Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi baktım crossfite biraz psikopatcaymış ama hareketleri öğrendikten sonra insanlar kafalarına göre takılıyor sanırım her şeyden 1-2 kere ama baya çeşitli hareketler. yine de şimdilik ben standart ağırlık + interval running tercih edeceğim haftada 5-6 diyor crossfit için bir de çok yorucu gördüğüm kadarıyla o kadar enerji veremem
Mesaj tarihi:
Bence Ardeth çok doğru bir yolda.

O geçen attığım yazıya baktıysan orda nasıl yükleme yapılacağı yazıyordu. Ağırlık kaldırma gibi düşün bugün 10 kilo kaldırdıysan ve gelişim sağlanmışsa bir süre sonra 12.5 kaldırabilmen gerek ya bu da o hesap bugün durmadan şu kadar koştun veya şu kadar mesafeyi şu kadar saniye koştun diyelim onu hep yavaş yavaş arttırmak gerek ben mesela kardiyo konusunda çok kötüyüm en fazla 7 dk koşabiliyorum durmadan. Onu 30 dk ya filan çıkarıp sonra da mesafeye göre süreyi kısaltma olayına girmek istiyorum çünkü 20-30 dk dan fazla koşmak eklemlere yük bindiriyormuş.
Ama fark etmez bir dünya kardiyo var.
Mesaj tarihi:
LAN Kİmse omzuma yorum yapmamış?

dünde sonra daha iyi oldu da hala tedirginim biraz. 1 ekimden beri antrenman aksatmadım 3 kere bacak kaçırdım sadece o da haftasonuna denk geldiği için tatil matil girdi araya.

1 haftalık aramın sırası geldi mi acaba omzum ve belim için fizik tedavi uygulasam evde falan. ben yine bugün gider göğüs basarım da azcık tırstım. 1 hafta beklemicem diye sezonu kapatmiyim diyorum. normalde ağrı yok ama ağırlık alınca çekicek büyük ihtimalle

öneriler?

edit: aynaya baktım da iyiyim şuanda baya ya lazar jr. motivasyonum düşücek çok
Mesaj tarihi:
Omuz diz bel sakaya gelmez killer. Gogusde omuzla calisiyor bence kardiyo takil bir hafta , saunaya gir, masaja git..

Agirliksiz calis en kotu vucut agirligin ile vs.

Bok gibi anlattigin ve hicbirimiz kahin veya doktor olmadigimiz icin cevap vermiyoruz be adam :)
Mesaj tarihi:
ya hareketi iyi anlatamadım sanırım dfgfd

ama arka omuz takırdamıştı, benim şuan ön omzumda bi sıkıntı var. o omuz antrenmanın ertesi günü kol vardı. süperset yapıyorum. alna triceps barbell curl süpersetinde baya bi zorlandı işte ora. ondan sonra böyle olduk.yani o gün omuzdaki sıkıntıyla alakasız sanırım şuanki

neyse şakaya gelmez sıcak su+hafif maasaj+krem+esnetme takılcam eccik
Mesaj tarihi:
NeoStyle said:

madem 1 hafta ara vereceksin, kaçırdığın 3 bacak antrenmanını tamamla o sürede

mantıklı. akşam bacağa gideyim leg press extension lANC curl falan yapim. omzu hareket ettirmiym hiç
Mesaj tarihi:
Fly said:

1 hafta yag yak 1 hafta kutle kazanmaya calis seklinde yapilacak olan bir sey ne kadar sacma, ne kadar mantikli ?

vücut epey şaşırır başlarda 1 ay yapılırsa güzel sonuç alınabilir.
Mesaj tarihi:
Vucudun hormonel adaptasyonu 2 hafta civari surdugunden yerinde sayarsin.

Ancak yag yakma doneminde refeed veya carb load'lar ile kaybedilen kas geri kazanilmaya calisilabilir. Veya dusmekte olan hormon seviyeleri canlandirilabilir.

Bir konuyu hedeflemeye calisin. Yavas yavas cut veya yavas yavas bulk.
Mesaj tarihi:
hay aksi :/

peki o zaman lor peynirini sorayim,
peyniraltisuyutozu = cok cabuk emilir seklindeki alisildik bilgi cercevesinde, spordan cok daha sonraki ogunde yemek sorun mu ?

yorsan lor demistiniz hakkaten iyi bu arada
bogazimdan gayet guzel geciyor diger cogu lorun aksine
Mesaj tarihi:
peynirde kasein proteini olur yoğunlukla bunun da hazmı 8 saat sürüyor antremandan sonra önermem ben lor, kahvaltıda yemek en iyisi
antremandan çok sonraki öğün için whey'den kasteddiysen günün herhangi bi zamanı alabilirsin bence ama antremandan hemen sonra alman daha iyi olur bence
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...