samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 okadar salata yesem çiçek açarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ben yukarda 2750kcal saydim. Ne kadar midye koydugunu yazmamissin o yuzden sallamadim gordugumu yorumladim. Muzdan o kadar starch alman icin yemyesil muz alman lazim. Sari muz bildigin fruktoz deposu. 400gr somon ile maks 100gr protein geliyor. Gerisi bana dusuk gozuktu. Senin boyunda kilonda birisi 200'leri gecmeli bence. Rahat degilim kisa kisa yaziyorum. Ters gitmek icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sonda salata yı 400 gr yazmışım 400 kcal olcak ondan eksik olmuş haha Starch ı patato dan alıyom zaten spordan sonra yani starch için muz yemiyorum zaten full fruktoz olmadığı için onu yiyıorum birde pratik uğraşmıyorsun 2 saat birde yoğun işlem görmemiş meyveler arasında. Valla bugün çok yemek yedim şimdide uykum geldi çok da geçirmeyim ya yoksa bir halta yaramıcak. Hadi iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ptesiden beri diyetteyim 123 kiloyla başladım sabahları nesfit öğlen ve akşamları sadece salata yiyorum. bugün baktım 119.8 olmuşum. Hiç ama hiç sağlıklı bir diyet olduğunu düşünmüyorum ama napayım ne yersem yarıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 perfect bana beslenme programı yaz plsssss ayrıca soris o nasıl antrenman dsf ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Perfectionist said: Eti leaf yulaf ezmesi yiyorum genelde. Bu sefer doğa aldım çok güzel tavsiye ederim. Daha esmer ve iri taneli kocakoca :). İçine keten tohumu ve biraz pekmez attım orgazm yaptı :) Yulaf seviyon diye yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Heh teşekkürler :) Doğa marka yedim bir ara. Bence piyasadaki en lezzetli yulaf onların ki. Ayrıca gram başına besin miktarı daha yüksek. Daha iri taneli sanırım. Yalnız benim yaptığım shake'lerin içinde karışmadı fazla. Lifalifte çok karışmıyor aslında ama en azından çamur gibi oluyor. Bunlar kaya gibi dibe çöktü :D Yine de kahvaltı için cidden çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Düzenli maden suyu tüketimine ne diyorsunuz? Yaklaşık 1 aydır falan 1 tane içiyorum sanırım günde ,hem hoşuma gidiyor hem de faydalı olduğunu düşünüyorum ama bünyede alışkanlık olayı yaratır mı ki? sindirim sistemini tembelliğe alıştırma gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 benim bildigim genel olarak pek yarari olmayan birsey kilo vermede de yavaslatiyormus sanirim bana guvenme orasi ayri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yanlış biliyosun. süt ürünlerinden fazla kalsiyum içeriyor.çok yararlı. sindirim sistemi içinde bir tehlike oluşturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 herşeyin fazlası zarar diyelim olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 böbrekte taş yapar fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Suyla karıştırıp iç hatta limon sık 1 tane içine deniz tuzu da koy çörçil benzeri bişi olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 selam, biraz vücut yapmak istiyorum ağırlık vs ile torba çalışıcam. lakin boy 1.84 kilo 70 civarı, önce bikaç hafta yemek abanıp kilo aldıktan sonra mı başlayayım, yoksa şimdiden başlasam mı daha iyi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 samaella said: böbrekte taş yapar fazlası yanlış.yapmaz. böbrak taşı vücutdaki ürik asidle alakalı. asıl sıvı tüketmemek yapar. madensuyunun bilinen hiçbir zararı yoktur. imza madensuyucular odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 pontipati said: selam, biraz vücut yapmak istiyorum ağırlık vs ile torba çalışıcam. lakin boy 1.84 kilo 70 civarı, önce bikaç hafta yemek abanıp kilo aldıktan sonra mı başlayayım, yoksa şimdiden başlasam mı daha iyi acaba? sporszu yemek abanırsan anca göbek bölgen yağlanır. sonla onu vermekle uğraşırsın. evde şınav crunch squat lunge seated dips falan başla tıkırdan yemek de ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Böyle yeterince lezzetli bir kek tarifi verebilecek olan var mı ? Yulaf, protein tozu temelli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 açılmadı ama bu aadamın tarifleri güzeldir. http://www.youtube.com/watch?v=tn6Qxfz2HtA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yulaf yerine kepek almışım wat do? bıldırcın yumurtasını nasıl yiyoruz? sabah shakein içine kırmayı düşünüyorum çiğ takılıyomuşuz galiba edit: faggotun yazıya bak ekşisözlükten aldım enerji veriyor sanırım. bir haftadır her sabah küçük tavamda bir tane yağda pişiriyorum benim gibi günde 10 saat uykunun altına inmeyen birini gece 5 e kadar uyanık tutuyor ve sabah da 11'e gelmeden uyanmış oluyorum. gün içerisinde yorgunluğu az hissetmem, kendimi daha az depresif hissetmem de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Baklagiller hakkında ne diyorsunuz ? çok mu fazla karb içeriyorlar ? protein için paso et yemek mi lazım şimdi? www.besinler.net burdan bakıp fikir ediniyorum da baklagiller konusu tam muallak ,en kral mercimek bile 100gr da 9 gr protein yazıyor ki buna baya şaşırdım bu kadar düşük beklemiyordum peh vegan olsak baya sıçtık yani spor yapamıyor muyuz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Baklagiller deki protein tipini (lectin) vücut hiç iyi sindiremiyor ve efektif kullanamıyor ve toksik madde olarak algılıyor vücut inflamasyona sebep oluyor baklagiller doğru hazırlanmazsa ki doğru hazırlanması için 2-3 gün suda bekletmek gerekiyor ve suyunu 12 saatte bir değiştireceksin + pişirmeden yemen gerek ki besin değerleri gitmesin. Karb oranları iyi ama kim neden uğraşsın onca basit karb varken. Baklagil tahıl bunlar insana uygun olmayan şeyler. Veganların çoğu protein ihtiyacını süt ve yumurtadan karşılıyor. Etik sebeplerle vegan olanlar ayrı onlara saygı duymak gerek ama sağlık için vegan olanlar cidden hiç bir şey bilmiyor. İnsan için en iyisi hayvansal protein. Onun yanında çiğ sebze yemek gerek. Hayvansal proteini de buharda pişirmek gerek besin değerleri gitmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Güzel hoş da onlarında %90'nını yasaklayan sen değil miydin asdf Hergün 2 öğün kırmızı et yiyoruz yani protein için tek kaynak bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ya süt çok değerli bir şey gerçek sütü bulabiliyorsan iç bende bulursam içiyorum ama otlayan hayvan olması gerek. O yüzden genelde sütü kefir yapıyorum ben diğer süt ürünleri çok gerekli değil. Yumurta yiyorum onu da köylüden alıyorum. Onun dışında et ve balık da var zaten. Biraz ilgilenmek gerekiyor işte biraz uğraşırsan bir süre sonra otomatiğe bağlıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Anladım işte sıkıntı rotasyon olmaması ,bitkiler alemi zayıf kalmış bu konuda peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Onların yeri ayrı ve çok önemli. Ama evrimleşme sürecinde ne zaman ki et yemeye başlamış insan beyni büyümüş ve evrimleşmesi daha kolaylaşmıştır. Ben mesela vegan ım diyen adamdan çok sebze filan yiyorumdur. Enayiler ya ortada geziyorlar çok sağlıklıyız diye hepsi iskeletor gibi. Paleo diet i herkes uygulamalı bence insan olması gereken sistemine dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar