Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Araba taksidi olsa şimdiye bitmişti. Maslak 1453den ev mi aldı naptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 O da olabilir abi. Beyaz atlı xelçuk, maslak ormanlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 aykut stoch'u çıkartmadan oyundan rahat etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Borçları bitmiş diye almamış. Hazır borcu bitmişkende takım biraz nefes alsın istemiş. Alır yine oyuna emeklilik parası biriktirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 applev0dka said: fener taraftari neden bütün sene besiktasin söyledgi besteyi bu kadar sevip söylemeye basladi nedenini bilen var mi :D hangi beste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 gökce'nin napardim bilmem şarkısı varya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 geçen sene söylüyorduk biz onu, sizden önce söylüyorduk hatta salonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fener taraftarindan hiç duymadim ben onu, ilk kez bu sene marsilya macinda duydum ki,takım ayırmadan tüm maclari izlemeye calısırım her hafta, o yüzden dikkat ederim cok tezahuratlara da. salon olayni bilemicem :D biz de ilk kez basketbolda söylemeye basladık, gerci inönu'de söylemedik zaten :p salonda söyledık hep ya zaten tüm tribünler birbirnin bestsini alıp degiştrip kullaniyor da, nedense bunu duymak biraz garip geldi ondan yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ya keşke sadece beşiktaşlılar söylese onu, hakkaten çok kötü maça gittiğim zaman eşlik etmediğim tek tezahürat sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 abi o tek basna gitmiyor zaten öyle garip bir ritmi var, dj şarkıyı gircek önden, nakarata gelince sesi kısıyor sonra tribün falan anca öyle eglenceli oluyor, bizde mac önlerinde, sonlarnda yapıyorduk zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar