kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Kahve/çay makinesi alayım diyordum , alayım mı buradan ? Tavsiye edilir mi ? Hangi model edilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 çibodaki kahve makinalarını tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kithnos tchibonunkini tavsiye ederim. kapsül paketlerden alıyosun istediğin tür gerisi keyif. edit: fistanla aynı anda yazmışız. ben ediyorum valla, hoşuma gitmeyen bi durum olmadı; ama fistana sor belki nedeni vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kapsül ne verirse onu içmek zorundasın aroma ayarı bardak ayarı falan istersen yalan o kapsuller ben sevmiyorum moduma ve zamana göre kahve miktarını ayarlayabilmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kapsul bana gore de degil ama 400-500e satilan expresso makineleri de yalan gonul isterki bastirayim parayi alayim 2k'lik alet o yuzden evde french press en ideali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yalniz beyler kaliteli diyorsunuz da 70tl'ye bot satiyor vs kalite malina gore degisiyor sanirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 f/p anlamında kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 f/p tekstilde pek anlamli olmuyor ya lcw collezione'da f/p'de iyiler mesela dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nefret ediyorum şahsen o kapsül kahvelerden, sadece ölümüne kaynar suyu dilate edilmiş bişeyle karıştırıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 senko said: f/p tekstilde pek anlamli olmuyor ya lcw collezione'da f/p'de iyiler mesela dsf ahahah yok lan lcw gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tschibodan alıp da memnun kalmadığım bişey olmadı pek, ama hakkaten bazen fiyatlar random gibi geliyor, sağlam bi mont/bot falan 70-80e giderken, dandik bi mumluk 20ye falan satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Benim Çibo dan aldığım en saçma ürün şeydir heralde: 24 liraya Tablet bilgisayar dik tutacağı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Fistan said: tchiboyu soranlar var hehe bir bu.. bir de http://forum.paticik.com/read.php?5,6291465 paticik'in internet ve dünyayla imtihanı gibi adeta.. varmış ne lan... varmış ne?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Geçen günde yeşil kundura alışveriş için güvenilir mi demişti biri. Diğeride gitmiş alexa'da aratmış. Cevap yazmaya üşendim, facepalm koyup geçmiştim. Kışın ikisinin de converse giydiğini veya ekvator civarlarında yaşadıklarını varsayıp kendimi avuttum. http://forum.paticik.com/read.php?62,6591318,6591393 Edit: Ha sonra bide röyöü, algılayamayıp atar yapmış bana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi sen algılayamamışsın sanırım. reyou ironi yapıyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Kahvesi bence başarılı, french press için özelde çekiyorlar. Fiyatıda uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kahvelerin alayi etiyopya tanzanyadan geliyor tr starbucks, kahve dunyasi, tcibo, vs. hemen hemen hepsi aynı,guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar