Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Perfectionist said:

ikaya_219 said:

Perfectionist said:

He ya bilimadamlari da oyle diyo.

Birak makaleyi beaa herkese uymaz bu isler diyorlar.

Hee keşke dediğin gibi olsaydı sana yarayan supplementlerin ismini söle de madem herkes onları kullansın ne diye arıyoruz boşuna

Bosuna ariyorsun zaten. Glutamine alip rob riches mi olcaksin? Idmandan sonra iki tane amino attin diye kalflarindan damarlar mi fiskircak? :D yea right. Ayni kafayla devam.

Aynen aynı kafayla devam Rob riches olmaya niyetim yok, ki ulaşılamaz bir vücudu da yok zaten damar fışkırmasına çok hevesli değilim sen istiyorsan git steroid kullan fışkırt kalflerden damarları
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Rob riches'in vucudu ulasilabilir mi? Define halini gormedin hic sanirim? Bende yazin plajda hep goruyorum her yer samsunlu konyali roblarla dolu :)

Supplementlere umut baglamaya devammm :)

Senin gibi adamlar yüzünden bizim ülkemizden de öyle adamlar çıkmıyor ya da milyonda 5 10 belki çıkar

Siz daha insanlar birşeye heves ettiği anda onu kursağında bıraktığınız için adamda ne azim bırakırsınız ne de bir şeye cesaret

O adam supplement kullanmasın steroit almasın da biz o zaman görürüz onun o muhteşem vücudunu
Sosyal ağlarda paylaş

ikaya, once aksatmadan idmanlarina gitmeyi ogren ondan sonra bana elestiri yaparsin arkadasim. Senin 2 hafta gosteremedigin azmi yillardir gosteriyoruz biz bu spor icin. Rob reis icin dediklerini de demedin sayiyorum :)

Killer, o fotograf ne olm. :) senin kollarin daha iyidir. Gerci o fotodaki malca calismayla anca oyle kol olur. Overtrain den gelisememek icin -> biseps saldirisi! :D Roidli adam bile bu kadar hareket girmiyor ya. Neyin kafasinda bu adamlar anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ikaya_219 said:

Perfectionist said:

Rob riches'in vucudu ulasilabilir mi? Define halini gormedin hic sanirim? Bende yazin plajda hep goruyorum her yer samsunlu konyali roblarla dolu :)

Supplementlere umut baglamaya devammm :)

Senin gibi adamlar yüzünden bizim ülkemizden de öyle adamlar çıkmıyor ya da milyonda 5 10 belki çıkar

Siz daha insanlar birşeye heves ettiği anda onu kursağında bıraktığınız için adamda ne azim bırakırsınız ne de bir şeye cesaret

O adam supplement kullanmasın steroit almasın da biz o zaman görürüz onun o muhteşem vücudunu

aga sen buralarda yenisin galiba perfecte "senin gibi adamlar" dedğine göre sadkf

@perfecreyizim

nutrilya spor ürünleri diye bi sayfaada paylaşıyolar bunları. o adamın yazılarını bu formatta koyuyolar. bazen iyi şeyler çıkıyoda bu onlardan biri değil sdksa. bu arada müzik bölümü illet topiği. bi bak seversin belki grubu ->>>
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

http://www.youtube.com/watch?v=UxAOf2t2KNs

bu herif tam piç ya garip garip ucundan gösteren videolar koyuyo nasıl bir programı var çözemez insan. büssürü tekrar set yapıyo gibi hep. biz yapsak eririz.

this guy is a fag

no need to jelly

its not all about body

its all about ideology and the things you do for that ideology
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

ikaya, once aksatmadan idmanlarina gitmeyi ogren ondan sonra bana elestiri yaparsin arkadasim. Senin 2 hafta gosteremedigin azmi yillardir gosteriyoruz biz bu spor icin. Rob reis icin dediklerini de demedin sayiyorum :)

Killer, o fotograf ne olm. :) senin kollarin daha iyidir. Gerci o fotodaki malca calismayla anca oyle kol olur. Overtrain den gelisememek icin -> biseps saldirisi! :D Roidli adam bile bu kadar hareket girmiyor ya. Neyin kafasinda bu adamlar anlamiyorum.

Yıllardır antrenmanını aksatıcak bişey yaşamadıysan o zaman çok sanslısın şimdi sen kendini paslanmaz çelikten falan sanıyorsundur ama başa gelen çekilir uğursuzluklar geldi başımıza bırak idmana gitmeyi yatağın içinde dönmeye gücü kalmıyor bazen insanın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...