tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 kolunda serumla dimi napıyosun abi sadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yok lan damar yolu vardı sadece serumu çıkardım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 jaeg abi yanlış anlama ama sen ciddi rahatsızsın sanırım. hoş geçtiğimiz sene hocam da senin kıvamında sadıktı bu işe adam türkiye 1. si avrupa 3. sü oldu. allah tamamına erdirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Protein tozumdan topkek yaptim. Cok hamaratmisim beklerim efendim. http://s29.postimg.org/6tam148pz/Pics_Art_1405675710641.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ben bu ara lora abandım. Tahsildaroğlu'nun lor peyniri var ince çekilmiş, kaşık kaşık yiyorum. Yulaf kepeği + lor + süt + çilek/muz deniycem yarın bir aksilik olmazsa. Güzel olursa sabah kahvaltısı çok çok kolaylaşacak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Çok güzel öneriler verilmiş bu sayfada. Emeği geçen herkese rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 deadwoll said: Ben bu ara lora abandım. Tahsildaroğlu'nun lor peyniri var ince çekilmiş, kaşık kaşık yiyorum. Yulaf kepeği + lor + süt + çilek/muz deniycem yarın bir aksilik olmazsa. Güzel olursa sabah kahvaltısı çok çok kolaylaşacak :> yatmadan 3e bölüp tek bölüm yiyodum bi ara ne tükenmiştim ya. 5 güne bayarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Jaegerjaquez said: korkudan çok beslenemedim küçük küçük ısırklar aldım yumurtadır peynirdir falan yogun proteinli çünkü serum %10 dextroselu bişi karb alıyodum yani bütün gün zaten ama mineral protein yag faşlan yok hiç bişi yediğim anda çok fena mideme kramplar agrılar falan giriyodu geçmiyodu popodan iğne yiyene kadar :D ÇÜNKÜ DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 5 gün dayanamadım ben ya, p.tesi sabahı üşenip vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 hunty said: Protein tozumdan topkek yaptim. Cok hamaratmisim beklerim efendim. http://s29.postimg.org/6tam148pz/Pics_Art_1405675710641.jpg ohaaa, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 sonunda aradığım peyniri buldum ya baltalı, keçi sütü loru 100gr da 26gr prot 1.2gr yağ 2 gr carb var az önce 4 tane yumurta beyazıyla gömdüm 70gr kadar loru tadı da çok iyi tuzu da az sabah yumurtayla yerim ki gene ben bunu fuck yeah 300gr ı 4 lira mı fiyat olarak da çok iyi caseine gerek kalmadı artık gider bi kaç kilo et fazla alırım o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Jaegerjaquez said: sonunda aradığım peyniri buldum ya baltalı, keçi sütü loru 100gr da 26gr prot 1.2gr yağ 2 gr carb var az önce 4 tane yumurta beyazıyla gömdüm 70gr kadar loru tadı da çok iyi tuzu da az sabah yumurtayla yerim ki gene ben bunu fuck yeah 300gr ı 4 lira mı fiyat olarak da çok iyi caseine gerek kalmadı artık gider bi kaç kilo et fazla alırım o paraya hangi marketlerde var bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sırf protein arıyorsanız çökelekte daha fazla protein var ama onu yemesi daha zordur bu havalarda yenmez. Fakat tuzsuz lor her mevsim yenebilir protein oranı çok yoktur işte ne bileyim 100 gr ında aşağı yukarı 10-20 arası bir şeydir. Ama her gün yersiniz rahatsız etmez adamı. içine muz + tarçın + kuruyemiş koyup çak geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 migrosta var, çökelekte ne kadar oclak ki protein olsa olsa gene 25-26 gr olur, cottage cheese de bile 27gr oluyo en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lan kuru çökelek 100gr da 55gr protein var gerçi 11gr da yağ ve karb da varda nası oluyo lan bu afdsdsa adamlar biraz daha zorlayıp aroma ekleseler saf casein üretceklermiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 öyle de her gün düzenli yenecek bir şey değil tadı çok keskin zaten. Gerçi düzenli yumurta yiyen birisi 50 gr ını alıp yumurtaya koysa yine aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hunty said: Protein tozumdan topkek yaptim. Cok hamaratmisim beklerim efendim. http://s29.postimg.org/6tam148pz/Pics_Art_1405675710641.jpg tuto yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Yok lan das gibi oldu boyle. Yenmez bisey. Cope attim sdfdsss. Goruntu var ses yok. Internette tarifler var tam grami gramina yapmak lazim. Ben hamur civik oldu diye kattim da kattim yulafi. Issirinca kopuk falan da cikiyordu sdfdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 awesome dinner bird is awesome http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2014-08-27193851_zps09db198a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Jaegerjaquez said: sonunda aradığım peyniri buldum ya baltalı, keçi sütü loru 100gr da 26gr prot 1.2gr yağ 2 gr carb var az önce 4 tane yumurta beyazıyla gömdüm 70gr kadar loru tadı da çok iyi tuzu da az sabah yumurtayla yerim ki gene ben bunu fuck yeah 300gr ı 4 lira mı fiyat olarak da çok iyi caseine gerek kalmadı artık gider bi kaç kilo et fazla alırım o paraya doğruysa underrated post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 tabi doğru la yerken hissediyosun o proteini 1kg lor bitti 3 günde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 http://www.baltali.com.tr/uploads/resim/1431-1/kzr13byl.2cb.png şu mu bahsettiğin lor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 hangi marketlerde bulabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar