desislaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Meraba oncelikle. Yaklasik 1 ay icerisinde Bulgaristan'a gidip bir pug yavrusu edinicem fakat daha once muhabbet kusu ve balik disinda birsey beslemedim. Kedi kopek noob'u sayilirim bir nevi. Universitedeykende ev arkadasimin kedisini sevmisligim var sadece. Alirken ve aldiktan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor, nereye tuvaletini yapiyor ve ne tur mamayla beslemem gerek gibi sorularima cevap verebilicek bir pati ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 pug için bulgaristana gitmek http://www.dweebist.com/wp-content/uploads/2010/07/suspicious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dogdugum sehrin yakinlarinda satan birini buldum ve burdan 1300 lira verip almaktansa gidip gelmesiyle beraber 300-400 levaya almak arasinda buyuk bir far var(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hayvana para vermek yanlış bence senin soruna gelirsek yabancı bir kaynak vardı her cins köpeğin huyunu suyunu davranısını beslenme ve egzersiz programlarını veriyordu googlelarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Arastiriyorum o zaman hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hgfg eh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Pugların gözleri çok hassas ve sorun çıkartma oranı yüksek, ona dikkat edeceksin hijyen vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 desislaf said: Dogdugum sehrin yakinlarinda satan birini buldum ve burdan 1300 lira verip almaktansa gidip gelmesiyle beraber 300-400 levaya almak arasinda buyuk bir far var(:P)ben de istiyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Fistan said: desislaf said: Dogdugum sehrin yakinlarinda satan birini buldum ve burdan 1300 lira verip almaktansa gidip gelmesiyle beraber 300-400 levaya almak arasinda buyuk bir far var(:P)ben de istiyorum pls bir hafta sonu gidip alip gelebiliriz pasaport varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 vaay iş attı sana, fistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 pasaportum var gidebiliriz ama onu tr ye sokmak için belgeler falan masrafı nedir acaba sen git al gel bakalım sonra iletisime gecerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 european passport veriyorlar alirken zaten. baska pek bi masraf cikicagini dusunmuyorum yol disinda. aldiktan sonra daha saglikli anlatabilirim proseduru falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar