Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Solozzo said:

neyse hiç tanımadığım birine ağır sözler etmişim gerek yokmuş, hırsımı senden çıkarmışım, üzgünüm. benim haddime değil kimseyi yargılamak, 2005 ten beri yaptığım gibi sadece okumak daha iyi benim için..

lol'd
Mesaj tarihi:
testesteron abi. siteye giren dişinin hayali bile 4 çekirdeğin 3ünü ve ram in %85ini tüketiyor memesi olsun olmasın. yapısal bir durum bu yani yapacak birşey yok. stock model böyle. entel dingil arzu blocker app te yüklü değil bizde.
Mesaj tarihi:
Oha pic thread eglencedeymis iyi post kasmisiz hadi dagilin artik beyler topigi gercek sahiplerine teslim edelim

Ulan elektrikler yok kac saatir evde yoksa benimde isim yok buralarda medeniyetinin besiginde avrupanin gobegimde karanlikta oturuyoruz amskym
Mesaj tarihi:
kavurma said:

mesajların çoğu tek elle yazıldı sanırım.

o durum değişkenlik arz ediyor. mesela yeterince tek elle yazdıktan sonra ellerini de bırakabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Zep said:

Popo ve memeler bir yana coco iyidir ya.

Az cok bir cok konuda fikri var, oturup ekonomi bile tartisabiliyosun (yetemese de cogu zaman hehe)

İki cift laf yapamayacagin duz turk kizlarinda baya otede ablamiz mental olarak guzel olmasa da olur boyle bağyanlarada ihtiyaci var turk toplumunun.

coco said:

:)

ben yetti'm ve gitti'm patiler byeezzzz.

aynen gerek yok bu tür dişiliklere, muhabbetinle anıl.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...