütün gün zaten ama mineral protein yag faşlan yok hiç bişi yediğim anda çok fena mideme kramplar agrılar falan giriyodu geçmiyodu popodan iğne yiyene kadar :D

ÇÜNKÜ DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER??
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sonunda aradığım peyniri buldum ya
baltalı, keçi sütü loru
100gr da 26gr prot 1.2gr yağ 2 gr carb var az önce 4 tane yumurta beyazıyla gömdüm 70gr kadar loru tadı da çok iyi tuzu da az sabah yumurtayla yerim ki gene ben bunu fuck yeah
300gr ı 4 lira mı fiyat olarak da çok iyi caseine gerek kalmadı artık gider bi kaç kilo et fazla alırım o paraya
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

baltalı, keçi sütü loru
100gr da 26gr prot 1.2gr yağ 2 gr carb var az önce 4 tane yumurta beyazıyla gömdüm 70gr kadar loru tadı da çok iyi tuzu da az sabah yumurtayla yerim ki gene ben bunu fuck yeah
300gr ı 4 lira mı fiyat olarak da çok iyi caseine gerek kalmadı artık gider bi kaç kilo et fazla alırım o paraya

hangi marketlerde var bu?
Sosyal ağlarda paylaş

sırf protein arıyorsanız çökelekte daha fazla protein var ama onu yemesi daha zordur bu havalarda yenmez. Fakat tuzsuz lor her mevsim yenebilir protein oranı çok yoktur işte ne bileyim 100 gr ında aşağı yukarı 10-20 arası bir şeydir. Ama her gün yersiniz rahatsız etmez adamı. içine muz + tarçın + kuruyemiş koyup çak geç.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

baltalı, keçi sütü loru

doğruysa underrated post
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...