Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 yok ikisi de eğlenceli ama koşunca sanki biri kalbime mentol atmış gibi oluyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 o zaman crossfit tam senlik bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 interval running yağ yakmada etkili bir yöntem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 şimdi baktım crossfite biraz psikopatcaymış ama hareketleri öğrendikten sonra insanlar kafalarına göre takılıyor sanırım her şeyden 1-2 kere ama baya çeşitli hareketler. yine de şimdilik ben standart ağırlık + interval running tercih edeceğim haftada 5-6 diyor crossfit için bir de çok yorucu gördüğüm kadarıyla o kadar enerji veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bence Ardeth çok doğru bir yolda. O geçen attığım yazıya baktıysan orda nasıl yükleme yapılacağı yazıyordu. Ağırlık kaldırma gibi düşün bugün 10 kilo kaldırdıysan ve gelişim sağlanmışsa bir süre sonra 12.5 kaldırabilmen gerek ya bu da o hesap bugün durmadan şu kadar koştun veya şu kadar mesafeyi şu kadar saniye koştun diyelim onu hep yavaş yavaş arttırmak gerek ben mesela kardiyo konusunda çok kötüyüm en fazla 7 dk koşabiliyorum durmadan. Onu 30 dk ya filan çıkarıp sonra da mesafeye göre süreyi kısaltma olayına girmek istiyorum çünkü 20-30 dk dan fazla koşmak eklemlere yük bindiriyormuş. Ama fark etmez bir dünya kardiyo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 LAN Kİmse omzuma yorum yapmamış? dünde sonra daha iyi oldu da hala tedirginim biraz. 1 ekimden beri antrenman aksatmadım 3 kere bacak kaçırdım sadece o da haftasonuna denk geldiği için tatil matil girdi araya. 1 haftalık aramın sırası geldi mi acaba omzum ve belim için fizik tedavi uygulasam evde falan. ben yine bugün gider göğüs basarım da azcık tırstım. 1 hafta beklemicem diye sezonu kapatmiyim diyorum. normalde ağrı yok ama ağırlık alınca çekicek büyük ihtimalle öneriler? edit: aynaya baktım da iyiyim şuanda baya ya lazar jr. motivasyonum düşücek çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ardeth bu gidişle dünyadaki ilk fit bilim adamı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Omuz diz bel sakaya gelmez killer. Gogusde omuzla calisiyor bence kardiyo takil bir hafta , saunaya gir, masaja git.. Agirliksiz calis en kotu vucut agirligin ile vs. Bok gibi anlattigin ve hicbirimiz kahin veya doktor olmadigimiz icin cevap vermiyoruz be adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ya hareketi iyi anlatamadım sanırım dfgfd ama arka omuz takırdamıştı, benim şuan ön omzumda bi sıkıntı var. o omuz antrenmanın ertesi günü kol vardı. süperset yapıyorum. alna triceps barbell curl süpersetinde baya bi zorlandı işte ora. ondan sonra böyle olduk.yani o gün omuzdaki sıkıntıyla alakasız sanırım şuanki neyse şakaya gelmez sıcak su+hafif maasaj+krem+esnetme takılcam eccik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 madem 1 hafta ara vereceksin, kaçırdığın 3 bacak antrenmanını tamamla o sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sayfa başına sokayım NeoStyle said: madem 1 hafta ara vereceksin, kaçırdığın 3 bacak antrenmanını tamamla o sürede 3. bacağı arada ihmal etmemek gerek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jby0I-zLj9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 NeoStyle said: madem 1 hafta ara vereceksin, kaçırdığın 3 bacak antrenmanını tamamla o sürede mantıklı. akşam bacağa gideyim leg press extension lANC curl falan yapim. omzu hareket ettirmiym hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ANIMAL IS BACK PUSSIES HHEHEH BUGÜN BACAK SALI OFF ÇARŞAMBA BACAK PERŞ OFF CUMA BACAK DFGDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tam elizabeth haftası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1 hafta yag yak 1 hafta kutle kazanmaya calis seklinde yapilacak olan bir sey ne kadar sacma, ne kadar mantikli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bana güzel bi omuz programı ayarlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Fly said: 1 hafta yag yak 1 hafta kutle kazanmaya calis seklinde yapilacak olan bir sey ne kadar sacma, ne kadar mantikli ? vücut epey şaşırır başlarda 1 ay yapılırsa güzel sonuç alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Vucudun hormonel adaptasyonu 2 hafta civari surdugunden yerinde sayarsin. Ancak yag yakma doneminde refeed veya carb load'lar ile kaybedilen kas geri kazanilmaya calisilabilir. Veya dusmekte olan hormon seviyeleri canlandirilabilir. Bir konuyu hedeflemeye calisin. Yavas yavas cut veya yavas yavas bulk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yZ15vCGuvH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gittim bacak karın yaptım abi buddym göüğs yapıyordu =( çok canım çekti bench pressi ama faggot gibi skatlandım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hay aksi :/ peki o zaman lor peynirini sorayim, peyniraltisuyutozu = cok cabuk emilir seklindeki alisildik bilgi cercevesinde, spordan cok daha sonraki ogunde yemek sorun mu ? yorsan lor demistiniz hakkaten iyi bu arada bogazimdan gayet guzel geciyor diger cogu lorun aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 peynirde kasein proteini olur yoğunlukla bunun da hazmı 8 saat sürüyor antremandan sonra önermem ben lor, kahvaltıda yemek en iyisi antremandan çok sonraki öğün için whey'den kasteddiysen günün herhangi bi zamanı alabilirsin bence ama antremandan hemen sonra alman daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 db chest fly 16kg dan 8x3 yapıyoken low cable chest flyda 7.5kg ile 8x3 ü çok zor çıkarabiliyo olmak normal mi ? db chest flyı doğru yapıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yok, lorun icinde whey yaziyor da ben de bu daha uzun surede sindirilen degil miydi hayda oldum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar