PZero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sonucça öğretmenler şimdi ceza almayacak ama 2023 e doğru bu gibi bir durumda cezan ÖLÜM olcak . bu sadece ufak bir başlangıç düşünmesi bile korkunç . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Soruyorum size çocuğunuzun öğretmeni rakı alkol içsin istermiydiniz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 adam gibi azıylan içiyosa içsin nevar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hasktir lan çok sevdiğim ilkokul öğretmenimle rakı masasında fotom vardı facete direk sileyim yakmayayım adamın başını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 izmir'de öğretmen evinde yıllardır içiyoruz biz denize nazır. Ben anlamadım nasıl iş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Beter olsun alkolikler ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ben diyorum ispirto iyi bisey diil diye ama dinlemiyorlar beni bu yetkili makamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 said: Rakı içen öğretmenlerle ilgili karar verildi Antalya’da piknikte rakı içen öğretmenlere soruşturma açılmasına gerek görülmediği açıkladı. http://haber.mynet.com/raki-icen-ogretmenlerle-ilgili-karar-verildi-664514-guncel/ ee ne oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 adalet yok memlekette, uzeri ortuldu bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Sizin ananıza bacınıza rakı içirseler iyi olurmuydu Diye esprimi yapamadan da edemedim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 erdalz said: adam gibi azıylan içiyosa içsin nevar Kinaye yaptım ya alkol içmeyle öğretmen beceerisi arasında ne fark var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar