Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ya ben bir tane bile karın hareketi yapmadım. Ayı gibi olmuş karnım yani yağ filan yaksam sanırım baya şekilli gözükücek. Ama tabi hep barbell çalıştım dik durarak. Oturarak press yapmadım hiç deadlift filan yaptım. Squat yaptım. Hiç izole çalışmadım. Belki ondan olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 olm geçen ayakta military press dediğimde oturarak yap diyordunuz ama 1230ı123242!'!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Kim dedi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hepiniz :D simit meyşında yap beli sakatlarsın falana gitti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sakatlamadan yap lord argos troll galiba @perfectionist, sen de benim guideım sayılırsın mesajlarını bi türlü silemediğimden kutu dolu... 1 mesajlık yer açtım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 olm banada atsanıza arada ya... yalnızlık çekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Tili pm atabildim anca. Cevapla beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 tili nerelerdesin mübarek Niye gelmiyon abi bölüme gerçi bende çok bakmıyorum eskisi kadar ama sen hiç bakmıyon heralde. Ortam kötü diye mi bakmıyon hayırdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ise girince vakit kalmadi hicbir seye 5 aydir spor yapmiyorum su an baslamam lazim. bi de bolum iyi durumda diil. om lere yazmaya caliscam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 5 aydır spor yapmıyosan başa dönmüşsün demektir geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Lord_Argos said: 5 aydır spor yapmıyosan başa dönmüşsün demektir geçmiş olsun Arkadasim isin yoksa trolleme basligi. Biz ergenlerden trollerden bikmisiz burda aramizda sohbet ediyoruz buranin da icine etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 son kaldığım yerden itibaren okumadan önce http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/421963_618292491520682_220923343_n.jpg olm bu nası bi anatomi lan bide bu herifin vidyosu var fakirmiş 5 kuruşu yokmuş şimdi çocuk falan çalıştırıyomuş bilmem ne. fakir öyküsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genetik avantajin sozlukteki karsiligi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sakallar cok kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Vücudun simetrisine bittim, efsane olmuş. He achieved that despite never taking (and never will) steroids Adam yapmış... @Perfectionist Kimsin nesin tanımıyorum ama eğer "kendi aranda" muhabbet etmek istiyorsan özelden konuşun, kimse rahatsız etmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben o steroid kısmına inanmıyorum ya. inanmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 istediği kadar çalışsın, kuştepeli berber çırağı modundan çıkmadığı müddetçe FAIL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hehe steroidsiz :) mumkun mu ya? Akliniza yatiyor mu? Steroidi gectim peptid growth piyasada ne varsa :) herifte yarismaci kurulugu var bazi fotograflarda fark etmediniz mi? Kol olcusu 46 mi neydi en son facebooktan takip ediyorum bende. Lord, adam 5 yildir agirlik calisiyor 5 ayda neyi bitmis? Nerden biliyosun? Laf olsun diye konusuyosunuz sonra laf soyleyince om pm atin bidi bidi. Iki uc faydali paylasim yapin onun yerine de herkes faydalansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 lord hard troll sanırım tili ben varım diye bakmıyo buraya ben kimin guide'ıyım lan. gerçi beni feyz almayın götüm başım dağıldı gördüğünz üzere sdlf 15kgden 25e cableda lat yaparsan omuz patlar tabi. kafa kırık npalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bende 5 ay çalışamadım yaz döneminden itibaren. Hiçbir haltta olmadı. Şimdi 2-3 aydır çalışabiliyorum gayet de iyiyim. Bu arada steroidsiz mi. Haha güldürmeyin adamı ya. Bu doğal bir kas büyümesi mi buna herkes güler kardeşim. Bu arada inanıyorum ki bizim kuşağımız göremez de ilerki nesiller bu kadar doğal olmayan kas görüntüsünü estetik bulmamaya başlayacak. Bu kültür empozesinden kurtulacaklar. Bigger Faster Stronger diye bir belgesel var steroidler ile ilgili orada çok güzel anlatılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 cok kuculdum dogrudur. ama basa donmek mi? lol 3 ayda cok saglam hale gelebilcegimi bilmenin dayanilmaz hafifligi icindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 5 sene ? tili sen kac yasindasin be adam 18 diye biliyorum :) salladimmi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tili 20+ olması laızm benim 21 yaşına göre çok leş lan vücudum arnold 16sında benim peak halimden daha iyi lfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/431527_308030412629086_775182449_n.jpg anamız babamız şunu öğrenemedi ya ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tili 18-20 arası bişiydi sanki. 9 yaşından beri deltoid çalışıyor o yüzden omuz var bel yok adamda :D killerda 21 miymiş şimdi mmhhhmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar