kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 drg panik atak geçiriyo şu an belli etmiyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 GET FUCKED WHITU PIGGUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 gitti 2 senedir ise yaramadığı bilinen build yapıp kaybetti mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sonunda stephanonun azından 2 adam gibi cümle duyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 baya şımarık stephano ama seviyorum şerefsizi sdfsd bu polt vs violet maçı ne zaman olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ilk maçı bitti, polt aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 2-2 tie'ladı Polt. BASTIR POLT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 öf infestorlara olan nefretim her maçta daha da artıyor gerçi verdiği 3 maçta da polt inatla viking yapmadı, hep hazırlıksız yakalandı broodlordlara. infestor broodlord op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 genelde vikign yapıcak zamanı olmuyodu zaten. viking basmak yerine broodlord abanan zergun infestor eksikliğinden yararlanıp bio ile kırmaya calısıyo, öle bi stili var. olmadımı olmuo işte. bence zaten direk viking üretimine gecmekten daha mantıklı bı yontem, en azından trade yapmak kazanamıyosan bile, cünkü asla corrupterlarla kapısıcak kadar vikingi olamıyo terranın heleki fungal yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mass viking zaten olmaz evet, ama marineler de giremiyor ki broodlordların altına. en azından snipelamaya falan çalışmalıydı broodlordları bir şekilde ne bileyim. 3 kere denedi çünkü aynı şeyi heh aslında hep broodlordlar çıkmadan pushlamaya çalıştı sanki de yemedi bi türlü, açığını yakalayamadı violetin. zaten bilemiyorum infestor broodlord nası engellenir napılır, hata yapmadığı sürece zerg alıyor her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kevin gibisi varmı be, 4 gündür bunu bekliyodum. 4 final vardı hepsini kevin acsaydı keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 infestor + gglord terranla nasıl alınırın dersini polt verdiydi zamanında ne macıydı hatırlamıyorum 2 ekran spread yapmıstı vikingleri 150 tane fungal bile atsan yetmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 vay be... adamlar ne event yaptı böle. en en efsanevi starcraft eventiydi kesinlikle. world cyber games wc3 finaliylede birleşince inanılmaz bi hafta sonu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 şey noldy ya kore vs the world en son life 2-0 kendi başına yeniyodu dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Korean All Stars 5 4 World All Stars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bracket ve maçlar var mıydı hangi yetolar yenildi lan lifeı vortex mi dövdü bu arada içim dışım zerg oldu her maç zergdü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_GSL_World_Championship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://www.ign.com/articles/2012/12/03/gsl-world-championships-round-2-recap?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ign%2Farticles+%28IGN+All+Articles%29 burda özetler varmışda bu arada izlemeyn varsa life vs scarletti izlesin life 2 defa ordu kaybetti ama adam roach harassla scarleti adaım adım sildi haritan bütün techini yok etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu arada abi oha demek itiyorum life 4 vsa 0 yapmış ordan stephano 4 vs 4 yapmış sonunda sikörtıl almış adam gene voidraylerle carrierlarla yendi herif ve mc olmasa zaten toss da depğişik elenceli bişi yapan kimse yok MC çılgın kötü bu aralar noldu Boss tossuma üzdüler mi kız meselesi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 O değil de ben bütün bunları kaçırdım izleyemedim.Şöyle vod falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://tr.twitch.tv/ignproleague rebroadcast var mesela su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hemde su an en efsane mac var izleyin scarlet life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Geç gördüm =/ sağolasın şimdi stephano seed'i dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 onu izlersiniz sonra http://www.ustream.tv/channel/sc2match bunu izleyin şimdi, kt roster vs sk t t1 la kapısıyo, yeni kespa haritalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Starleague osl sunucuları neden sunmuyor ? Oradaki adamlar çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar