Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPL 5 Las Vegas+GSL finalleri

Aceace

Öne çıkan mesajlar

genelde vikign yapıcak zamanı olmuyodu zaten. viking basmak yerine broodlord abanan zergun infestor eksikliğinden yararlanıp bio ile kırmaya calısıyo, öle bi stili var. olmadımı olmuo işte.

bence zaten direk viking üretimine gecmekten daha mantıklı bı yontem, en azından trade yapmak kazanamıyosan bile, cünkü asla corrupterlarla kapısıcak kadar vikingi olamıyo terranın heleki fungal yerse.
Sosyal ağlarda paylaş

mass viking zaten olmaz evet, ama marineler de giremiyor ki broodlordların altına.

en azından snipelamaya falan çalışmalıydı broodlordları bir şekilde ne bileyim. 3 kere denedi çünkü aynı şeyi heh

aslında hep broodlordlar çıkmadan pushlamaya çalıştı sanki de yemedi bi türlü, açığını yakalayamadı violetin.

zaten bilemiyorum infestor broodlord nası engellenir napılır, hata yapmadığı sürece zerg alıyor her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ign.com/articles/2012/12/03/gsl-world-championships-round-2-recap?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ign%2Farticles+%28IGN+All+Articles%29

burda özetler varmışda
bu arada izlemeyn varsa life vs scarletti izlesin
life 2 defa ordu kaybetti ama adam roach harassla scarleti adaım adım sildi haritan
bütün techini yok etti
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada abi oha demek itiyorum
life 4 vsa 0 yapmış
ordan stephano 4 vs 4 yapmış
sonunda sikörtıl almış
adam gene voidraylerle carrierlarla yendi
herif ve mc olmasa zaten toss da depğişik elenceli bişi yapan kimse yok

MC çılgın kötü bu aralar
noldu Boss tossuma
üzdüler mi
kız meselesi mi var