Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Bilmiyorum da o 5,5 ay gözümde büyümeye başladı resmen tamam millet uzun dönem nasıl katlanıyor diyeceksiniz ama durum bu, nasıl geçecek ne olur ne biter, daha birliklerin açıklanmasına 6-7 gün var 1 gün içinde gerekli şeyleri alıp nasıl gidilecek. Bildiğin her şeyiyle karın ağrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 geçmez o 5 ay, rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok kafanıza takıyorsunuz bitmez sizin askerlik denmedi mi olm size kafayı girmeden önce dışarda bırakıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 içerde sana yeni kafa yapacaklar zaten, dışarıda kullandığını götürsen de pek kullanma fırsatın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 O degilde nato sinavi falan olacakti dil sinavi olacakti yani olmak isteyenleri soracaklardi sozde soran eden olmadi. Benim simdi iyi ingilizce bildigimi dandik uds kpds sinav kagitlari haric bilmiyorlar. Turistik jandarmadir falan nasil sececekler merak icerisindeyim. Birde hic esya goturmeyecegim yanimda. Ne lazim olabilir ki? Donuna kadar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Dragonfire said: Birde hic esya goturmeyecegim yanimda. Ne lazim olabilir ki? Donuna kadar veriyorlar. Giderken ayak için mantar kremi ve bakım kremi al mutlaka. Ayrıca botları 1-2 numara büyük söyle yanında ortopedik ayakkabı tabanı götür. Uyuyamıyorum bu ara niye insan bu kadar gerilir çözemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Eşya konusu için internette bir sürü tavsiye yazıları var. Tamamen şans işi ya. Ben hiç bir şey almasam olurmuş, ayak malzemeleri hariç. Silikon tabanlık şart. Sıcak aylara denk geliyorsanız kesinlikle mantar kremi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 silikon yerine cift kat keçe tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Acayip sıkıcı beklemesi. Mala bağladım resmen. 3 gün daha açıklanana kadar geçmiyor vakit. Evde boş boş oturmak hiç bana göre değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Bu gece aciklanirmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 açıklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Açıklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Site kilit. Acilmiyor amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 beyler yüklenmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ayak tabanı ve adam gibi içlik. ötesi yok (krem felan olabilir ihtiyaçlara göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kulak tikaci. Hala acilmiyo site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kısa dönem er acemilik 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN yemin sonrası K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı Tb. Tipi Kışla Hiz. Brl. K.lığı AFYONKARAHİSAR o değil de toto nasıl donacak Afyon'da belli değil yün içlik farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/EDİRNE - EDİRNE İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/EDİRNE EDİRNE DİKKAT En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar İL J.K.LIĞI/EDİRNE (/EDİRNE)NA KATILINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Anam amasyaya gidiyorum ben ordanda kars'a. Ebeme selam eder tersten gorur gelirim herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 öm beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Letsgetthesunshine said: Kısa dönem er acemilik 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN yemin sonrası K.K. Loj. K.lığı İkm. K.lığı Tb. Tipi Kışla Hiz. Brl. K.lığı AFYONKARAHİSAR o değil de toto nasıl donacak Afyon'da belli değil yün içlik farz oldu. hizmet birliğinin gözdesi olursun inşaat takımı, elektrik takımı vs oluyor içinde. karargah yazıcıları falan da orda bulunur g1 yazıcısı olmaya falan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Valla sınıfa ikmal diye yazmışlar, neyin sevkiyatını yapıcaz merak içindeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Her türlü amelelik. Kum taşırsın, harç taşırsın, kantine mal gelir onu taşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ahaha desene öpüldük yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Torunlar güle güle gidin güle güle gelin inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar