Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Whoever said that laughter is the best medicine havent tried dianabol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Perfectionist said: ikaya_219 said: Perfectionist said: He ya bilimadamlari da oyle diyo. Birak makaleyi beaa herkese uymaz bu isler diyorlar. Hee keşke dediğin gibi olsaydı sana yarayan supplementlerin ismini söle de madem herkes onları kullansın ne diye arıyoruz boşuna Bosuna ariyorsun zaten. Glutamine alip rob riches mi olcaksin? Idmandan sonra iki tane amino attin diye kalflarindan damarlar mi fiskircak? :D yea right. Ayni kafayla devam. Aynen aynı kafayla devam Rob riches olmaya niyetim yok, ki ulaşılamaz bir vücudu da yok zaten damar fışkırmasına çok hevesli değilim sen istiyorsan git steroid kullan fışkırt kalflerden damarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Rob riches'in vucudu ulasilabilir mi? Define halini gormedin hic sanirim? Bende yazin plajda hep goruyorum her yer samsunlu konyali roblarla dolu :) Supplementlere umut baglamaya devammm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genç badiciler rahatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 perfect rob richies olursn lan aramaya üşenenler için http://25.media.tumblr.com/tumblr_lsxief33ZF1qi5r0fo1_500.jpg nasıl olursun ama you and i know it dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hayvan ya. Definisyona bak. Serratus lar cildirmis resmen. Ben bu adamin antrenman videolarini da seviyorum. Cok guzel anlatiyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben de güzel anlatırım. heryerden salonlara* davet ediliyorum fghlf edit:antrenmana* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/60716_551349314899837_2031244482_n.jpg oldu canıms yazıcam da neyse sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Perfectionist said: Rob riches'in vucudu ulasilabilir mi? Define halini gormedin hic sanirim? Bende yazin plajda hep goruyorum her yer samsunlu konyali roblarla dolu :) Supplementlere umut baglamaya devammm :) Senin gibi adamlar yüzünden bizim ülkemizden de öyle adamlar çıkmıyor ya da milyonda 5 10 belki çıkar Siz daha insanlar birşeye heves ettiği anda onu kursağında bıraktığınız için adamda ne azim bırakırsınız ne de bir şeye cesaret O adam supplement kullanmasın steroit almasın da biz o zaman görürüz onun o muhteşem vücudunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 milyonda 5-10 çıkıyorsa 548 adet Rob riches var ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ikaya, once aksatmadan idmanlarina gitmeyi ogren ondan sonra bana elestiri yaparsin arkadasim. Senin 2 hafta gosteremedigin azmi yillardir gosteriyoruz biz bu spor icin. Rob reis icin dediklerini de demedin sayiyorum :) Killer, o fotograf ne olm. :) senin kollarin daha iyidir. Gerci o fotodaki malca calismayla anca oyle kol olur. Overtrain den gelisememek icin -> biseps saldirisi! :D Roidli adam bile bu kadar hareket girmiyor ya. Neyin kafasinda bu adamlar anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ikaya_219 said: Perfectionist said: Rob riches'in vucudu ulasilabilir mi? Define halini gormedin hic sanirim? Bende yazin plajda hep goruyorum her yer samsunlu konyali roblarla dolu :) Supplementlere umut baglamaya devammm :) Senin gibi adamlar yüzünden bizim ülkemizden de öyle adamlar çıkmıyor ya da milyonda 5 10 belki çıkar Siz daha insanlar birşeye heves ettiği anda onu kursağında bıraktığınız için adamda ne azim bırakırsınız ne de bir şeye cesaret O adam supplement kullanmasın steroit almasın da biz o zaman görürüz onun o muhteşem vücudunu aga sen buralarda yenisin galiba perfecte "senin gibi adamlar" dedğine göre sadkf @perfecreyizim nutrilya spor ürünleri diye bi sayfaada paylaşıyolar bunları. o adamın yazılarını bu formatta koyuyolar. bazen iyi şeyler çıkıyoda bu onlardan biri değil sdksa. bu arada müzik bölümü illet topiği. bi bak seversin belki grubu ->>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UxAOf2t2KNs bu herif tam piç ya garip garip ucundan gösteren videolar koyuyo nasıl bir programı var çözemez insan. büssürü tekrar set yapıyo gibi hep. biz yapsak eririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Beni bosver hani herkes herkesi bilmiyor sitede ama adam rob riches e ne var ya bunda dedi ona bozuldum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=UxAOf2t2KNs bu herif tam piç ya garip garip ucundan gösteren videolar koyuyo nasıl bir programı var çözemez insan. büssürü tekrar set yapıyo gibi hep. biz yapsak eririz. this guy is a fag no need to jelly its not all about body its all about ideology and the things you do for that ideology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ps cs 4 aliyor cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Perfectionist said: ikaya, once aksatmadan idmanlarina gitmeyi ogren ondan sonra bana elestiri yaparsin arkadasim. Senin 2 hafta gosteremedigin azmi yillardir gosteriyoruz biz bu spor icin. Rob reis icin dediklerini de demedin sayiyorum :) Killer, o fotograf ne olm. :) senin kollarin daha iyidir. Gerci o fotodaki malca calismayla anca oyle kol olur. Overtrain den gelisememek icin -> biseps saldirisi! :D Roidli adam bile bu kadar hareket girmiyor ya. Neyin kafasinda bu adamlar anlamiyorum. Yıllardır antrenmanını aksatıcak bişey yaşamadıysan o zaman çok sanslısın şimdi sen kendini paslanmaz çelikten falan sanıyorsundur ama başa gelen çekilir uğursuzluklar geldi başımıza bırak idmana gitmeyi yatağın içinde dönmeye gücü kalmıyor bazen insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hacı olayın nedir yani ne demek istiyosun tam olarak. ben genel olarak düşüneni anlamadım bu sporla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ozelden tartisin .. son uyarimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 insan kendi adamantitten sanar mithrilden falan sanarda paslanmaz çelik niye sansın lan hayal kurarken bile bi mütevazilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 gercekte olmayan sey niye sansin adam kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 o yüzden sanmak diyoruz gerçek değil zaten your argument is invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bence sen olayi yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Keresteyim ben. Tomruk hatta. 20ye 20. Islenmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kanuni said: Ozelden tartisin .. son uyarimdir. genel bişey tartışıyoruz abi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar