Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW mu EQ2 mi?

revhas

Öne çıkan mesajlar

eq2 betada oynamadım ben.. karşılaştırma yapmam pek sağlıklı olmaz..

ama wow şu ana kadar oynadığım mmorpg lerde (bütün büyük mmorpg leri oynadım) uo dan sonra en çok zevk aldığım oyun. belki ilerde uo ı bile geçebilir...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

eq2 de oynadim wow da oynadim(oynamaya da devam ediyorum). Şukadarini söyliyimi eq2 yi yükledim bi etrafa baktim ne var ne yok diye, yaklaşık bi 6-7saat sonra oyunu silip wow'a devam ettim. Eğer "eq2 süper olacak abi ohaa manyak adi üstünde EVERQUEST bikere, wow neymiş brakıns" gibi sabit bir fikirle oynayacaksanız zaten kimse size eq2 kötü demez. Ama işi doğrusu wow > all
Sosyal ağlarda paylaş

EQ2 daha estetik bir oyun bu yüzden çoğunu cezbedecektir, WoW için bir tanım yapamıyorum ama şu an WoW oynamak hoşuma gidiyor...

grafik kalitesi olarak eq2 ezer... kapışma adına wow ezer, eq2 daha kadınsı bir oyun; güçlü olmak zorunda olmadığın bir dünya, daha sağlam arkadaşlıkların kurulabileceği bir oyun; kendi ruhu var.. wow un da kendi ruhunu yakalması lazım, daha da var buna..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

eq2 nin tek kötü yanı yapımcısıdır bende SOE nin swg yi nası batırdığını gördükten sonra bidaha oyunlarını oynamamaya karar verdim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya öle super bir konfigurayonum yok zaten grafik olayi 2.ci planda benim icin. Bana gore oyun tatmin etmeli suruklemeli ve akıcı olmalı.eq2 betayi gordum bilgim var ama wow i indirmeye usendim.Ondan karsilastirma yapamiyorum

SOE Swg yi batirdiktan sonra zaten boyle karasız kaldım acıkcası yoksa Swg deki questleri , yapay zeka vs. gordukten sonra eq2 de daha fazlasi oldugunu dusunuyorum ama dedigim gibi oyun 4 ay sonra beni baysın istemiyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 12 Kasım 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
grafik o kadar önemli birşey değil sadece göz zevki ama gerek questler ve eğlence yönünden wow diyorum.

ha? o zaman insanlar neden bu grafik motorlari üstünde bu kadar calisiolar? :)

ikisininde knedine göre güzel yanlari var ama senin hangisini daha cok seveegine kendin karar vermen lazim
bence wow cok lolipopumsu bi oyun sevmedim sevmicem :P eq2i görmek anca sslerden nasip oldu bi iki arkadas pre-order yati filan ama bakalim görcez onuda sahsen ben d&d yi bekleyip Eve-Online oynamaya devam edicem[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

bence artık bu tip tartışmalar bir son bulmalı 3-4 ay sonra her şey belli olacak şu an beta da oynayanlar bile ezbere konuşuyor sayılır çünkü oyunun tamamını oynayıp vıcığını çıkarcak kadar görmeden bir mmo nun iyi yada kötü olduğunu söylemek çok zordur. ha dersinizki eq2 çıktı ona noldu ? şu an yorumlar çok iyi yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow un artı ozellıklerınden en belırgını oynanabılırlık olsa we atmosfer olsa gerek eger adrenalın ıstıosan ama o baska[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...