GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 AHAHAHAHAHAHAAHAHA HİÇ KOMİK DEĞİL. 10 gün aradan sonra zar zor gittim salona omuz-arka kol çalıştım. kilo kaybı-güç kaybı yaşamamışım çok ilginç. 10 günlük süreçte gece uykusu yok; beslenme yok hiçbişi yoktu. ben rahat kilo kaybetmişimdir sissy kilolarla çlaışırım şimdi gidip diodm hiç öyle olmadı. like a boss çalıştım mutluyum seratoninine sağlık cons kafası hariç kaç ML abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 O değilde ben bu p90x olsun x2 olsun bunlardaki değişimlere çılgın kafayı taktım. Hazır salon üyeliğim bitmek üzereyken diyorum 3 ay falan p90x yada x2 mi takılsam evde gerekli alet edevatı alıp? /Summon Tili-Soris-Perf-Kanuni-Killer-Jaeqsafqwerqwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Consu summonlamıyorum çünkü resim atmadan NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hacı ben p90x e hiç bakmadım da tüm vucudu çalıştıran bişiyse vucüt ağırlığıyla yapılan hardcore hareketler varsa go for it derim vücudu şaşırtmak lazım arada, yeni şeyler denemek güzel olabilir hem bizlede paylaşırsın tecrübeni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 GodBlessStoya said: O değilde ben bu p90x olsun x2 olsun bunlardaki değişimlere çılgın kafayı taktım. Hazır salon üyeliğim bitmek üzereyken diyorum 3 ay falan p90x yada x2 mi takılsam evde gerekli alet edevatı alıp? /Summon Tili-Soris-Perf-Kanuni-Killer-Jaeqsafqwerqwe p90x / body beast hybrid yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Jaegerjaquez said: hacı ben p90x e hiç bakmadım da tüm vucudu çalıştıran bişiyse vucüt ağırlığıyla yapılan hardcore hareketler varsa go for it derim vücudu şaşırtmak lazım arada, yeni şeyler denemek güzel olabilir hem bizlede paylaşırsın tecrübeni :P aynen hacım böyle değişik şeyler yapsam daha iyi verim alıcam gibi hissediyorum. p90 biraz sisy işi ama x ve x2 hardcore diyolar. hem bir miktar yağ yaksam iyi olur mart gibi başlıcaktım cuttinge ama şimdi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Fitness fag yoluna girmeyin. O yol, yol degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben evde çalışmak için şunu alıyorum: http://urun.gittigidiyor.com/spor/cok-amacli-kapi-bar-barfiks-mekik-sinav-aleti-70261724 bacak çalışabilmek için ne var acaba alabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 istanbulda biri benim spor koçum olsun ya ona manken kız falan ayarlarım para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ben olurum kız ayarlıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 2 ocakta istanbula taşınıyorum. Evde bacak çalışma işi benim de kafamı çok kurcaladı. Ağırlık lazım, illa plaka dambıl falan değil. Ağır çanta falan da olur. Vücut ağırlığı bacağa yetmiyor asla. 1 leg squat, pistol squat var ve patlayıcı hareketler var. Diğer hareketler hep endurance a giriyor 30 dan fazla yapabiliyorsun falan. 10-30kg ağırlık olsa lunge dan verim alınabilir. p90x i izledim bana göre fazla kondisyon içerikli. Zaten ağırlıksız yaparsanız kızlara yönelik biraz. Yapacak daha iyi bir şeyiniz yoksa(salona gitmek veya evde ağırlıkla çalışmak) yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 GwindonSurion said: istanbulda biri benim spor koçum olsun ya ona manken kız falan ayarlarım para vermem sign me up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Perfectionist said: Fitness fag yoluna girmeyin. O yol, yol degil. fitness fag tam olarak demiyimde istediğim ölçüler ve form fitness abi benim :) boyum gereği fazla hacim yakışmıyor zaten fcking mushroom me. ya bakıyorum before-afterlara 3 ayda çok ciddi farklar var ya. cutting için direk p90x yada x2 mi denesem diorm şöyle 3 ay bilemedim. bu aralara spor salonuna çıkasım olmuyor evde rahat rahat takilirim diye de düşünüyorum bi yandan napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bende 1 haftadır gidemedim spora işlerim vardı. 5 gün filan warrior diet yaptım sadece akşamları yedim. Gayet iyi geldi 1 kg filan yağ yakmış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi 1 kilo yağ yakıcam derken 5kg kas yakma 1öğün yemekle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Karamel mi abi bu kas hemen yok olsun :) 72 saate kadar birşey olmuyor bir tek ağır egzersiz hızlandırıyor o süreci. Benim 22-24 saat filandı. Fazla hareket bile etmediydim gayetde iyi hissettim. Bence etkili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Karamel mi abi bu yağ hemen yok olsun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Leangains tarzi IF yap bari. Warrior diet gereksiz. Ben bu aralar acayip intense calisiyorum idman sonunda da 25-30dk interval kardio yapiyorum afterburn efekti bombastik :) her yerim al al oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Spor yaparken leangains yapıyorum zaten bi 1 hafta tatil oldu gidemedim ondada bunu denedim oda güzel ama uygulaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 buralar nie durgunlaştı bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben toplam temiz 3.5kg yag verdim. Simdi yilbasini bahane edip biraz diyet bozuyorum. Her gittigim yerde yil sonu yemegi, yil kapanisi kutlamasi falan filan oluyor... 02 Ocak Carsambadan itibaren bir sprint daha yaparim bozmadan. Bir 3kg daha verip bu sefer 2 hafta maintenance yapacagim. Sonra 6- 8 haftalik son diyet beni istedigim noktaya tasir diye tahmin ediyorum. Yani hesaplarim dogruysa nisan ortasinda abdominallerle falan baya lean olmam lazim. Bende durumlar boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 p90x torrent link öm atabilcek varmı ya :) bide ne gerekiyor tüm aletler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 90-x-x2 zamundada var full guidelı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar