Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2003'ün en yakışıkıları kimlerdi peki?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

buyrun bakalım

kimmiş 2003 yılının yakışıklı adayları...
insan seçmeye kıyamıyor canım hepsi biribirnden şukela
LOL

[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja

Mesaj tarihi:
benim favori adayım 5 numardaır belirteyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
2-4[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Puahahah yarıldım burda koptum yerlerdeyim :D[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
6
Atakan Ozel :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
İmaj yapmışlar[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Gır 9 no. olarak oy yagmuru gelır sana[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
6 da gay degıl bence tam delıkanlı hawası war bıde cenesıne elını koymus ya of of bıtırdı benı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 10 Kasım 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
Ferhan ve atakan cilginmis, kiz olasim geldi. o derece

toobe de aman ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
@armra:e gülüm uzman sensin tabi :P
beni de sen keşfettiydin nihihi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 10 Kasım 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Onu bunu bilmem ama paticiğin, gönlümün en yakışıklısı Wendigo dur!

[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

• Yeni Oluştur...