Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bir tane bile karın hareketi yapmadım. Ayı gibi olmuş karnım yani yağ filan yaksam sanırım baya şekilli gözükücek. Ama tabi hep barbell çalıştım dik durarak. Oturarak press yapmadım hiç deadlift filan yaptım. Squat yaptım. Hiç izole çalışmadım. Belki ondan olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

son kaldığım yerden itibaren okumadan önce

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/421963_618292491520682_220923343_n.jpg

olm bu nası bi anatomi lan bide bu herifin vidyosu var fakirmiş 5 kuruşu yokmuş şimdi çocuk falan çalıştırıyomuş bilmem ne. fakir öyküsü var
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe steroidsiz :) mumkun mu ya? Akliniza yatiyor mu? Steroidi gectim peptid growth piyasada ne varsa :) herifte yarismaci kurulugu var bazi fotograflarda fark etmediniz mi? Kol olcusu 46 mi neydi en son facebooktan takip ediyorum bende.

Lord, adam 5 yildir agirlik calisiyor 5 ayda neyi bitmis? Nerden biliyosun? Laf olsun diye konusuyosunuz sonra laf soyleyince om pm atin bidi bidi. Iki uc faydali paylasim yapin onun yerine de herkes faydalansin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 5 ay çalışamadım yaz döneminden itibaren. Hiçbir haltta olmadı. Şimdi 2-3 aydır çalışabiliyorum gayet de iyiyim.

Bu arada steroidsiz mi. Haha güldürmeyin adamı ya. Bu doğal bir kas büyümesi mi buna herkes güler kardeşim.
Bu arada inanıyorum ki bizim kuşağımız göremez de ilerki nesiller bu kadar doğal olmayan kas görüntüsünü estetik bulmamaya başlayacak. Bu kültür empozesinden kurtulacaklar.

Bigger Faster Stronger diye bir belgesel var steroidler ile ilgili orada çok güzel anlatılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...