Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Park Panorama - Çayırova - Gebze

moriarty

Öne çıkan mesajlar

Karag8z said:

moriarty said:

MUTFAK

Zeminlerde 1.sınıf seramik[/b]
Elektrikli ankastre ocak ve davlumbaz
Laminant dolap kapakları, suntalam dolap gövdesi, laminant tezgah, teleskopik raylı çekmeceler
1. Sınıf armatür

BANYO VE WC' LER

1.sınıf armatür ve vitrifiye
1.sınıf seramik, fayans ve bordür

Müteahhitlik yapıyorum şu 1.sınıf olayına hastayım. Hoca adell var 1.sınıf, eca var ultra 1.sınıf vitra var uberötesi 1sınıf. aynı şey diğer tüm malzemeler içind geçerlidir.

he bu arada hiç 2.sınıf kullananına rastlamadım. iyide kim alıyor o malzemeyi yaw?

Grohe de sicmayip gaggenauda pisirmeyip multilock la kilitlemiyosan 1. Sinif degilsindir :P
Sosyal ağlarda paylaş

1. sınıf vs. denen şey işte ECA, Vitra, Miele falan kullanmak. Bunlar iyi markalar, kötü değiller.

Kötü malzeme kullanan bir sürü inşaat var, ha tabi onları anca Hadımköy'de, Boğazköy'de, Kıraç'ta, Beylikdüzü'ndeki bazı projelerde ve bunların anadolu yakası muadillerinde görürsünüz. Yoksa kimse 300 400 bin liraya sattığı 2+1'e gidip de mahmut marka evye koyup 1. sınıf demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben de Mutlukent'te oturuyorum ve yakında ev almayı düşünüyorum. Gebze'yi hiç istemesem de İstanbul'da düzgün bir ev 200-300'den aşağı değil param yok o kadar, bir de ulaşım Gebze'den de çok dert değil arabayla Kadıköy'e, Taksim'e filan. bahsettiğin evleri gördüm daha önce ama hiç inceleme fırsatı bulamadım. Bir bakayım haftasonu.

Fiyatları sonradan gördüm, kol gibiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fiyatlar gayet cazip bana göre. Cazip gelmiyorsa sana eyv bunda bir sorun yok tabiki, fakat ifade ediş biçimin çok yanlış.

İmkanlarına, kalitesine göre gayet doğal fiyatlar. Üstüne %10 indirim var kaldıki.

Pek allahın belası yerde denemez açıkçası, çevresini bilip bilmeden yorum yapmak biraz saçma olmuş.

Şu kadar adam yorum yapmış, bir tanesi böyle kalitesiz yorum yapmamış, tebrikler. Niye bu kadar kızdım bende bilmiyorum sdf ama kızdım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Merhaba,
Bu bölgede (Mutlukent-Yenikent)gayrimenkul işiyle uğraştığım için şu kadarını söyleyeyim. Bu proje tutacak. Mütehatin bir önceki projesinden özellikle son 2 hafta da 5 adet (2+1)daireyi 165.000TL civarında sattıysam daha iyi gözüken Park Panorama projesi satar. Hele mal sahibi %10 indirimi mükemmel...
Bölgeden gayrimenkul (konut-arsa-ticari)konularında ücretsiz bilgi verilir.
Engin Yıldırım
(Yük. Malzeme Bilim Mühendisi)
0532 211 24 61
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...