Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

şimdi baktım crossfite biraz psikopatcaymış ama hareketleri öğrendikten sonra insanlar kafalarına göre takılıyor sanırım her şeyden 1-2 kere ama baya çeşitli hareketler. yine de şimdilik ben standart ağırlık + interval running tercih edeceğim haftada 5-6 diyor crossfit için bir de çok yorucu gördüğüm kadarıyla o kadar enerji veremem
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Ardeth çok doğru bir yolda.

O geçen attığım yazıya baktıysan orda nasıl yükleme yapılacağı yazıyordu. Ağırlık kaldırma gibi düşün bugün 10 kilo kaldırdıysan ve gelişim sağlanmışsa bir süre sonra 12.5 kaldırabilmen gerek ya bu da o hesap bugün durmadan şu kadar koştun veya şu kadar mesafeyi şu kadar saniye koştun diyelim onu hep yavaş yavaş arttırmak gerek ben mesela kardiyo konusunda çok kötüyüm en fazla 7 dk koşabiliyorum durmadan. Onu 30 dk ya filan çıkarıp sonra da mesafeye göre süreyi kısaltma olayına girmek istiyorum çünkü 20-30 dk dan fazla koşmak eklemlere yük bindiriyormuş.
Ama fark etmez bir dünya kardiyo var.
Sosyal ağlarda paylaş

LAN Kİmse omzuma yorum yapmamış?

dünde sonra daha iyi oldu da hala tedirginim biraz. 1 ekimden beri antrenman aksatmadım 3 kere bacak kaçırdım sadece o da haftasonuna denk geldiği için tatil matil girdi araya.

1 haftalık aramın sırası geldi mi acaba omzum ve belim için fizik tedavi uygulasam evde falan. ben yine bugün gider göğüs basarım da azcık tırstım. 1 hafta beklemicem diye sezonu kapatmiyim diyorum. normalde ağrı yok ama ağırlık alınca çekicek büyük ihtimalle

öneriler?

edit: aynaya baktım da iyiyim şuanda baya ya lazar jr. motivasyonum düşücek çok
Sosyal ağlarda paylaş

ya hareketi iyi anlatamadım sanırım dfgfd

ama arka omuz takırdamıştı, benim şuan ön omzumda bi sıkıntı var. o omuz antrenmanın ertesi günü kol vardı. süperset yapıyorum. alna triceps barbell curl süpersetinde baya bi zorlandı işte ora. ondan sonra böyle olduk.yani o gün omuzdaki sıkıntıyla alakasız sanırım şuanki

neyse şakaya gelmez sıcak su+hafif maasaj+krem+esnetme takılcam eccik
Sosyal ağlarda paylaş

hay aksi :/

peki o zaman lor peynirini sorayim,
peyniraltisuyutozu = cok cabuk emilir seklindeki alisildik bilgi cercevesinde, spordan cok daha sonraki ogunde yemek sorun mu ?

yorsan lor demistiniz hakkaten iyi bu arada
bogazimdan gayet guzel geciyor diger cogu lorun aksine
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...