Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce?

Syn

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlara katılıyorum..

kim önerdi sana bu genç yaşta body'i?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

yüzme için geç kalmışsın kişisel olarak yüzebilirsin ama herhangi bir kursa gitme valla harap olursun. Body e de gitme zararlı olur. Sen en iyisi evde hergün düzenli şınav, mekik çek, barfisik çekçek biryer bul. dambili al onlarla çalış.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Sosyal ağlarda paylaş

Boy iyidir yaş 15 boy 1.86 yeter :)
Kanat,omuz çalışıom ya baya göbek oluştu hırs yaptım
Zati ordaki hocalar uygun gördüler meme bile oluştu ya hayvan gibiydim sonradan düzelttik azcık
Arkım var 7.sınıfta başladı salak geen sene bıraktı omuzları yerlerde ama o kadar değil.Özel programlar var 18 yaş altı o kadar kadar zor değil.

Kung-Fu yapacaktm biraz pahalı çıktı.4.Leventte bi yerde
Sosyal ağlarda paylaş

Cambaz o ne sacmalıktır ya. kim 70 yaşında gözükmüş bana söyle. yemene beslenmene dikkat etmezsen her zaman 70 yaşında gibi olursun. beslenmeye dikkat edildiği sürece hiçbirşey olmaz. En fazla sporu bırakırsa kasların üstü biraz yağlanır. Onun içinde hem sağlık için hemde formda kalmak için haftada 2 gün gidilir. İdare edilir.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

aletli gym yaparsan daha iyi yanı bench pressin bi oturarak yapılanı (makinayla) var bide yatarak halter kaldırıosun o var
makinayla yapıosan tamam ama halter vs gibi şeylerin altına girmek çok iyi diil
aletli cimlastikte gem fit bi vücudun olur hemde sabırla uzun süre yaparsan 18 ınde güzel bi vücudun olur[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 09 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
iyi o zaman bas agirligini :) ama 3 sene sonra azmo abine gelipte hoca boy bole kaldi ne yapcaz hoca deme :P

Nıahah cuce kaldım abi yardım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 13 Kasım 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...