coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ayak önemli, oldukça önemli bence de. ama göbek şöyle hafiften olmalı bence, hafifce ama. ayrıca bir bacağı güzel yapan en önemli iki detay: 1- bileğin ince olması 2- dizkapağının küçük olması ben de just sayin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bi sonraki level; kadının bacağı olsa nolur olmasa nolur? sdfg fhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 @Ravnos benimkini bi tarafa bırak, şurada en az pati beyler kadar ben de popo ve meme propagandası yapmışımdır, yaparım da. hatta oscar always goes to butt hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Coconun koyduğu resimden bu yana o kadar güldüm ki midem ağrıdı. Küçük diz kapakları, gerdan, boyun, bilek noooluyoz lan derken şota ne lan?? hahjaopjhpoah. oha 5 dakkadır üstteki paragrafı yazmaya çalışıyom. Hepiniz çok yaşayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco said: ayak önemli, oldukça önemli bence de. ama göbek şöyle hafiften olmalı bence, hafifce ama. ayrıca bir bacağı güzel yapan en önemli iki detay: 1- bileğin ince olması 2- dizkapağının küçük olması ben de just sayin' Bi bayanda ilk önce ayağa bakarım; ayağa bakamıyorsam ele bakarım zaten el ayak yapıları genelde aynı olur.. Bir popoya bir göğüse gelene kadar bi çok detay var zaten. İstediği kadar popo meme olsun, göbeğiyle hiçbi giysi yakışmıyosa napayım o popoyu,çirkin ayaklı kalın bilekli biriyse napayım topuklu ayakkabının yakışmadığı kadını. eller danikse napayım o göğsü. AGA POPO VE MEMEYE BAKARIM GERİSİ FIS a.k.a nefes alsın yetiyo agaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 @coco Ha bak afferim poponun hakkını vermişin en azından. Buarada amma ince diz kapağıymış yaa.Kalın olsada olur dedik diye bacak olmasada olura kadar gitmiş. Bırakın abi kadın detaycılığını işte erkek direk popoya ve memeye bakar bide bel inceliğine diğerleri kalında olsa incede olsa olur dert edilmez. Bi insanın diz kapağı bileği vs.nekadar çirkin olabilir abi açıklasana bana bunu bi. Neyse topic saçmalamasın ince diz kapakçılar takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 screwy said: babacuma en guzel benim en cok ben ele geliyorum.. o wait. sen benim için ayrı bir heyecansın mmmmphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ravnos said: @coco Ha bak afferim poponun hakkını vermişin en azından. Buarada amma ince diz kapağıymış yaa.Kalın olsada olur dedik diye bacak olmasada olura kadar gitmiş. Bırakın abi kadın detaycılığını işte erkek direk popoya ve memeye bakar bide bel inceliğine diğerleri kalında olsa incede olsa olur dert edilmez. ben direk onlara kitlemiyorum,just sayin' bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 BabacumMostors said: screwy said: babacuma en guzel benim en cok ben ele geliyorum.. o wait. sen benim için ayrı bir heyecansın mmmmphhh öp öp öp öp öp öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 stoya nın da en cok ellerine bakmıssındır zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Zevkler renkler çiçekler böcekler ozaman.Herneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/307879_348609235231861_1503005220_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ravnos said: @coco Ha bak afferim poponun hakkını vermişin en azından. Buarada amma ince diz kapağıymış yaa.Kalın olsada olur dedik diye bacak olmasada olura kadar gitmiş. Bırakın abi kadın detaycılığını işte erkek direk popoya ve memeye bakar bide bel inceliğine diğerleri kalında olsa incede olsa olur dert edilmez. Bi insanın diz kapağı bileği vs.nekadar çirkin olabilir abi açıklasana bana bunu bi. Neyse topic saçmalamasın ince diz kapakçılar takılsın. bu gayet çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ahahaha helal o ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 screwy said: stoya nın da en cok ellerine bakmıssındır zaten =) o başka! stoya hariç de lan stoya hariç de! aman stoya duymasın o ne iğrenç ayaklar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ayak bilekleri birazcık kalın evette diz kapağı hiçte rahatsız etmedi. Bilek inceliği diyeni anlarım zaten ona vikviklemedim.Ama kadında çirkin veya kalın diz kapağı görüntüsü kafamda canlanmıyo bitürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 göğüs denilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 noolmuş lan bu topiğe böyle.. paticikde direkt olarak "popo meme göğüs" içeren mesajlar atılamamalı ki konular olduğundan farklı yerlere sapmasın.adamların tüm devreler yanıyo bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: göğüs denilmiş. Göğüs deil diz kapağı.Hemde incecik...Hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 2dk topigi bosladık yine yapıs yapıs olmus her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ravnos said: Ayak bilekleri birazcık kalın evette diz kapağı hiçte rahatsız etmedi. Bilek inceliği diyeni anlarım zaten ona vikviklemedim.Ama kadında çirkin veya kalın diz kapağı görüntüsü kafamda canlanmıyo bitürlü. diz kapağı ince ya da kalın olmaz ki, büyük ya da küçük olur. makbulü yani estetik olanı da küçük olanıdır. örn: büyük diz kapağı http://www.kadinlaricin.gen.tr/wp-content/uploads/2011/06/ebru-salli-carpik-bacak-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco kişisel fotoğrafın var mı? bir arkadaşım çok merak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evet ben merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 "kişisel foto" (!) paylaşmıyoruz. daha doğrusu artık. arkadaşına söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 coco said: Ravnos said: Ayak bilekleri birazcık kalın evette diz kapağı hiçte rahatsız etmedi. Bilek inceliği diyeni anlarım zaten ona vikviklemedim.Ama kadında çirkin veya kalın diz kapağı görüntüsü kafamda canlanmıyo bitürlü. diz kapağı ince ya da kalın olmaz ki, büyük ya da küçük olur. makbulü yani estetik olanı da küçük olanıdır. örn: büyük diz kapağı http://www.kadinlaricin.gen.tr/wp-content/uploads/2011/06/ebru-salli-carpik-bacak-1.jpg Sen en başta ince dedin diye ben kalın dedim zaten... Herneyse resmin ismindede belirtildiği üzre sorun diz kapaklarında deil bacakların çarpıklığında ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar