Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtem İdentification (timer Expiration)

simonare

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu naicazane soruma cevap verebilecek bir kul arıyorum :)
yardım edebilirseniz sevinirim

00:02:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=077a2a31b, in Char OnTick (Timer Expired) (UID=014a5a)

bu critical error item identification skill'iyle ilgili. Olan nedir derseniz bu skill i kullanırken timer takılıyor ve skill bitmiyor. Bu nedenlede critical error alıyorum. İtemi identify edebiliyyorsunuz ama işlemi bitiremiyorsunuz.

Bunun için bir fix tavsiye edebilecek varmı. Mesela sorunu böyle çözerim yada bu fixi eklersen düzelir gibi.

Yanıtlarınızı bekliyorum.

sistem sphere 55 rc 4.0.2[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

fixin tam nerede olduğunu soyleyebilirmisin. hangi dosyada veyahutta.[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu skill in fixi yokmuş baktım :)
başka fikri olan yada bu olayla karışlaşan varmı ?[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

valla aynen oyle yaptım coder :D
birazdaha geliştireyim onu kendi yazdığım kullanayım critical sux :)
Çok saolun[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...