maxrep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Merhabalar, öze bir fabrikada ithalat ve ihracat işlemlerine bakıyorum. işlerimi takip için acces le bir takip programı yapmak istiyorum. Bir arkadaş visual basic le daha iyi olur dedi. Belli bir temelim var ama Acces 2010 yeniden başlaıyp yapmak istiyorum. Visual Basic öğrenmem de çok zaman alır mı? Visual Basic le mi yapsam. Yoksa Acces tamamiyle işimi görür mü? Deneyim li arkadaşlardan az da olsa bilgi bekliyorum. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Access içinde visual basic yazmak gerekecek bildiğim kadarıyla. Onun haricinde accessi form yapıp ekle/sil gibi olaylar için kullanabilirsin daha basit olur. ama hazırlayacağın program kapsamlı ve ilerisi içinde birşeyler olsun istiyorsan bence Visual Basic öğrenmeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 0 dan başlıyorsan hemen hemen hepsi aynı şekilde vaktini alır. o yüzden daha geçerli bir dil öğrenmeni tavsiye ederim c# gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 access ile program degil, form yaparsin. daha pratik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 imamizer said: ...daha geçerli bir dil öğrenmeni tavsiye ederim c# gibi. Şu her zaman yapılan en büyük hata. Eğer VB ile aşinalığın var ve daha kolay ilerleyeceğini düşünüyorsan, onun üzerine git. "Daha iyi olan" ve bilmediğin dille zaman kaybedersin asıl. Ya hedefine ulaşamamak demotive eder ya da istediğin gibi bir program hazırlayamazsın ilk denemende. Sonuçta kendin kullanacaksın programı, yaptığı iş ve o işi ne kadar düzgün yaptığı önemli. C#, C++, fortran, php, asp, js neyle yazıyosan yaz. İstediğin işi yapan programı ortaya çıkar önce. Tabii bütün bunlar hepsine aynı seviyede aşinaysan geçerli değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 e hepsini alıntılasaydın. 0 dan başlıyorsan.. diye başlıyor o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ya başta yazarken orayı görmedim, sonradan görünce o kadar yazmışım diyip sadece sonunu editledim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 adam dil ogrenme derdinde degil, ihtiyac karsilamak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 biraz can skabilirde kacinmaya calis, access bu yuzden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar