Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecen seneki robert college birincisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az yazdın Goering, herhangi iyi seviyede bir mühendis o kadar kazanıyor Amerikada.

O parayı Türk Lirasına çevirip hesap yapmayn çünkü yaşam da daha pahalı vs.

Mesela şimdi yeni game development üniversiteleri var, piyasa da feci aç olduğu için, 3 sene okuyorlar, 1 sene ara verip staj yapıyorlar, 5. sene devam edip okulu bitiriyorlar sonra staj yaptıkları şirketlere (EA, Bioware vs.) giriyorlar ve gayet iyi kazanıyorlar (Amerikada 36 yaşında bilg müh arkadaşım var onla konuştum baya bu mevzuları benim de gelecek mesleğim olacağından, adam gibi uni mezunu iyi bir görevdeyse ayda 30-60k dolar arası para alıyormuş game development şirketlerinde. Tepelerden bahsetmiyorum bile. Her şeyiyle normal bir oyun yapımcısı yılda 100k dolardan aşağı almıyormuş vs.

Ya database ya gd üzerine eğilmeyi düşünüyorum zaten ben de, ama gd unilerinin bilg mühleri için master bölümleri daha yok sanırım ve 2 üniv. yapmak da kasabilir. Bakıcaz artık.

Var mı böyle tanıdıkları olan onlar da bildiklerini yazsın bu konuda?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Kasım 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Kasım 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ben son sinif bilgisayar muh um

ole 50 60 bin dolar icin amerkaya gitmeye degmez abi lafi dinle:)
buradada kazanirsin o parayi kafayi calistir sadece.

db ye gelince okul falan yalan git oracledan bir sertifika al hepsinden aha iyi:)
Mesaj tarihi:
Tek hedef oracle zaten db olayına girersem :) Önce MBA masterı, çünkü yöneticilik bana daha uygun, sora da Oracle'ın sertifikalara kasarım işte. Sonuçta çıkınca bi 10 sn falan master + kariyer için yurtdışında olucam :/ Özlüyorum ben gidince ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
Bunları yapınca kac yasında olacaksın acep..?[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Goering, 11 Kasım 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
haha MIT'e girmek harvard'a girmekten daha zordur, çünkü ünlü bir insanın oğlu veya kızı olarak harvard'a girilebilir. ( tayyip erdoğan'ın oğlu )

ANCAK MIT'ye girmek için 4.90 üstü bir lise ortalamasının yanında FULL'A YAKIN SAT 1 / SAT 2 MAT, SCIENCE skorları almanız ve gireceğiniz bölümdeki ÜSTÜN OLABILECEK YETENEĞINIZI kanıtlamanız gerekir. Ünlü birinin oğlu veya kızı olmanız MIT'ye girmenizi sağlamaz yani; o olay harvard için geçerli mesela...

p.s: MIT'den mezun olup da ayda 5000$ - 10000$ altı maaş alan insan da yok diye biliyorum. (us'de çalışırlarsa)

SAT I e ihtiyaç yok. MIT SAT I i sadece ABD Lise Sisteminde okumuş öğrencilerden istiyor. Onlarda sadece SAT I veya ACT Internationallerdede TOEFL Ve SAT II den belirli seçeneklerde 2 sınav istiyor.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 11 Kasım 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
elemanin adi kaan karamanciymis

http://web.mit.edu/scuba-club/www/MembersList.html

aha burdada yakaladim scuba klubune yazilmis:)
fbi gibiyim

http://web.mit.edu/bin/cgicso?query=kaan+karamanci
aha buda eleman

[Bu mesaj onlyreal tarafından 11 Kasım 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu arkadaş deli gibi çalışıyordu (95 üstü ortalama) . Bir sürü sosyal aktivitesi de vardı girmesi son derece normal. Orkestradan biliyordum bu elemanı. Basçıydı...
Mesaj tarihi:
Olaya farklı bi açıdan yaklaşıp şunu demek istiyorum.Mesela teknik üni. desiniz. Sat ve Toefl gibi gerekli sınavları MIT nın ıstedıgı derecelerde verdınız.Burslu bir exchange programından yararlanmak için ne yapılmalı ??

Okuduklarıma gore burada bilgili arkadaşlar var umarım bu soruya cevap gelir.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.

[Bu mesaj Mephinx tarafından 11 Kasım 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mephinx tarafından 11 Kasım 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 11 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
Infeqted ve only dogru soyluyo MIT hic kolay degil girmesi ehe ben de bi deneyeyim diyerek basvurdum hicbisi alamadım :)

Aaa uğur niye öyle diyorsun babayı aldın :)

*!yukardaki insana benzeyen dünya dışı yaratıkta [saendul] bir okul birincisidir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Okul bırıncılerı bıle boyle bır sonucla karsılasıyosa bız hıc baswurmayalım sorra alay konusu oluruz fln :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
olay exchange

yani mitten buraya biri gelmeliki o zor.
okulunun mitle anlasmasi olmaliki oda yok o yuzden zor.

said:
Mephinx, 11 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
Olaya farklı bi açıdan yaklaşıp şunu demek istiyorum.Mesela teknik üni. desiniz. Sat ve Toefl gibi gerekli sınavları MIT nın ıstedıgı derecelerde verdınız.Burslu bir exchange programından yararlanmak için ne yapılmalı ??

Okuduklarıma gore burada bilgili arkadaşlar var umarım bu soruya cevap gelir.
Mesaj tarihi:
Mesela itüde fizikte ilk üçü mite kampa gönderiyorlar yazın ama daha geri dönen olmadı hepsi orda şehit oldu hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bak penthe bende senin gibi gaza gelmis mba de mba diyordum gittim amerikada okullarla bile konustum sonra bak birseyi ogrendim.

mba olayi universite bitirilince yapilcak birsey degil ki bunlari net soyliyorum

BIZIM BIR BOK BILMEYEN GERIZEKALI UNIVERSITELERIMIZ VE OGRETMENLERIMIZ INSANLARI UNIVERSITE CIKISI MBA YOLLAMAYA CALISIYORLARKI BUNLAR NE KADAR DOMBILIDIR(DAHA NE KUFURLER SOYLIYCEMDE BAK BUYUK YAZIYOM:)

bak mba denen olay bir sirkete basliycan sonra deneyim kazaninca gitcen zaten cogu okul calismadan kimseyi kabul etmez mbaye. ki cogu mba okulu(mba dedinmi tuck dir gerisi yalan) ortalamasi 5 senedir.

o yuzden benim gibi yapican normal dalinda masteri yapican sonrada bu arada calisip adam gibi bir okulda mba yapican. ama ole sappadanak mba yalan.
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Tek hedef oracle zaten db olayına girersem :) Önce MBA masterı, çünkü yöneticilik bana daha uygun, sora da Oracle'ın sertifikalara kasarım işte. Sonuçta çıkınca bi 10 sn falan master + kariyer için yurtdışında olucam :/ Özlüyorum ben gidince ya.
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 11 Kasım 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
Mesela itüde fizikte ilk üçü mite kampa gönderiyorlar yazın ama daha geri dönen olmadı hepsi orda şehit oldu hehe

bende itü deyim.Yani dereceye girmek gerekiyor.Eh zor olacak ama :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
üniversitede zaten herşey bireysel çabayla, bilen hocada olsa bilmeyende olsa sen kendini geliştirmeye uğraşmadıkça dersleri anca ''geçersin'' üniversitede elde edilen okadar bilgide zaten bir işine yaramaz. Ben söyleyeyim bence üniversiteden mezun olunca sizin en çok işineze yarıyacak olan öğrendikleriniz değil not ortalamanız.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Kasım 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 11 Kasım 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
...
mba olayi universite bitirilince yapilcak birsey degil ki bunlari net soyliyorum

BIZIM BIR BOK BILMEYEN GERIZEKALI UNIVERSITELERIMIZ VE OGRETMENLERIMIZ INSANLARI UNIVERSITE CIKISI MBA YOLLAMAYA CALISIYORLARKI BUNLAR NE KADAR DOMBILIDIR(DAHA NE KUFURLER SOYLIYCEMDE BAK BUYUK YAZIYOM:)

bak mba denen olay bir sirkete basliycan sonra deneyim kazaninca gitcen zaten cogu okul calismadan kimseyi kabul etmez mbaye. ki cogu mba okulu(mba dedinmi tuck dir gerisi yalan) ortalamasi 5 senedir.

o yuzden benim gibi yapican normal dalinda masteri yapican sonrada bu arada calisip adam gibi bir okulda mba yapican. ama ole sappadanak mba yalan.
+1[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 11 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
Saendul, 11 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
Infeqted ve only dogru soyluyo MIT hic kolay degil girmesi ehe ben de bi deneyeyim diyerek basvurdum hicbisi alamadım :)

Aaa uğur niye öyle diyorsun babayı aldın :)

*!yukardaki insana benzeyen dünya dışı yaratıkta [saendul] bir okul birincisidir*

Evet tam olarak oyle oldu babayı aldım cok da bisi beklemiyodum zaten :P

Ardeth'in kulagına:"Çaktırma lan hadi senin frp vaktin gelmedi mi yuru"

* Ardeth'e dirsek atar *[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

[Bu mesaj Saendul tarafından 12 Kasım 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 03:03 tarihinde demiş ki:
MIT ye yılda 40k doları olan ve gerizekalı olmayan herkes girebilir.

Saçma sapan konusmayalım kursu acılıcak yakında ve sıze ozel sınıf ayırtıcam Sn Penthesilea..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 12 Kasım 2004 15:07 tarihinde demiş ki:
said:

Saçma sapan konusmayalım kursu acılıcak yakında ve sıze ozel sınıf ayırtıcam Sn Penthesilea..

Aha, sen o her mesajın sonuna Saygılarımla Soul!! yazan komik adam değil misin?
Bunda niye yazmadın? Hem de bana yaptığın quote a? Üzerime alınacağım ama şimdi...

Bi ihtimal de gerizekalı olarak seni ayrı tutmam olabilir, kusura bakma arkadaşım hislerinde oynamak istemedim.

Yukarıda konuştuğumuz, tartışıp ortak karara vardığımız bir başlığı saçma salak bir quote ile taa en başa getiriyorsun ya.
rofl[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Kasım 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 12 Kasım 2004 16:03 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 12 Kasım 2004 15:07 tarihinde demiş ki:
said:

Saçma sapan konusmayalım kursu acılıcak yakında ve sıze ozel sınıf ayırtıcam Sn Penthesilea..

Aha, sen o her mesajın sonuna Saygılarımla Soul!! yazan komik adam değil misin?
Bunda niye yazmadın? Hem de bana yaptığın quote a? Üzerime alınacağım ama şimdi...

Bi ihtimal de gerizekalı olarak seni ayrı tutmam olabilir, kusura bakma arkadaşım hislerinde oynamak istemedim.

Yukarıda konuştuğumuz, tartışıp ortak karara vardığımız bir başlığı saçma salak bir quote ile taa en başa getiriyorsun ya.
rofl

Sanırım bir espri mahayetini anlamayacak kadar diye başlasam söze bir mahalle kavgası moduna cevirmeniz an meselesidir o yuzden sadece sunu soyluyorum size ''bilip bilmeden bir yer hakkında konusuyorsunuz farzımaal ben orda calısıyorum ve olayı bılıyorum orneklendırırsek sız kurumu asagılamıs oluyorsunuz ve ordakı calısanların oyle paralı ama anlamsız kısıler oldugunu da eklıyorsunuz ''bu 40k'' yakıstırmanızla sızden tek bır ıstegım var ben belkı sonuna saygımı yıne sunacagım bu benım kanaatım ama madem bır amacsız ve laf salatası mantalıtesınde konusmak sızın ıcın fazılet ozaman bu fazıletınızın degerını dusurucek kadar anlamsız kılmayın!..

Saygılarımla Soul[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:

said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 13:27 tarihinde demiş ki:
Tek sorun dil, iyi bir ingilizcen ve yıllık sadece okul için 40k doların varsa, lise çıkışıysan çok iyi notların ve güzel bir cv in, üni çıkışlıysan tanınmış hocalardan referansların ve güzel bir cv'in varsa, evet MIT ye girebilirsin.

Bir Amerikan şebek olur oraya girmek için, ama biz ne yazıkki doğduğumuzdan beri ister istemez bir yarışa hazırlanıyoruz.

hmn

vay bee. demekki gerizekali olmayan herkesin cok iyi notlari guzel bir cvsi var. yani notlari "cok iyi" olmayanlar gerizekali oluyor senin dediklerine gore?

sacma bisi yazdin sonra yazdiklarinin tam tersini yazmaya basladin. ilk msginda sacmaladigini kabul et :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

[Bu mesaj Jadelith tarafından 12 Kasım 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dünyanın "konuyu en saçma şekilde uzatanları" listesine baktınız mı?adınız var mı?
sısın lan..oturun okuyun türkiyede..baba gibi odtü var boğaziçi var hacettepe var..[signature][hline]0800 211 33 74
"Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?"
(gerçektir.)
Mesaj tarihi:
teheyy..şuraya bak uçmuş hepsi...yok lan geri aldım sözümü siz amerikaya gidin,kübaya filan gidin.endonezya ya dominik cumhuriyetine falan da gidin.zimbabwe de bir okul varmış aklın durur.
teheyyy hele loy loy loy loooy..konuyu bir de kavga etmeye getirmişler okuyorum...soul sen şölesin yok sen bölesin vs vs..kitleyin abicim bu topic i de.[signature][hline]0800 211 33 74
"Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?"
(gerçektir.)
  • Yeni Oluştur...