Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

ben onu şöyle dengelemeye karar verdim.

1.gün 5x5 tarzı program
2.gün p90x plyometrics veya mmaya yazılmayı düşünüyorum şu ara.
3.gün p90x chest and back
4.gün boş
5.gün 5x5 tarzı program
6.gün kafama göre
7.gün p90x chest shoulders

çok fazla gögüs omuz çalışıyo cart curt diye taşlamayın. chestim ile ilgili denemeler yapıyorum şu an. vucut alıştı bi de 6 güne normalde.

vucudum 3-4 yıla yakındır barbell, compound görmediği için zaten, ilk 3 ay şoku yiyecektir baya büyür diye tahmin ediyorum kücülürken bile.
Sosyal ağlarda paylaş

intermittent fasting mucizevi bir diet falan değil bu arada. bazı yararlarını kanıtlıyolar falan da body composition(yağ, kas) açısından bi avantajı yok aslında bildiğim kadarıyla. yağ yakarken daha kolay daha mantıklı bi diet bazı insanlar için, ben dahil.
günde 6 öğün yiyceksin tayfasını yok etmesi açısından tarihi önemi var
Sosyal ağlarda paylaş

Ben spor yaptığım dönemde benzer şekilde besleniyordum. Gerçi tam fasting şeklinde değil ama yeme yoğunluğum çok az oluyordu gece 12 akşam 4 arasında, genelde de hiç bir şey yemiyordum.

Bilinçli yaptığım bir şey değildi gerçi, gece antreman bitince dürümcüye, pilavcıya falan gidiyorduk; öğleden sonra okula gitmeden önce de evde bir şeyler atıştırıyordum. Aradaki süreçte ne bulursam sömürüyordum. Sonuçta 1.91 boyla 74 kilo falan takıldım senelerce (ki bence iyi bir şey değil).
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

intermittent fasting mucizevi bir diet falan değil bu arada. bazı yararlarını kanıtlıyolar falan da body composition(yağ, kas) açısından bi avantajı yok aslında bildiğim kadarıyla. yağ yakarken daha kolay daha mantıklı bi diet bazı insanlar için, ben dahil.

farkı kası yakmadan koruması ve hatta gain sağlayabilmen bence.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

tiLi said:

farkı kası yakmadan koruması ve hatta gain sağlayabilmen bence.

"intermittent fasting preservers lean body mass more than normal calorie restriction diet" [citation needed]
Sosyal ağlarda paylaş

çarpabilirim de çarpmıycam. vardı en son güzel bi research.
üstüne güç kaybetmek yerine 2 ay sonra atıyorum çogu kisi squatını vs arttırmaya devam ediyor 180 oluyor 210. bakabilirsin hep örneklere vs.

ya onu geçtim kendi denemelerimde de farkına vardığım bi şey bu. onu geçtim yine insanların kendi processlerini anlattıkları yazılar da aynı gidiyor.

denemeyen denesin işte. memnun kalmazsa geri döner.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

çarpabilirim de çarpmıycam. vardı en son güzel bi research.
üstüne güç kaybetmek yerine 2 ay sonra atıyorum çogu kisi squatını vs arttırmaya devam ediyor 180 oluyor 210. bakabilirsin hep örneklere vs.

ya onu geçtim kendi denemelerimde de farkına vardığım bi şey bu. onu geçtim yine insanların kendi processlerini anlattıkları yazılar da aynı gidiyor.

denemeyen denesin işte. memnun kalmazsa geri döner.

bence de denenmeli. ben memnundum. yine yağ yaksam yine yaparım. snackleri ve açlığı ortadan kaldırıyo bende, performansım düşmüyo. sabah fasted yürürsem daha iyi hissediyorum isterse placebo olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

korkudan çok beslenemedim küçük küçük ısırklar aldım yumurtadır peynirdir falan yogun proteinli çünkü serum %10 dextroselu bişi karb alıyodum yani bütün gün zaten ama mineral protein yag faşlan yok hiç bişi yediğim anda çok fena mideme kramplar agrılar falan giriyodu geçmiyodu popodan iğne yiyene kadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...