Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aggressive Plumbers


Babameal

Öne çıkan mesajlar

ben small ve novice plexleri yapıyorum. genelde novice ağırlıklı, t1 frigate pvp si baya aktrasyonlu oluyo :) hem kısa sürüyor hemde kafan rahat oluyor patladımı en fazla 5-6m param gidiyor, ee getirisi baya bi yüksek giden rakama göre. Corp la birlikte operasyonlar düzenliyoruz baya başarılı geçiyor ne yaparsam yapıyım iyide kazandırıyor mutluyum vallahi bide Gallente şuan T4 Caldariyi oyundan silmiş durumdayız. Dün gece oyundan çıkmadan önce militia dan bizim ts3 e gelip operasyona katılmamızı istediler, sabah işe gitmesem o mevzuyada girecektim, ki adamları gördüm 35-40 kişilik bc fleet çıkarmışlar. low sec baya hareketliymiş, çokta zevkli, korsanlara vakit bile ayıramıyorum ki onlarında bizle işi yok zaten :) akşam gider gitmez dün akşam ne olmuş nasıl geçmiş savaş anlatırım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Selamlar herkese,

Faction Warfare'ye katılma kararımızdan sonraki süreçte neler yaptığımıza dair hiç bilgilendirme yapmadım.. uzuncada süre geçtiğinden genel hatlarıyla neler yaptığımızın özetini vermek istiyorum..

FW ye Caldari tarafından katıldık. girdiğimizde 13 sistemi olan Caldarilerin şu anda 6 sistem kaldı ve savaş Caldari için kötü girmeye devam ediyor.. Bunun sebepleri konusunda tam olarak bir fikrim yok. 6 sistem ve güncelleştirmeye sahip az sistem olması dolayısyla Warzone puanımız 16. Bundan dolayı da T1 seviyesindeyiz. Bu da yaptığımız plexlerden %50 az LP demek.. Gallente ise %150 bonu kazanıyor her plex başına.. Etrafta gördüğüm tepkilere bakarak savaş bir süre daha bu şekilde devam eder diye düşünüyorum..

Peki biz ne yaptık FW de.. Öncelikle Frigatelerle savaşmanın zor olduğunu tekrardan hatırladık. Yaptığımız fitlerde en küçük detaylara bile dikkat etmek gerektiğini hatırladık. Ve orbit range'den mermi tipine göre her gemide farklı bir taktik yapmamız gerektiğini hatırladık.. Bunları hatırlamayı da patlayarak ya da patlatarak öğreniyorz :)

İşin güzel tarafı FW de savaşmak isterseniz savaşıyorsunuz istemezseniz kolay kolay savaşa girmiyorsunuz. savaşmak İstemeyip LP farmlamak isterseniz, Directional scan ile düşmanın kapınızda olduğunu anlarsınız ve buna göre hareket edersiniz. Yok şayet pvp isterseniz düşmanın içeri gireceği yere ve geminize göre konumuzunu alırsınız..

Killboard'a göre başarısız gibi gözüküyor olsak bile verilen losslar parasan değeri PvP yoğunluğuna göre düşük. Ki bizim küçük tip gemilerde "üstün" tecrübesizliğimizi düşünürsek iyi bile diyebiliriz..

Aslında anlatacak çok şey var ama zaman içinde aklımdan gittikleri için bu seferlik bilgilendirme biraz basit oldu.. Bu hafta sonu savaşı low sec yerine high sec e taşımayı ve biraz da oradaki durumları incelemeyi düşünüyoruz. Sonucundan olanları buradan paylaşırım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...