Spartan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Adsl de bağlantı artık 26-27 ile indirebildigimize göre download vakti geldi..torrent kullanıyorum fakat adsl ile yeterli performans ı alamadım. emule mü dersiniz yoksa torrent mi? ve emule'de nasıl low id almadan bağlanıcam? illa zoom x4 ün firewall unu kapatmam mi gerekiyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 emule dosya bulma konusunda çok iyi, ancak queue yüzünden tek dosya çekemediğimde çıldırıyorum. torrent hastasıyım, ama bunun da dosyaları zor bulunuyor. ha bi de sürekli şikayet geliyor bana "hiç çekemiyorum bu ne biçim program be" diye. yani sonuç olarak, sen bir dene, hangisini seversen onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 torrent yonetiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 emule programında dosyalar search ile bulunabiliyor mu? yoksa yine site vs mi lazim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 emule de site yok.ancak programı açık tutmak, aynı anda bi sürü dosya çekmek gibi taktikler uygulamazsan zorluyor.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 wala ikiside sabır isteyen programlar , ikisindede arama yapiyorum hangisi yüklemeye başlarsa onla devam ediyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Emule'de ne ararsan var.Torrent ıse baya bı sınırlı onun yanında.Ama torent daha hızlı ve zahmetsız.Ama ıste her aradıgınız bulunmuyor.O yuzden ben genelde emule kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kablo kullanıorum ama torrent pek yavaş hani ole sourceta yok değil seed 5000 civarı neden acaba abc kullanıorum bu arada[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 torrent rulesss[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ftp & dc ++[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar