Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.privitize.com/ Ücretsiz ve çok hızlı. Çıktığı gün piratebay tanıtımını yapmış anasayfasında. Deneyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Norton DNS girme diyor. VPN sorunlu olmali, oteki VPN sitelerinde yapmiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Chrome direk malicious yazdı, ilk defa gördüm hatta öyle bir uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Biraz baktım yükleme sırasında "typical" yapınca sanırsam chrome ve firefox'a addon olarak search bar ekliyormuş. Silmesi marifetliymiş galiba öyle yazmışlar. Ben direk custom kurdum, o sekmeyide işaretlemedim tabii. Malicious durumunda gözükmesi bu durumdan olsa gerek. Ya da işte piratebay desteğinden dolayı yapmışlardır bilemedim. Edit: Ama siz genede dikkatli olun. Neyin nesi ben iyice öğrenir haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar