Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux --> Sphere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben Linux'dan server acıcam ama ne yaptıysam olmuo durmadan error verior bilgisi olan warsa sphere.ini config edip gönderebilir mi?

Birde table_x.scp durmadan hata verior yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde
Myth UO Owner
Mesaj tarihi:
sana bi şey sölicem sadece tek Linuxdan Sphere açarsan error üstüne error heleki rc serisi ile + olarak sunucu bir süre sonra donmaya başlayacaktır bkz : imaginary yolun başındayken vazgeç[signature][hline]Plus
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bir kaç ayar yaptım sphere.ini 'ye su anda hata vermior ama acılmıyor ne yapmalıyım

./spehresvr yazıorum olmuor spherelistingde gorunuyor sonra aborted yazıor yardımcı olurmusunuz[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr....
Mesaj tarihi:
uo nun en büyük düşmani linuxtur. Aklınızdan çıkartın linuxu.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Düşman ilan etdik kendisini yıllarca bir çok serverin düzgün çalişmasina engel oldu kendisi :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saol kardeş sende bana yardımcı olda milleti uyaralım estetik bozulmasın bi günde senin için kasarız o zamanda ben yardım ederim sana.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
UO ile Linux 'un bir alıp veremediği yok.. Sphere geliştiremeyicilerinin problemleri bunlar.

POL 'u deneyin. Bilmem kaç gün, bülbül şeyi kadar resource yiyerek harikalar yaratıyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
bana pol hakkında birazcık bişiler öğretecek olsa gecemi gündüzüme katar öğrenmeye çalışırdım ama inceledim ve pol de kendi başıma yapabileceğim bişey yok :([signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
Bir sürü manual var internette POL hakkında... Hatta çoğu RFC tadında bile yazılmış. Kendi forumları var..

Eee daha ne ?

İlla armut mu pişecek ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
  • Yeni Oluştur...