senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 beyler kafama takilan bisiyi sorcam ya, bayagi okuyan arastiran adamlarsiniz siz. simdi ben duzenli demesekte firsat buldukca gidiyorum spor salonuna. Yaptigim sey araliksiz 1 saat kardio abanmak kosu/eliptik alet/bisiklet seklinde 20ser dakkadan. simdi en baslarda ben bunlari bitirdigimde kanter icinde kaliyordum, tshirt fln ipislak oluyordu, sikinca su cikacak cinsten son haftalar da fark ettim ki terleyemiyorum hic eskisi gibi, hani bu iyiye mi isaret yoksa kotu ye mi onu da bilmiyorum, ama programi bitirdigimde hafif sirtim terlemis oluyor o kadar? size sorum normal bisi mi bu, vucutun kardioyo ya alismasi gibi bi durum fln varmidir acaba, ondan mi terleyemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben bi gün sucuk gibi oluyorum aynı bisikleti yaptığımda ertesi gün sadece alnımda biraz ter oluyor falan. tamamen yorgunluğuna bağlı gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Kilo vermişsin hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 8 kilo verdim basladigimdan beri onla mi alakali diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Spora gidiyorum virali. Vucut belli tempya alisinca ilk gunku gibi tepki vermez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bi de "sen yetkili bi abiye benziyosun" ayağı çekmiş. bilgi vermeyin pis tetenetçiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 @1 i sallamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hala aynı hızda yapıyorsan evet vücut kardioya çok hızlı bir şekilde alışabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 calimero said: bi de "sen yetkili bi abiye benziyosun" ayağı çekmiş. bilgi vermeyin pis tetenetçiye! protein bar'la dalarim la sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hiit yap terlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi ben 1 ay spor yaptımdı, diyet miyet 7-8 kilo vermiştim. onun öncesinde ota boka terleyen bi adamdım, hantal böle ( bu arada şu anda aldım hepsini hala ota boka terleyen adamım ) spordan sonra geçti hepsi. normal sanırım, hatta benefit direk. terlememek ve merdivenleri koşarak çıktığında halde nefesinin hala normal olması heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kalın giyin kahve iç gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yeterince su tüketmiyorsun ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 vücut fazla suyu atmış işte şimdi yağlar yanmaya başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 su tuket bi de havalardan olabilir. kan ter icinde kaliyordum dedigin zaman yaza terlemiyorum dedigin zaman kisa tekabul ediyorsa belki spor salonunu iyi isitmiyorlardir dsfcdx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar