Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Valla kariyer oyle is gibi is bulmak icin degilde ilk tecrube falansa bi ise yariyor. Gercekten saglam yerler adami baska yerden buluyor. Soz gelimi kafa avcilari hakkinizda herturlu bilgiyi toplarlar. Mesela baraka.com dan Reha Abi var bize egitime geldiginde benim butun tarihceyi dokmustu ornek olsun diye. Baya sasirmistim. Sonra disc envanteri cikardik super cv lik malzeme cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kardeş kafa avcısı dedin film çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Lol kafa avcisi o adamlara deniyor sirket ajans falan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kafa avcılarıyla ilgili zaten filmde.farkettiysen sadece kafa gösteriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kafa avcilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 beni de avlasınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu kafa avcıları nasıl eleman buluyor acaba.yeni mezun biri hakkında nasıl bilgiler ediniyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sen onlari buluyosun, bulunucak bisey yapmadiysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Alakası yok, junior birisi olarak kafa avcısına gitmeyeceksin zaten. Seniorsan da senin onları bulman falan değil, bulunabiliyorsun gayet; hiçbir şey yapmadıysan linkedin profilinin dolu olması da yeterli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar