hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 item koyuyorum (5dk icinde deil :D ) aratıorm cıkmıo benim item cektim tekrar koydum yok. dedim kendi koydugunu artık göremion heralde arkadas baktı yok yine nedir yaw varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sık sık item koyup aratır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 100m den fazla olunca aratabiliorm fiyat kıran olmusmu die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 We are aware that when listing items on the Auction House, there is a chance they may not appear. Relisting the items may cause the original auction to appear, but it will not be possible to bid on it. Our technicians are aware of this issue and are working to resolve it, we will update this post with more details as soon as we have updated information on it. We apologise for any inconvenience this causes. We also apologise for the delay in getting this message out to you, we are working to make sure this happens quicker in future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 evet expired itemler olsun gözükmeyenler olsun var. sadece sana değil hepimize gözükmüyor. set itemin en ucuzu 5m, sırf ismine fiyat; ben 4.85ten koyuyorum 10 saat sonra bakıyorum satılmamış. arıyorum çıkmıyor. beş dakikada gitmesi lazım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Sanırım o tarz bi sorun bende de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 İlk oyuna basladigim zaman ah'de bi nebzede olsa item satabiliyodum, artik 10 tane item koyuyorum aynen geri aliyorum, bu bug inda etkisi olmustur belki ama ah baya baya sacmaliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 saçma itemları saçma fiyatlara koyuyor olabiliriten olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Atla deve degilki bakiyorsun assagi yukari benzer ahde biton item oluyor zaten, onlara gore koyuyosun. Satmaya calistigim seyler zaten end game item degil orta seviye. Oyle item ciksa zaten bi bilene danisir oyle satarim en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar