goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bugün nedense patiye girince bu hatayla karşılaşıyorum. ff sorunu script runtime süresini değiştiirnce şimdilik geçti ama kalıcı çözüm değildir kesin. başka yaşayan var mı? bebden mi kaynaklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hmm donanım yazılım mı internet mi emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ram ne var kasada ? Başka sitelerde de yapıyor mu ? Videolu, gifli sayfalar mı düz sayfalar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sadece ve sadece pati. şimdilik geçti dediğim çözümle. ama gene gelir gibime geliyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sadece sadece patiyse paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 oyuna gelmiyosun bu aralar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Tepedeki reklamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aynen ajax.cloudfare.com bıdıbıdı adresindeki betik yanıt vermiyor diyor ve kitleniyor. sadece patide ve sadece firefox'ta oluyor. firefoxla patiye giremiyorum. ilk defa bu sabah oldu /adblock'tan engelleyince düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 pron u kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 BENDE DE VAR BU YTA NAPCAZ SADECE paticik için chrome açtım ahah saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 adblock ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aynı sorum bende de olmuştu. firefox u çökertiyordu. adblock cözüyor olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 javascripiti kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 biri betik ne demek açıklamıştır ümidiyle girdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 düzeltmicek misiniz -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Benim de iş yerindeki makine veriyor bu hatayı. Evde sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Lan ne sinir bozucu bir şey. Adblock halletti, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bende adblock pro var yalniz halen hata aliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar