bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lan gece gece korksam mi uzulsem mi bilemedim... isten istifa ettigimden beri 1 aydir is ariyorum. dun gece kariyer netten bir suru basvuru yaptim vs. neyse demin siteye giris yaptim normalde fotograf yuklememistim lan ne goreyim at hirsizi tipli bir herifin fotosu var benim fotografin yerinde! nasil oluyor arkadas boyle bir sey, bildigin kariyer.net trolledi o kadar cv vs sistem `fuck you thats why` dedi ve jobblock koydu. o fotoyu goren kimse is vermez zaten dunyanin en uygun calisani da olsa. anlam veremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 telefonla cektim kiz arkadasima gonderirken, sonra hemen degistirdim fotoyu ilani gorenler oyle gormesin diye `sil` de yok ki amk. upliyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 BU KIM ARKADAS NIYE BENIM PROFILIMDE VE YAKASI NIYE OYLE. KIM YAKASI O SEKILDE VESIKALIK CEKTIRIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 geçmiş olsun :P yaka sdaasddsf -neyse ya özgüven belirtiyo galiba o yaka, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ersin Özbükey değil mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 anlamadım ya nasıl olur ki böyle bir şey, hesapta hacklenecek türden değil, hacklense kim ne yapacak kariyer.net hesabını bırak fotoğraf yüklemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 KIM BU TRIBE GIRDIM GECE GECE... hesabı olan varsa açık baksa ya "kariyerim" tabına var mı onlardada benzeri bir durum nette bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 asdhahah ne kadar da dadlı bir o kadar farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 şifren 1234567 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hem hesap adı hem şifre büyüklü küçüklü rakamlı 12 karakterden kısa değil ashduashd kim niye uğraşssın arkadaş şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 fayt kılap terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 google image find'a koy bakalım sonuç çıkçakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Tam degnekci tipi var adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yine benim basvurulara verdigim foto'dan iyi ya gerci benim fotoyu gorunce aha tam meendis bu cocuk diyorlardir sanirim, sac bas daginik gozluk yamuk duruyor. tshirt'in ustunde yanlis baglanmis kravat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 benim cok kotu ya vesikalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 iyi vesikalık var mı? ben hiç iyi fotoya sahip olamadığım için bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ya iş aramak için çektirdiğin vesikalıkta en azından gömleğin yakayı düzeltirsin o nedir.. anlamadım zaten nasıl profile geldi benim ama peşini bıraktım asdasd. paranoya oldu günde 2-3 kere girip bakıyorum geri gelmiş mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bende az kullanılmış var verebilirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Niye vesikalik koyuyorsunuz ki? Ben profilden cekilmis sapkali resim kullaniyorum. Geri donuste oluyordu. Bizim ik den biliyorum onlerinde kariyer.net ten alinmis uygun cvlerin ciktisi 100 aday varsa 500 sayfa yapiyor 5sn bakaraktan eliyorlar. Yani yapmaniz gereken o 5sn de bir izlenim burakmak. Baskalarindan farkli bir resim koyarak yaptim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bir şey sorucam konudan alakasız... 60 başvuruya 15 gün içinde 1 kere bakılmaması normal bir durum mu? Hani uygun bulunup aranmamak neyse de, açılmaması bile normal mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 baklıp bakılmadığının nasıl anlandığını da bilmeyecek kadar cahilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 abi normal şöle söyleyim, buradan ilan veren vardır elbette. her baktığın için bi para ödüyorsun. atıyorum 100kişiye bakıcam diyorsun Xyüz lira ödüyorsun. kişi başı X liraya geliyor. veriyorsun ilanı -ki ona da para ödüyorsun zaten- sonrasında gelen başvuru sayısı 450 olsun. bunlarn içinden 100tanesine falan bakıyorsun. ötekilere bakamıyorsun öleymiş boktan sistem ya buradan iş bulan adam sayısı çok azdır. hayvan gibi tecrübeli isen ancak iş bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 vay anasını zaten tecrübe ve askerlikten cart diye eliyo namussuzlar. diğer sitelerde de aynı sistem mi var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 oha.bide yıllık ücrette alıyorlar yamulmuyorsam.tam mezarcıymış lan bunlar elemanonline beleş ama beleş olduğu içinde saçma sapan firmalarda ilan verebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar