erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 acer 420tl http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012 tam özellikleri: http://us.acer.com/ac/en/US/content/compare/HT.HAAAA.002-HT.HAPAA.001-HT.HA0AA.007 piranha 300tl http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/piranha-business-tab-101-business-tab-101-arm-cortex-a10-14-ghz-1gb-ddr3-16gb-disk-101-android-4/productdetails.aspx?I_ID=62931 tam özellikleri: http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=322 bu ikisinden birini alacam piranha 10inç olduğu için acer ise işlemcisi daha iyi olduu için aklımı çeliyor. kullanım amacım orta kalitede vidyolar izlemek, webde surf ve word-pdf dökümanlara bakma olacak, oyun falan gerekmiyor. 3g veya telefon özelliği lazım deil. 7inç 10inç çok aşırı farkedermi? hiç tablet kullanmadım bu arada ve nette gezerken browserın hızlı olmasını istiyorm evde işte wirelesslan gireceöm sadece. yok başka bak diyosanız galaxy tab2 10.1 var ilgimi çeken http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-p5110-galaxy-tab-2-10.1/ ama bununda işlemcisi eski ve fiyatı çok (nexus7 derseniz sd kart takılmaması ve yüksek fiyatından eledim onu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 hiçmi bilen yok:SSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Acer vs. random Cin markasi? Cevap soruda gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 GERGE said: Acer vs. random Cin markasi? Cevap soruda gizli. peki samsung galxy tab2 101 buna ne dersin hocam? sizler baya anlıyonuz bu işlerdn ondn soruyom zaten kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.gsmarena.com/acer_iconia_tab_a110-5067.php acer' ın fiyatı baya iyimiş aslında! tegra 3 işlemciye sahip bir tablet o fiyata, diğerinin değerlendirmede olması bile yanlış... 7 inch faktörü daha kullanışlı geliyor bana (ki zaten 7 inch bir tablet kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Videoda takılabilir, altyazıda senkron problemi yaşatabilir belki ama ekran büyüklüğü ve uygun fiyatıyla piranha derdim. 7" bence sadece kitap okumak için ideal. Gerisi çok tatmin etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 acer a110'dan daha iyi (onlar da çok daha az iyi) 4 tane tablet var piyasada, ki 1000-1500 tl hepsi http://www.antutu.com/Ranking.shtml bu fiyata aceri bulmuşken kaçırma, bir daha bulamazsın donanımı bu kadar iyi tableti bu fiyata. piranhaya 300 değil 30 bile vermem ben, çin işi tabletlerin ortalama ömrü 2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Silphatos said: acer a110'dan daha iyi (onlar da çok daha az iyi) 4 tane tablet var piyasada, ki 1000-1500 tl hepsi http://www.antutu.com/Ranking.shtml bu fiyata aceri bulmuşken kaçırma, bir daha bulamazsın donanımı bu kadar iyi tableti bu fiyata. piranhaya 300 değil 30 bile vermem ben, çin işi tabletlerin ortalama ömrü 2 ay siz biraz daha samimi gibisiniz asd aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben de akşama kadar alcam galiba 1 tane, 10 tane kalmış hbda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 evet son 10 tane kalmış ben havale ile aldım 422tl tuttu, bide micro sd kart uydurdummu işim görülmüş olacak, sağolun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Piranha'nın 7inch i 172 TL lan , bedava nerdeyse . Al çoluğa çocuğa oynasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 a110'u çektim ben de dün gece son 3 tane kalmıştı, acer yazılım desteği vermeye devam ederse nexus 7'den daha iyi bende hdmi ve sdcard ile gerçi vermese de default 4.1 jellybean işte 2-3 yıl götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gece 2'de aldım sabah kargoya vermişler la çok heycanlı bir bekleyişteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kargoya verdiler diye sevindiydim ama 24 saat oldu halen kargo bilgisi yok yani vermemiş aslında şerefsizler :( en erken yarına kaldı artık, dabletimi istiyorum laa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Silphatos said: kargoya verdiler diye sevindiydim ama 24 saat oldu halen kargo bilgisi yok yani vermemiş aslında şerefsizler :( en erken yarına kaldı artık, dabletimi istiyorum laa :( ben senden bir tamgün önce aldım sanırm gece yarısıydı. şu an yerel şubeme ulaşmış yarın getirirler anca eve biraz geç yansıyor sitelerine belki yoldadır senin tablette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 kargo bilgisi yok ki ya bugün de mi yollamayacak bu gerizekalılar sinir oldum süper hızlı hede hodo diyolar 2 gün olacak daha kargoya vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Silphatos said: kargo bilgisi yok ki ya bugün de mi yollamayacak bu gerizekalılar sinir oldum süper hızlı hede hodo diyolar 2 gün olacak daha kargoya vermediler dün akşam geldi, şimdi bakıyomda türkçe deil keyboard nasıl yazacaz buna ışğüçö ??? bide update dedim asus sitesinden ööle kaldı meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 gelmiş benim de sabah, apdeyt ettim reboot etti kendi açıldı. baya güzelmiş. real football 12 vardı içinde onu oynadım tegra3 akıyo tabii, touch screende iyi basabildiğim kadar barnakla bastım işledi. çin işi dandik ainoldan sonra ilaç gibi geldi, ekranı kötü diyolardı ama gayet iyi resolution, brightnessı da kökleyince mis oldu türkçe karakterlerin olmayışını da ben de farkettim, ama benim os dili ingilizce, onun bi ayarı falan vardır jelly bean baya hızlıymış dedikleri gibi, işlemci de hayvan gibi tabii o da etkiliyodur. antutu v3 çıkmış bi de onla test ettim 14.7k çekti, s2 ve transformer prime'ı tokatladı. s3'den de çok az aşada. daha nolsun dedim flash eksik jb'de, onu dışardan apk ile yükleyecem sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Silphatos said: touch screende iyi basabildiğim kadar barnakla bastım işledi. çin işi dandik ainoldan sonra ilaç gibi geldi, ekranı kötü diyolardı ama gayet iyi resolution, brightnessı da kökleyince mis oldu türkçe karakterlerin olmayışını da ben de farkettim, ama benim os dili ingilizce, onun bi ayarı falan vardır flash eksik jb'de, onu dışardan apk ile yükleyecem sonra 3şey var kaafama takılan yoksa çok güzel alet. -parmak izinden bihal oldu alet kılıfmı alsak naapsak? varmı bildiin kaliteli uycak kılıf marka faln? -ekranın parlaklığı açmazsan direk kendini görüyon ayna gibi, açınca düzeldi ama pili çok yiycek sanırm? -sana zahmet lüzumlu programları yazıversene şuraya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 biraz fazla iz bırakıyor gerçekten evet, ben genelde elektronik aletleri hayvan gibi kullandığım için kılıf falan sallamıyorum 1 ay sonra zaten aletin kaportayı patlatmış olurum, benim için hw daha önemli görünümünden ama bence sen bi kılıf falan çek düzgün kullanacaksan, aletin görünüm fena değil. parlaklığı köklemek pili güzel yiyor tabii ona yapacak bir şey yok ama pili beğendim ben baya dayanacak gibi bana mx player, airdroid, es file browser, es task manager, opera mini/mobile, aldiko book reader ilk aklıma gelen güzel applar, bu benim 2. tablet, ilkini nefret ede ede kullanıyodum sorunları yüzünden onun için ben de pek deneyimli sayılmam, daha güzel applar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Task manager kullanma: http://forum.paticik.com/read.php?7,5327876,5329736 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 dediklerini yüklüyom hemen çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 taskmanager kurmadm ama norton security kurdum lazımmı bu? bide chrome daha ii deilmi pcden gelen linkler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 anti virus de gerekmez. pcde ne kullaniyorsan onu yukle. chrome, opera filan sana kalmis; sync olur boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 chromecuyum tamam o zaman, nortonuda sileyim sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar