Syn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 2005te 16ya gircem.Yaklaşık 1-1.5 ay önce body buildinge başladm.Sizce iyimi yoksa zararlımı?Yani bende baya bi değişme olduu gerçek(omuz,göbeq :P) ama gene sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bence 18 de basla.Daha boyun uzayacak.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Başladk bile usta :) Yani bağımlılık yapıo acaip rahat hissediom Bench Presste kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Valla o dedigin nedir bilemiycem ama bana gore erken :)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 O yaşta body le başlamak sağlıklı değil. Onun yerine koşu idmanı falan yap daha iyidir...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 arkadaşlara katılıyorum.. kim önerdi sana bu genç yaşta body'i?[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bak bu kadar erkan baslama vucut gelisimini tamamlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kardesim badi yapacagina yuzsen cok cok daha guzel olur vucudun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bak bu da doğru, yüzücülük hem çok daha "dengeli" bir spor olduğundan body gibi zarar vermez vücuduna hem de istediğin vücut yapısını da yaparsın.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Boşverin body building falan ya... Yüzün, koşun, karate yapın... Çok iyi gelen sporlar bunlar vücuda[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 17 yaşım yeni bitti. boyum 1.80 . gecen ay başka bir salona gıttım ve hoca şunu soyledı. en aşşa 5 cm daha uzar boyun. yani halter kaldırmıyorsun. sanmıyorum body nın boy uzamasında etkili oldugunu. Hatta bazı salonlarda boy uzatma programları bıle verılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Senın yınede cevreden gelen tepkıler dolayısıyla ıcın rahat etmıyecegı ıcın bence bıraz ara verebilirsin. 17 gibi başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Deli333, 07 Kasım 2004 19:02 tarihinde demiş ki: Senın yınede cevreden gelen tepkıler dolayısıyla ıcın rahat etmıyecegı ıcın bence bıraz ara verebilirsin. 17 gibi başla. +1[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 sen devam et bodye git adamlada konus gelismeme yardımcı bir program hazırla bana da ondan sonra devam edersin...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yüzme için geç kalmışsın kişisel olarak yüzebilirsin ama herhangi bir kursa gitme valla harap olursun. Body e de gitme zararlı olur. Sen en iyisi evde hergün düzenli şınav, mekik çek, barfisik çekçek biryer bul. dambili al onlarla çalış.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Boy iyidir yaş 15 boy 1.86 yeter :) Kanat,omuz çalışıom ya baya göbek oluştu hırs yaptım Zati ordaki hocalar uygun gördüler meme bile oluştu ya hayvan gibiydim sonradan düzelttik azcık Arkım var 7.sınıfta başladı salak geen sene bıraktı omuzları yerlerde ama o kadar değil.Özel programlar var 18 yaş altı o kadar kadar zor değil. Kung-Fu yapacaktm biraz pahalı çıktı.4.Leventte bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Halter dediğim Z Bar Curll yani sırf kol kanat Yatıp 20-30 kilo kaldırmıyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kesinlikle git ama b.kunu çıkarmadan.. Mesela ben 14 yaşında ufak ufak ağırlık kaldırmaya başlamıştım millet 14 yaşında hafif kaslı gördümü şaşırıyordu..bişey olmaz sen devam et aynen..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bence de bişey olmaz halter kaldırmadıktan sonra boya bi etkisi olmaz. Zaten yapılan hareketlerin şınav dan mekikten çok farkları yok bench press'in şınavdan ne farkı var? örneğin.. Birşey olmaz keyfine bak derim[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz_11 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 henuz senın vucudun tam gelısmemıs olabılır..bunu goz onunde bulundur..bıde bodye basladıgında bellı bı zaman sonra bırakırsan vucudunda sarkmalar olur...70 yasında gorusunursın mazallah...[signature][hline]G a L a T a S a R a Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Cambaz o ne sacmalıktır ya. kim 70 yaşında gözükmüş bana söyle. yemene beslenmene dikkat etmezsen her zaman 70 yaşında gibi olursun. beslenmeye dikkat edildiği sürece hiçbirşey olmaz. En fazla sporu bırakırsa kasların üstü biraz yağlanır. Onun içinde hem sağlık için hemde formda kalmak için haftada 2 gün gidilir. İdare edilir.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 18 de baslamanda yarar war[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 aletli gym yaparsan daha iyi yanı bench pressin bi oturarak yapılanı (makinayla) var bide yatarak halter kaldırıosun o var makinayla yapıosan tamam ama halter vs gibi şeylerin altına girmek çok iyi diil aletli cimlastikte gem fit bi vücudun olur hemde sabırla uzun süre yaparsan 18 ınde güzel bi vücudun olur[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Azmodai, 09 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki: iyi o zaman bas agirligini :) ama 3 sene sonra azmo abine gelipte hoca boy bole kaldi ne yapcaz hoca deme :P Nıahah cuce kaldım abi yardım :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 13 Kasım 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar