dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 10 küsür yıllık paticik hayatımda pazar alanında ev de satıldığını gördüm ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Karag8z said: moriarty said: MUTFAK Zeminlerde 1.sınıf seramik[/b] Elektrikli ankastre ocak ve davlumbaz Laminant dolap kapakları, suntalam dolap gövdesi, laminant tezgah, teleskopik raylı çekmeceler 1. Sınıf armatür BANYO VE WC' LER 1.sınıf armatür ve vitrifiye 1.sınıf seramik, fayans ve bordür Müteahhitlik yapıyorum şu 1.sınıf olayına hastayım. Hoca adell var 1.sınıf, eca var ultra 1.sınıf vitra var uberötesi 1sınıf. aynı şey diğer tüm malzemeler içind geçerlidir. he bu arada hiç 2.sınıf kullananına rastlamadım. iyide kim alıyor o malzemeyi yaw? Grohe de sicmayip gaggenauda pisirmeyip multilock la kilitlemiyosan 1. Sinif degilsindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 lawl! ultra lüks değil abi, regular bi 1.sınıf. LOOOOOL kurtarabildim mi durumu? huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 1. sınıf vs. denen şey işte ECA, Vitra, Miele falan kullanmak. Bunlar iyi markalar, kötü değiller. Kötü malzeme kullanan bir sürü inşaat var, ha tabi onları anca Hadımköy'de, Boğazköy'de, Kıraç'ta, Beylikdüzü'ndeki bazı projelerde ve bunların anadolu yakası muadillerinde görürsünüz. Yoksa kimse 300 400 bin liraya sattığı 2+1'e gidip de mahmut marka evye koyup 1. sınıf demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Abi ben de Mutlukent'te oturuyorum ve yakında ev almayı düşünüyorum. Gebze'yi hiç istemesem de İstanbul'da düzgün bir ev 200-300'den aşağı değil param yok o kadar, bir de ulaşım Gebze'den de çok dert değil arabayla Kadıköy'e, Taksim'e filan. bahsettiğin evleri gördüm daha önce ama hiç inceleme fırsatı bulamadım. Bir bakayım haftasonu. Fiyatları sonradan gördüm, kol gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Neresi kol gibi anlamıyorum; yani kalitesine göre indirimle gerçekten baya cazip oluyor fiyatlar bence. Örneğin 1+1 düşünebilirsin indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Abi evlenebilirim yakında, 1+1 yetmez ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Anladım :) Müt. ödeme planlı veriyor, siteden bi ona bak istersen belki işine yarayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 allahın belası yerlere ne paralar istiyorlar yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Abi fiyatlar gayet cazip bana göre. Cazip gelmiyorsa sana eyv bunda bir sorun yok tabiki, fakat ifade ediş biçimin çok yanlış. İmkanlarına, kalitesine göre gayet doğal fiyatlar. Üstüne %10 indirim var kaldıki. Pek allahın belası yerde denemez açıkçası, çevresini bilip bilmeden yorum yapmak biraz saçma olmuş. Şu kadar adam yorum yapmış, bir tanesi böyle kalitesiz yorum yapmamış, tebrikler. Niye bu kadar kızdım bende bilmiyorum sdf ama kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 malbuş teklif eden çıktı mı panpa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 henüz yok rıdvan ahha. 3 malbuşa anahtar teslim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 1 karton malbuş + birincilik teli veririm ben. ama 2+1 isterim sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 orman ve at var mı yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 orman var da atı yanında götürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 mustang var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enginmy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Merhaba, Bu bölgede (Mutlukent-Yenikent)gayrimenkul işiyle uğraştığım için şu kadarını söyleyeyim. Bu proje tutacak. Mütehatin bir önceki projesinden özellikle son 2 hafta da 5 adet (2+1)daireyi 165.000TL civarında sattıysam daha iyi gözüken Park Panorama projesi satar. Hele mal sahibi %10 indirimi mükemmel... Bölgeden gayrimenkul (konut-arsa-ticari)konularında ücretsiz bilgi verilir. Engin Yıldırım (Yük. Malzeme Bilim Mühendisi) 0532 211 24 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Abi sen kimsin nereden buldun burayı gerçekten helal olsun, nasıl bir viralsin ki benim haberim yok. Yarın arıcam çok merak ettim hakkaten yemin ediyorum benim bi alakam yok lol Helal olsun ama doğru adamlarla çalışıyoruz demekki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 moriarty said: Abi sen kimsin, nasıl bir viralsin ki ben bile tanımıyorum ahahahaha Yarın arıcam çok merak ettim hakkaten yemin ediyorum benim bi alakam yok lol yeme bizi haci simdi kadrolu viral calistiriyormussun megersem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yılbaşında ev sahibi yapalım sizi. %10 indirim bitiyo 1 aya :) topic çok aşağılara düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRustme Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 projeyi inceledim, ben daha farklı şeyler arıyorum yine de başarılı buldum babamın şirketinde daha iyi, daha farklı şeyler yapıyoruz bunlar sıradan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu degil... bu degill... hayir bu da degill... iste bu babasinin oglu mevkii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sitenin ismini "babam sağolsun" koyar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 minoc gate yakınsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar