FearOfTheDark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 slm patiler...bns iteye daha öncede üyeydm ama sora istemeyerek forumlardan baya uzak kaldm..gerci arada sırada forumları takip ediodum ama o kdr... simdi temelli döndüm bi daa gitmemek üzere hatta nick im cyclad dı belki hatırlayanlar olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hoşgeldin tekrardan (:[signature][hline]msn/mail mail icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aleykum selam[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hosgeldın :-D[signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan :yapma: Legendary Tailoring Vakko Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hosgeldın[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 merhaba, tekrar hoşgeldiniz.[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 a.s[signature][hline]Keane Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 RE: hosgeldin[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hoşgeldinn[signature][hline]wtf? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.