Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

AHAHAHAHAHAHAAHAHA

HİÇ KOMİK DEĞİL.

10 gün aradan sonra zar zor gittim salona omuz-arka kol çalıştım.
kilo kaybı-güç kaybı yaşamamışım çok ilginç.
10 günlük süreçte gece uykusu yok; beslenme yok hiçbişi yoktu. ben rahat kilo kaybetmişimdir sissy kilolarla çlaışırım şimdi gidip diodm hiç öyle olmadı.
like a boss çalıştım mutluyum seratoninine sağlık

cons kafası hariç kaç ML abi ?
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

O değilde ben bu p90x olsun x2 olsun bunlardaki değişimlere çılgın kafayı taktım.
Hazır salon üyeliğim bitmek üzereyken diyorum 3 ay falan p90x yada x2 mi takılsam evde gerekli alet edevatı alıp?

/Summon Tili-Soris-Perf-Kanuni-Killer-Jaeqsafqwerqwe

p90x / body beast hybrid yapabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

hacı ben p90x e hiç bakmadım da tüm vucudu çalıştıran bişiyse vucüt ağırlığıyla yapılan hardcore hareketler varsa go for it derim vücudu şaşırtmak lazım arada, yeni şeyler denemek güzel olabilir hem bizlede paylaşırsın tecrübeni :P

aynen hacım böyle değişik şeyler yapsam daha iyi verim alıcam gibi hissediyorum.
p90 biraz sisy işi ama x ve x2 hardcore diyolar.
hem bir miktar yağ yaksam iyi olur mart gibi başlıcaktım cuttinge ama şimdi de olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

2 ocakta istanbula taşınıyorum. Evde bacak çalışma işi benim de kafamı çok kurcaladı. Ağırlık lazım, illa plaka dambıl falan değil. Ağır çanta falan da olur. Vücut ağırlığı bacağa yetmiyor asla. 1 leg squat, pistol squat var ve patlayıcı hareketler var. Diğer hareketler hep endurance a giriyor 30 dan fazla yapabiliyorsun falan. 10-30kg ağırlık olsa lunge dan verim alınabilir.

p90x i izledim bana göre fazla kondisyon içerikli. Zaten ağırlıksız yaparsanız kızlara yönelik biraz. Yapacak daha iyi bir şeyiniz yoksa(salona gitmek veya evde ağırlıkla çalışmak) yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Fitness fag yoluna girmeyin. O yol, yol degil.

fitness fag tam olarak demiyimde istediğim ölçüler ve form fitness abi benim :) boyum gereği fazla hacim yakışmıyor zaten fcking mushroom me.
ya bakıyorum before-afterlara 3 ayda çok ciddi farklar var ya.
cutting için direk p90x yada x2 mi denesem diorm şöyle 3 ay bilemedim.
bu aralara spor salonuna çıkasım olmuyor evde rahat rahat takilirim diye de düşünüyorum bi yandan napsam bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben toplam temiz 3.5kg yag verdim. Simdi yilbasini bahane edip biraz diyet bozuyorum. Her gittigim yerde yil sonu yemegi, yil kapanisi kutlamasi falan filan oluyor...

02 Ocak Carsambadan itibaren bir sprint daha yaparim bozmadan. Bir 3kg daha verip bu sefer 2 hafta maintenance yapacagim. Sonra 6- 8 haftalik son diyet beni istedigim noktaya tasir diye tahmin ediyorum. Yani hesaplarim dogruysa nisan ortasinda abdominallerle falan baya lean olmam lazim.

Bende durumlar boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...