barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu adamları transfer etmicekti abi yapması gereken o. az ama kaliteli adam alcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: ... edit: Harry sen baya komiksin be kardeşim, Fatih Terim'in neyini gördün adam daha naapsın lol benim görebildiklerimi zamanında taraftarlar ve başkan da görse bugünler gelmezdi neyse bir gün nasıl olsa göreceksiniz, ama işte o gün bana görülecek birşey kalacak mı onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Harry pizeronun galatasaraylısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben gs li olsam rahatsız olurum ama sizde nasıl bir genişlik var analmadım gsyi ft eleşitmeye korkuyosunuz. sadece siz değil tüm futbol camııası korkuyor . herşey acık ve net karabükten 3 yemişsiniz elezığdan 1 puanı zor kurtardınız antepden 1 puana razı oldunuz . fatih terim pozıyon vermeden gol yıyoruz diyor haftalardır . haftalardır cl maçı öncesi puan kaybediyoruz diyor ayakta unutuyor hep bir bahane . yahu kolay gol yıyorsa takım bunu çözecek kişi fatih terim şampıyonlar lıgı maçı oncesı puan kaybedıyorsanız bunu çözcek gene fatih terim . çözüm yerine maç sonu bahane uyduruyor harrye bunu söyluyor eleştiryor işte . sizin gibi 3 maymunu oynamıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kolay gol durumu bireysel oyuncuların kalitesinden oluştu bu sene. Ulfaluji sakatlanınca yerine onun gibisi gelmedi ve haliyle Semihte bozuldu abisi gidince. Melo da bonservisi alınmayınca beklendiği şekilde kasmamaya başladı saldı falan, Selçuk'un düşüşü de ekurisi Melo'nun yüzünden ha keza. Devre arasında bunları çözer Fatih Terim, asıl dert bizim başımızdaki Aykut yetosu, çöreklendiler Azizlen beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Aha geldi işte AVRUPANIN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMInın taraftarı sfasdfadsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 araya girdim sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 şuan aslında tek forvete dönmekten başka seçenek yok.futbolcular aynı futbolcular bakıldıgı zaman devre arasını ve sezon sonunu bekliyorlar muhtemelen. amrabatın hırsı mucadelesini falan beğensemde üst düzey topçu değil.faydalı olur mu.olur ama beklentiyi karşılayamıyor şuan hamit zaten bitik.umut işte sene başı bi gaz yaptı bitti.selcuk ve melo formsuz.defansta urfalı gitti dany tam bir bomba.cris ise tecrübeli dedik liseli çıktı.eboue gitmek istiyor.hakan balta yı ztn saymıyoruz artık şuan takımda iyi oynayan bi riera bi yekta.onlarda kendini ıspatlamak istiyor. sonuç olarak geçen sene oturmuş bi takım vardı.yeni transferler fos cıkınca kötü futbol normal. hamiti takımdan kesemiyorlar.büyük umutlarla geldi.yıllardır ha geldi ha gelicek diye beklenen adamdı.ama aydın bile cidden ondna daha faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Red olm TR'de tek forvet oynaycak adam varmı ki? Drogba gibi herşeyi olan adam lazım o dediğine, o daha gelmedi TR'ye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 BURAK YILMAZ VAR sowdan iyiymiş diyorlardı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Tek hata hamite verilen meloya verilmemiş olması. Daha fazla yardırırdı melo, hamit yılın balon transferi çıktı ne yazık ki. Pozisyon vermeden gol yiyiyoruz lafına gelince, biraz teknik adam abartması evet ama çoğu takımdan daha kolay gol yiyiyoruz. Dünkü golü bjk yese pizero burda 50 nc kamyonet selpak ile silemezdi göz yaşını. Biz şansızlık, cenabetlik deyip geçiyoruz. Herifler son 2 maçtır oğuzhan ile almeyda ile ayakta duruyorlar hala burda laklak. İnsan bi döner takımına bakar lan sfsadfad Fenerbahçeye çoğu zaman laf ederdik de en azından onlar bile kendi eksikliklerini görüyorlar, sowe fln takır takır gol atmasına rağmen. Beşiktaş oğuzhan 2 çalım yaptı diye kendini dünya takımı zannetmeye başladı ona yanıryorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 BJK zaten yancı gibi takılıyordu 2 büyük takımın yanında, bi de üstüne bu küçülme muhabbetleri çıkınca beklenti iyice azaldı adamlarda, haliyle ufak şeylerden mutlu olmaya başladılar, ondandır bu dediğin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 akşam ordu maçından sonra burda olda fernandessizde nasıl takım olduğumuzu gör . sizin gibi hayal dünyasında değiliz . açtqa sol bekın kaç para laıyor onun hesabını yap sonra dünyada sol beke o akdar para veren başka enayı takım varmı diye araştır . sonra beşiktaşa laf söyle . ben sahada gördüğümüz söylüyorum gsden bişey olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi geçen sene forvetimiz bu kadar gol mü atıyodu ona bakarsanız? tüm katım atıyordu bu sene burak ve umut ipotek yaptı. becerisizlik mi formsuzluk mu bilemiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 PZero said: açtqa sol bekın kaç para laıyor onun hesabını yap sonra dünyada sol beke o akdar para veren başka enayı takım varmı diye araştır . sonra beşiktaşa laf söyle . Bunu diyen adam pazarda "GEL ABİ GEL FETA TİŞÖRTLERİ BURDAAA" diye taraftarı tokatlayıp 2. el ferrariye bütün tişört parasını yatıran takımın taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 SeaGle said: PZero said: açtqa sol bekın kaç para laıyor onun hesabını yap sonra dünyada sol beke o akdar para veren başka enayı takım varmı diye araştır . sonra beşiktaşa laf söyle . Bunu diyen adam pazarda "GEL ABİ GEL FETA TİŞÖRTLERİ BURDAAA" diye taraftarı tokatlayıp 2. el ferrariye bütün tişört parasını yatıran takımın taraftarı. vallah ben onu yapan yönetim kimse eleştiryorum . sen ama onu yapamıyosun hatta hoşuna gidiyor bu durum . neyse akşam buralarda ol kaçma biyeri ordu maçından sonra puan tablosuna bir bakalım . kalan maçlara bi bakalım :d ağlamak yok ama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 barnacle said: abi geçen sene forvetimiz bu kadar gol mü atıyodu ona bakarsanız? tüm katım atıyordu bu sene burak ve umut ipotek yaptı. becerisizlik mi formsuzluk mu bilemiyorum valla. tirabzon gibi olduk işte burakın ugursuzlugu mudur nedir.adam orda da bütün golleri attı trabzon ligi liderden 20 puan fark yiyip bitirdi sdfs necati elmander gezgin forvetler.burak öyle değil.çakılı direk ileri.bu yuzden burak atarsa kazanıyoruz atamazsa kaybediyoruz düzeni hakim oldu tirabzondaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu seagle'ın babası beşiktaşlı da sürekli dövüyor muydu nedir garip bir nefret var bu cepheye karşı, birşeyler varda bakalım. @RED abi Burak yani yazdım WOT'umda da, adam bir şekilde gol atıyor ama takımın kamburu resmen. Dün mesela eminim Necati olsaydı Burak'ın yerinde GS ilk yarıdan handikapa bağlardı. GS kötü değil ama orta sahası dışında hiçbir yeri işlemiyor. Orası da tam işlemiyor aslında, Selçuk formsuz falan değil. Selçuk'u siz Xavi-Iniesta-Lampard-Gerrard vari bir adam yaptınız ama olmadığı ortaya çıktı iyice. Selçuk'un olup olabileceği İlkay Gündoğan tarzında bir adam olmak ki bence ondan çok daha verimli bir adam Selçuk. Arkasını toplayan ve kafasını rahatlatan adamlar olduğu sürece Selçuk'tan her şekil verim alırsın ama bu sorumluluk kat sayısı yükseldikçe adam sanki karar vermede sorun yaşıyormuş gibi oluyor. Yine de şöyle bir düşündüğünde dün sahadaki en iyi isimlerdendi. Düşüş var vs. demiştim önceden de aslında öyle kötüde değildi. Dediğin gibi GS geçen yıl takım içinde bir bütün olduğu için iyiydi. Bu sene o bütünlüğü bozanda direk Fatih Terim oldu. Geçen yılın kadrosunu birebir koysan GS bu yıl en az 6-7 puan farkla önde olurdu. FT'nin egoları bu takımı daha da geriye düşürecek. Devre arasına kadar bu konumda kalmaya devam ederse ve transferi bilen kişilere bırakıp çekilirse FT bu takım yine en büyük şampiyonluk adayı olur. Ama bu kafayla devam ettiği sürece zor yani beklemeyin. Fener alır götürür bir şekilde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Darkta aynı şeyi söylemiş, Selçuk'un yanındaki bozulunca onun da oyunu etkilendi haliyle, belki Melo'nun yerine Engin'i koyarak veya devre arasında random zenci DMC alarak çözer FT olayı Burak BJKda FBde yine böyleydi, ofsayttan çıkamaz hakemi aldatmaya çalışır bi de üstüne gülerdi, Şenol Güneş'in sayesinde fiziken güçlenerek yaptı o gol sayısını da. Yoksa öyle büyük golcü falan değil, büyük takım oyuncusu hiç değil, fiziği biraz düşsün Altın Bidon ödülü alır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 top süremiyo ztn adam maks 2 metre sonra arkasına düşüyor unutuyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 SeaGle said: Herifler son 2 maçtır oğuzhan ile almeyda ile ayakta duruyorlar hala burda laklak. İnsan bi döner takımına bakar lan sfsadfad Fenerbahçeye çoğu zaman laf ederdik de en azından onlar bile kendi eksikliklerini görüyorlar, sowe fln takır takır gol atmasına rağmen. Beşiktaş oğuzhan 2 çalım yaptı diye kendini dünya takımı zannetmeye başladı ona yanıryorum. haters gonna hate.. yine oguzhanla ayakta kalmasini bildik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 En son q7 ile de bu kadar gaza gelmiştiniz ama lpg bitince gözyaşları akmıştı, devam edin bu kafayla sfcvsdgsd. Ben en son alıntı yapmasını çok severim, bkz : bnursanın şampiyon olduğu yıl fenerli alıntıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 valla haftaya kadar bu alintinin keyfini cikaririm, sezon sonunda da bakariz artik kim kimi alintiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Benim için daha iyi sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 SeaGle doğru söyle 1-0 olunca heycanlandın demi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar