Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bende banlanırsam sakura sena nicki alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 beyler dün yazıyodum arkadaş geldi kaldı. DÜN BURALAR BANA AZ DAHA VEDA EDİYODU WHY? SOL OMZUMU AĞIR SAKATLIYODUM anlatiyim güzel omuz antrenmanı yapıyorum paşa paşa. sıra 4. hareketim olan eğilerek arkaya cable çekişe geldi. onuda 3 set yaptım güzelce. sanırım biraz fakir ağırlıkla yaptım. en son ya 15 ya 20 ile yapıyodum yanlış olmasın birden FUC YOU BITCH IM NOT A PUSSY DİYİp 35e taktım bi çektim SOL OMUZ TAAAAAK TAAAAAAAAK TAAAAAAK diye kemik kemiğe falan sürttü heralde saçma saan bişey oldu. tırstım bıraktım. wtf dedim. 30a taktım çektim TAAAK etti. 20e taktım yine tak 5i bile kaldıramadım. kalp atışları yükseldi aha dedim buraya kadarmış herşey. sonra gittim arka omuz makinasına bastım gayet. bişey olmadı demek ama o olay neydi anlamadım. acı hissetmedim ama fiziksel bi zorlanmaydı bu arada sol ön omuzdaki açışlarda ufak taktak etmeyi demiyorum. bu bildiğin çarkın ağır dönmesi gibi ses çıkardı yani sezon orada bitiyodu dostlar. szie de veda mektubu yazar atlardım heralde biyerden =(( tek kola yaptığın hareketlerde aman gaza gelmeyin. ben de nasıl bi acemelik yaptıysam yani kafama sıçım. gözüm döndü bi an light weight diye dfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 naaptın geçmiş olsun, rotator cuff bi gittimiydi zor toparlıyor bu tıkırtı-kıtır kıtır etme olayı genelde orayla alakalı oluyor benimde sol omuz tekliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 az kalsın omzun pıt ediyomuş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ya o tıkır tıkır nerdeyse her badicide var. benim arka taraf hardcore kütürdedi: sağolun agamslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Adam kendi kendine over-rage eylemis. Fuck you bitch im not pussy kisminda koptum zaten :D Gecmis olsun badi. Omuz ve gogus idmanina girerken 10dk ayir 3 hareket 2ser set rotator cuff calis her acidan isit orayi. Mallik yapma boyle. Eklemler aciyorsa soyle deca vuram sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi hep ısıtıyorum artık omuzdan önce ama dün unuttum ne hikmetse. hani normal ısınmalarımı yapıyorum ama rotator için ek ısınmam var onu yapmadım. 65kg military iyi mi bu arada kaç sene oldu yapmayalı dün 4x15-12-10-10 shoulder pressten sonra girdim ağırlıklar 20 25 30 30 ÇÜNKÜ SALONDA ARA AĞIRLIK YOK FITNESS SALONU DFFDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 kaç rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 strictmi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bence de gayet iyi. Ben olimpik bara 50kg yukledim en son. Daha fazla yaptigimi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 alala ben yapamıyom lan o kadar omuzlarımda iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sen ufaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 smith machine de yaptım ama yanlış olmasın arttırarak gittim bide 40dı ilk başta 15 ya da 12 ile başladım düştüm sonra 4 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LzR7O8Doq7g her antrenmandan önce bunu izlerseniz +10kg buffı var. classınız uygun olmalı ama ANLATABİLDİM Mİ ;))) FDSFS 4.15 ronnie coleman bu işi anlatıyo ya 2 kelime yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Killer said: smith machine de yaptım ama yanlış olmasın arttırarak gittim bide 40dı ilk başta 15 ya da 12 ile başladım düştüm sonra 4 set Killer said: smith machine de yaptım ama yanlış olmasın Killer said: smith machine de yaptım Killer said: smith machine http://files-cdn.formspring.me/photos/20121016/n507da409d1b78.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 geçen sene smith machine de 47.5 47.5 takarak 95 kiloda yapmıştım millitary press 6 tekrar bulktım o zamanlar gerçi, şimdi 70-80 kilo arası anca çıkar. dumbella yapıyorum artık zaten daha iyi geliştiriyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Yuh 95kg mi basiyorsun omuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 basıyordum :D şimdi 80 çıkar en fazla o da 6 tekrar falan abi zaten tüm hareketleri ayı gibi ağır yapıyodum gelişiyodu vucut hayvan gibi de böyle bulktım hep gerek yok çok abanmaya eklemlerine yazık demişti hoca bende hafiflettim biraz tekrar arttırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 https://www.youtube.com/watch?v=g6AeWpdfVmE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 AHAHAHAHASFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 abi adamın tüm uploadları bomba hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 20 dakikadir related'lari izliyorum. Ahahah :D Bosu ball ustunde standing dumbell rotator cuff hareketi gordum. Programima dahil edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Perfectionist said: Yuh 95kg mi basiyorsun omuza? Ehem en son temmuz dumbell press shoulder 2*50 kg , ehem. Birde son setteydi bu, jack 3d saolsun, ciddiyim o icindeki doping cilgin birseymis.. Ha nedir sonunda hic bir isime yaramadi simdi 30 kglarla olmuyor lol, tam bir sacmalik bu is, yavas ve itina ile dikmek lazim yoksa sokuluyor her yerden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ben de omuzda kendime guveniyordum. 2x50kg calisan mi istersen 95kg military press yapan mi? Vay anasini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar