Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2003'ün en yakışıkıları kimlerdi peki?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ay memelerim ortada! way way way ;)=
aşkım ben '76 mahsuluyum gerçi ama çok sağol yine de
=oP[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 10 Kasım 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
Onu bunu bilmem ama paticiğin, gönlümün en yakışıklısı Wendigo dur!

kafasındakı cıkarsa daha ii olurdu...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
Ne yılın mahsülü oldun deil önemli ashkım!

Önemli olan benim gözümde en yakışıklı olman 2003 mush 2020 miş fark etmez[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 10 Kasım 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bişi yok saç var altında :p

iki dakka antonyobanderas karizması yapamayacakmıyız kardeşim :)=

@diab: yirim =oP
[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 10 Kasım 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi bence 6 numara yıkar geçer ama bu resmi sen internetten mi buldun bulmadıysan sorulucak en önemli soru bulvar gazetesi ve senin ne alakan var :P[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Mesaj tarihi:
ehhe guzel soru ;)=

resmin linkine bakarsanız ek$i den thuglove ın sitesi oldugunu gorursunuz. ben ordan buldum yani :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 10 Kasım 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
gogus uclarının dikleşmesinden
havanın soguk oldugunu tahmin ediyorum
wendigo
yoksa dogalhallerimi

ehuehu :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 10 Kasım 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
gogus uclarının dikleşmesinden
havanın soguk oldugunu tahmin ediyorum
wendigo
yoksa dogalhallerimi

Berkay, resmi ben çektim etkisi olabilirmi sence...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
yoo hava çok sıcaktı aksine

ama diab fotoyu çekerken 2 şezlong ilerde dyna kafasına havlu ortmus sere serpe yatıyodu... o biraz germiş olabilir beni ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Şaban A.Haboğlu diorum başka bişi demiyorum[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

• Admin
Mesaj tarihi:
itiraf ediorum wendigo o resimde poz vermeden önce az ileride oturan 2 rus hatuna bi bakış atmıştı ondan bonepartın tespiti dogru ama havanın soguk olması deil dieri.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
sonuncuya veriyorum oyumu, knights of honor daki süper düper osmanlı komutanıma benzio lol[signature][hline][i]deliverance
thrown back at me
deliverance
laughing at me
[i]
Mesaj tarihi:
nasıl bir apartmandır o ;)= yani apartman sakinlerine bir seçenek kalmamış ki. her gece çin çin :p

- hoşgeldiniz komsular bu ayki toplantıya
- yonetici bey uzatmadan çin çin faslına geçsek
- tamam 9 numara hele bi çerezler gelsin
- 7 numara oturmaya mı geldik. biz biliyozda mı oynuyoz
- aidatlar zam yapalım. malum tekel rakıy yaptı
- oooh içerlim guzelleşim, sakinlerim benimmmm[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
O Çok İcen apartmanı nedır oyle içerdekiler keş fln heralde aa cok hosuma gıttı ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
  • Yeni Oluştur...