Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Güncel Fiyat Listesi: En Düşük Satış 100M 1M = 0,25 TL Stok durumu müsait şu anda. Ama yinede iletişime geçip sorarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Güncel Fiyat Listesi: En Düşük Satış 100M 1M = 0,25 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Satışı nasıl gerçekleştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Almak istediğin tutarı söylüyorsun. Tamam var diyorum. Parayı yatırıp BattleTag veriyorsun İkimizin müsait olduğu bir zaman kararlaştırıp gold transferini yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Tamam şu maaşlar yatsın bir görüşelim. Ulaşım için Ö.M attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yüklü bir sipariş aldığımdan dolayı bir süre (tahmini 1 hafta kadar) gold satışı yapamayacağım. Yeterli stok olduğunda başlıkta tekrardan belirtirim. Dilerseniz sipariş alabilirim sonrası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sen balık verme de balık tutmayı öğret. o kaça =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bekliyoruz kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 para kasmak bu kadar kolay mı? ben cesetten düşen 22g'a bile geri dönerken, insanlar para satıyorlar. bana da öğretin, söz veriyorum işin ticaretiyle alakam yok müşterilerinizi çalmam, legendaryler almak istiyorum. gerçi ben oyunu bırakalı oldu biraz, gold düşme oranı artmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: sen balık verme de balık tutmayı öğret. o kaça =) ben ogreteyim. www.thepowerlevel.com 100m alirsan, 1m = 16 krs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 100m de 9 tl için katlanılmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Özel Mesaj atan bazı arkadaşlara öğrettim zaten kimseden bişey sakladığım yok. Forum içerisinde anlatırsam forum kurallarına uymaz o yüzden anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 incominggggg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ben aldım arkadaştan gold 10 numara hizmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 10 numara hizmet diyince yanlış anlamasınlar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 İlk 5 harfi demon... mu programın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Güncel Fiyat Listesi: En Düşük Satış 100M 1M = 0,20 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 benim topiğe yazdın sandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 20 kuruştan satarak parmak yormaya değmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Güncel Fiyat Listesi: En Düşük Satış 100M 1M = 0,20 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Dark_Soul said: İlk 5 harfi demon... mu programın :) rush4 tnt veya baskada olabilir sdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 La olm gold alcaklara kıyak yapayım 15krştan bulurum size istediğiniz kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 MelihMercan said: Güncel Fiyat Listesi: En Düşük Satış 100M 1M = 0,20 TL Melih başgan gold alcam,elinde varmı stokta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Var var fiyatı da güncelleyelim hazır gelmişken... Güncel Fiyat Listesi: En Düşük Satış 100M 1M = 0,15 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar